Ген. Решетников за шпионите: Кампания на американците

Нападат хората, защото почитат жертвите на Русия за България
Обновена: 10 сеп 2019 14:18 | 10 сеп 2019 14:18, Елка Василева
75
Ген. Решетников за шпионите: Кампания на американците
Леонид Решетников. Снимка: Facebook

Генерал Леонид Решетников - бивш служител на руското външно разузнаване и резидент в България, реагира във Facebook на разследването у нас за шпионаж в полза на друга държава, по което вчера бяха разпитвани активисти на движението "Русофили", както и други лица.

След разпитите бившият депутат от БСП и главен редактор на "Дума" Юрий Борисов каза, че е бил питан за отношенията му с Решетников.

Още по темата

Бившият генерал от КГБ Решетников обяви, че виновни са американците, които започнали кампания.

“Скъпи приятели!

Американците са започнали кампания „руските шпиони в България“. А аз се чудех защо ми се лепна журналист от "Ню Йорк Таймс" да му дам интервю, защо ли се е сетил за пенсионера. Нямаше какво да кажат и започнаха да раздуват за имперски планове, глупости за възстановяване на монархията и за Путин-цар. С няколко думи се опитват да обвържат нашето дружество за руско историческо просвещение „Двуглав орел“, което работи само в Русия, с някакви фантастични планове. Но това не им е достатъчно, за да громят истинските български патриоти. Убеден съм, че тези акции на настоящите власти в България напълно се дискредитират в очите на българския народ. Да бъдат нападани хората само защото почитат традициите и историята, жертвите, дадени от Русия при създаването на българската държава, могат само враговете на България“, пише Решетников.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 31 Балтийските държави никога не са били по-зле икономически последните 10 години копаят дъното !Онази която прилича на буратино мисля че е жена, допълзя на колене до Москва !Но я изпратиха като нашия безроден елемент !След тази политическа акцийка да видим кой ще изгори в Русия от българска страна !Да не забравяме ме и там има много българи !!!
37
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде айде пак американците ви виновни :) Ако не бяхме толкова меки... До са да бяхте на въжето.
36
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре го е казал обаче овчата маса няма уши :(
35
13
 
11
 
! Отговори
Диди преди 4 години
Аз си мисля че рашките пресолиха супата и дойде време да им се отговори.Тази провокативна изложба на връх девети септември беше повратна точка.Време е Русия да спре да се меси във живота на българите.В противен случай реакциите ще бъдат все по отрицателни.
34
12
 
14
 
! Отговори
Гол и бос преди 4 години
Тоя пък - Русия била създала България... Защо го интервюират въобще този шизофреник?
33
9
 
26
 
! Отговори
Satira преди 4 години
Трезво мислещите Български патриоти са с вас.
32
20
 
16
 
! Отговори
akud преди 4 години
решетников освен както сам споделя е дърт . аз ще допълня. че е много ***. решетников АЗ се чувствам средно интелигентен европеец и нямам нужда да ми налагш колективно мнение. аз виждам . че си на селски стари подривни номера
31
24
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много мии е интересно как чужд субект говори за България сякаш е негова провинция. Това е срамно и отвратително. Другари осъзнайте се, Русия не е България и обратното.
30
11
 
28
 
! Отговори
май се обърка преди 4 години
До Гoшу 34 визириш САЩ , нали ???не им ли играеш по свирката или икономически санкции или " демократизация". Приемри безброй , последният - Венецуела
29
14
 
9
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Малинов го предаде неговото обкръжение!
28
31
 
21
 
! Отговори
Гoшу преди 4 години
Хахахахахаха :) Направо щях да се учудя, ако не са те. Или те, или евреите и еврогейовете, в краен случай и Copоc. Това путинoид да си признае, че са долна нация, която се бърка навсякъде и иска всички да са им васали е като от умрял писмо да чакаш
27
23
 
17
 
! Отговори
1 преди 4 години
А що се отнася до Решетников, той си е кадрови шпионин от кариерата.Предател на родината си и руски шпионин е *** румен на десито мъжленцето от хасковските села,
26
25
 
20
 
! Отговори
х преди 4 години
Балтийските народи, които са умни,практични и нямат предатели -русофили си оправиха държавите за няколко години.Станаха членове на НАТО и ЕС,вдигнаха си стандарта и най-важното -СВОБОДНИ СА.Украйна и Грузия,където голяма част от хората са възтъпички,а русофилите изобилстват се люшкат в революции и крайности,руските служби си правят каквото си искат,загубиха големи части от териториите си и тъпчат на едно място.Армения и мюслитата под командата на Москва затънаха в мизерия и азиатски диктатури
25
16
 
6
 
! Отговори
стягайте коланите преди 4 години
Скъпи приятели виновни са турците, американците и целия запад ще трябва за пореден път да ви освободим.
24
19
 
17
 
! Отговори
? преди 4 години
Е а хора като Волен Сидеров или Ахмет Доган не са ли явни шпиони на Русия?Време е да се почисти *** от изменници и нека никой не ми обяснява че видиш ли Руската кауза е близка до България или ЕС.
23
20
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От години ви обяснявам, че това племе се самоубива.Вече не е бавно и полека.След този фарс, още повече уважавам руснаците!
22
19
 
26
 
! Отговори
Пешо преди 4 години
...на българската държава е трън в *** на Руската империя и тя винаги е била против обединена България. Държавата ни и българите винаги ще помним загиналите за свободата ни войници!
21
18
 
24
 
! Отговори
Пешо преди 4 години
От това глупаво изявление три неща ми направиха впечатление. 1. Някой поискал интервю от него - "пенсионера". Който поне малко е чел за разузнаване е наясно, че в тази сфера няма бивши и пенсионирани разузнавачи. 2.Нарича тези, които "ЛИЧНО" са се срещали с него "истински българки патриоти". Питам:откога мерилото за патриотизъм са срещите с представители на вражеско разузнаване. 3.Говори за руски жертви за "създаване на българската държава". Много нагло и лъжливо.Точно ВЪЗТАНОВЯВАНЕТО на ....
20
22
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русофилите започнаха да заплашват.ЩЕ СПИРАЛИ ЕНЕРГИЙНИТЕ ПРОЕКТИ, руските туристи нямало да идват, щели сме пак да плащаме, газта ще спирали и т.н.Вой до небесата.Крайно време е да им се подрежат крилцата на българофобите, защото много си повярваха ,че са безнаказани.Открито работят срещу родината си и няма последствия.Само едно е хубавото ,че се знаят кои са,защото не се криеха.
19
12
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре че беше агент Гоце, та агент Буда да стане генерал.