Преговори с Русия на фона на бомби, Зеленски: Няма резултат

Той призова целия свят да закрие небето си за руски самолети
229
Преговори с Русия на фона на бомби, Зеленски: Няма резултат
Снимка: GettyImages

Няма резултат от преговорите с Русия. Това каза президентът на Украйна Володимир Зеленски в извънредно обръщение към нацията.

Той призова целия свят да закрие въздушното си пространство за руски самолети, както и летищата в света да не приемат самолети на Русия.

Зеленски отбеляза, че днешните преговори между Русия и Украйна са протекли на фона на бомбардировките на украинските градове и територия.

Още по темата
"Държава, която извършва военни престъпления, не бива да е постоянен член на Съвета за сигурност на ООН", изтъкна украинският президент.

В изявлението си Зеленски повиши в длъжност посмъртно множество лейтенанти и военнослужещи, загинали във войната през последните пет дни, като подробно обясни всеки от тях как е изпълнил дълга си към rодината.

За пет дни Русия извърши 56 ракетни удара и изстреля 113 крилати ракети, заяви украинският президент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
0
 
0
 
! Отговори
ОПА преди 2 години
АБЕ ТОЗИ ОЩЕ ЛИ Е ЖИВ-ОТ ТОЛКОЗ ДРОГА И АЛКОХОЛ НЕ Е ЛИ РИТНАЛ КАМБАНАТА
171
2
 
3
 
! Отговори
Аз преди 2 години
"Държава, която извършва военни престъпления, не бива да е постоянен член на Съвета за сигурност на ООН", изтъкна украинският президент.Айде и американците изгоряха...
170
3
 
6
 
! Отговори
Ооо преди 2 години
Зелински нещо много си повярва - целият свят това, целият свят онова . Тук е моментът в който ще започнат да се пропукват нещата и ще се види кое всъщност е целият свят .
169
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зеленски, обувай червените маратонки, тичай при Путин и хвърляй кърпата. Иначе хем кютек ще ядеш, хем ще подпишеш каквото ти казва!
168
5
 
4
 
! Отговори
Стамат преди 2 години
Гусин циркаджия,резултат ще има,когато гушнен чемшира,демек - скоро!Ае лека нощ.
167
3
 
12
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Един клоун и професионален човек който лъже. От всичко което представя Украйна - след анализ и гледане на много източници има около 1-2% истина. Не вярвайте на медийте и на украинците. Последния пример-видяхте ли как той и министъра му лъгаха и забъркаха премиера ни в това, че са обещали самолети ? Лъжи,лъжи,лъжи-убитите повечето са войници на Украйна, които дават за руснаци. Мацват едно Z на разбита техника и я дават за руска.Сами обстрелват мирните райони.Украйна си заслужава съдбата явно.
166
10
 
10
 
! Отговори
ИкономиС преди 2 години
дръж се зелен, ушанките скоро ще паднат
165
2
 
8
 
! Отговори
Е преди 2 години
До pA ти преброй народите( които са останали) да мразят САЩ в червата!
164
14
 
10
 
! Отговори
p преди 2 години
Наследството на Путин ще е още един народ който мрази Русия в червата . Ако не ви се вярва питайте да речем някой поляк или унгарец или чех или..... (списъкът е дълъг) какво мисли за Русия.
163
11
 
3
 
! Отговори
Петков, преди 2 години
нали твърдеше, че Зеленски ще бъде убит до 48 часа. Ами...човекът си е жив и здрав и се крие в бункер. Защо? Ти сам каза, че не разбираш това криене...той трябва да окуражава хората. Ха - ха -ха...
162
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия изобщо не желаят преговори, всичко е парлама, военният им министър на преговорите се хилил като зелка и правел хартиени самолетчета, които хвърлял към бюрото на Донецк. Това го каза един от присъствалите, естествено няма да ви го кажат по продажните медии. Те затова искат да спрат руските програми да не се вижда истината.
161
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
HEAL THE WORLD !LOVE & PEACE ! HEAL THE WORLD - MICHAEL JACKSONhttps://youtube/watch?v=BWf-eARnf6U
160
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зеленски след два дена бъде в Кремъл в клетка и ще го показват на любопитни руснаци срещу 100 рубли билет..Както навремето Баядзит е бил домашен любимец на Тамерлан .
159
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
HEAL THE WORLD ! MICHAEL JACKSON -THE KING OF POP MUSIC AND THE GREATEST ENTERTAINER OF ALL TIMELOVE & PEACE H E A L THE W O R L D ... https://youtube/watch?v=BWf-eARnf6U
158
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До *** на сайта - Защо абревиатури като СС (SS) (Шуцщафел, повече познато като СС (еС-еС) или SS (на немски: Schutzstaffel - охранителен отряд) още се допускат в коментарите? Или вие имате "своето специално мнение"? Тогава да пи.кая на сайта за нео..nациските коментари;)
157
6
 
25
 
! Отговори
нормален преди 2 години
Тоя *** раздаде хиляди едници оръжие на случайни хора ,включително на зекове .Кой разпореди азов и айдар да дислоцират "град" в жилищни райони и да ползват хората за жив щит?В усърдието си да е слуга на нато обрече на геноцид от бандеровците цял един народ.
156
2
 
11
 
! Отговори
До Georgiev преди 2 години
Явно четеш, но не вникваш в написаното. Точно против бункерния и идолопоклониците му съм. Малко ме цензурираха първия път, но все трябваше да го разбереш.С две думи - тези, които се оказаха прави за ковидЯ и здравния фашизъм (което вече се признава от цял свят) не са троловете на Кремъл.
155
9
 
23
 
! Отговори
Сократ преди 2 години
Този шут може много лесно да спре войната, но не. Вместо да заповяда да се предадат, той заповяда нацистите да ползват мирното население като щит.
154
1
 
6
 
! Отговори
Georgiev преди 2 години
До 159:Огледай се и виж на кой се подиграва целия свят :) Не знам кой е голяма работа и кой не, но това не е човешко, което се случва в момента. Ако на теб ти харесва... то явно те гони някаква перверзия и идолопоклонничество:) Като дойдат някой ден с претенции и към нас, пръв се наведи :)
153
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До "Гост" - Вие сигурно сте служител на кибер-подразделението на ГРУ в Шереметево. Повече от 14000 украинци бяха избити от спец-частите на т.н. "ДНР" и "ЛНР" и още много интернирани под незаконните решения на прокуратурата в Луганс и Донецк! Повече от 8 години Украйна си защитаваше суверенните граници, но сега 2 държави нападнаха - просто така без обяване на война!!!