Нейнски: В Русия нещата се развиват главоломно, очаква я банкрут

Дипломатическа развръзка на конфликта, когато Русия рухне вътрешно
17 мар 2022 09:23, Елка Василева
148
Нейнски: В Русия нещата се развиват главоломно, очаква я банкрут
Снимка: архив, БГНЕС

"Русия я очаква нещо като голямата депресия от наложените санкции, ще има икономически банкрут, все още се изплащат заплати и пенсии, но нещата се развиват главоломно. Очаквам през следващите седмици промяна в картината в Русия, което ще се отрази на военните действия. Но докато това не се случи, няма да има дипломатическа развръзка. В момента и двете страни са загубили толкова много, че сега не може да се постигне примирие", това каза за Nova news бившият външен министър Надежда Нейнски.

Още по темата
"Очакваме положителна развръзка от поредните преговори, но това, което виждаме през нощта, показва, че войната продължава с пълна сила. Путин иска да унищожи Украйна като самостоятелна държава. Но украинците изненадаха руските войски със своята съпротива и им провалиха първоначалните планове", смята Нейнски.

Според нея затваряне небето над Украйна и доставката на полски изтребители по същество означава, че НАТО ще влезе във война с Русия.

Относно доставката на установки за ПВО бившият външен министър смята, че може да имат добър ефект.

"Путин не обяви реално война, защото юридически това означава да се спазват определени правила, а сега се убиват журналисти, майки с деца, руските сили разрушават цивилни обекти", каза още тя.

"Потресена съм от случващото се в България, нормално е да сме солидарни, но става дума за защитата и суверенитета на България, което може да стане само чрез НАТО. На КСНС се взе решение България сама да защитава небето си, което или е некомпетентност, или е умишлено", заяви Навежда Нейнски.

"У нас има хора, които защитават позиции, които са извън човешкия разум", смята тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
2
 
28
 
! Отговори
Всички ние преди 2 години
Ще трябва да платим милиардите, които САЩ налива в Украйна. Защото те ще отидат по сметката на външния дълг на САЩ, а той ще бъде връщан основно от Европа. Такава е целта на геополитическото занятие. 30 трилиона долара на наш гръб. UK предвидливо се изнизаха като пр...я из га...и и се върнаха към колониалните си навици да ограбват източни махараджи.
49
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И тая разбира от войни бре )явно гледа много американски филми
48
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 54 Това не е опасение, а факт - Путин в онази своя първа реч преди конфликта каза в прав текст "предвидили сме, че ще има санкции, какви ще са последиците и сме планирали как да ги овладеем". А тази с ноздрите не е българка, не е била полезна нито за миг на България, да си я цитират в Тел Авив.
47
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
112 място по медийна свобода. Медиите ни отдавна са в банкрут и продължават да копат дъното, като не канят експерти а лозунгаджии. Тия хора нямат собствено мислене и изводи а препредават дочуто-прочетено, майстори на преразказа. Интервютата режисирани, пълна скръб. Що не я дадат на живо куиз въпроси, да си глътне граматиката.
46
14
 
6
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
Това е самата Истина! Но при тази ситуация Путин или ще използва крайни военни мерки, или ще се " самоубие" и физически, защото политически вече го направи. Историята се развива точно по схемата на Хитлер. Но той не разполагаше с ядрено оръжие.
45
16
 
8
 
! Отговори
Чокумба преди 2 години
В колелото на късмета на Путин има два сектора: Банкрут и Фалит
44
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз се опасявам, че в Масква са си разчели нещата иначе едва ли биха се нахванали на този танц. Санкциите от Крим са такива, че днес по паритет покупателна способност са десетина места пред нас, по данни на Световната банка и МВФ. ще поживеем и ще се види какво ще стане. Дано по-скоро има мир.
43
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Посладните 20 години българските ВВС се управляваха от фурашката Румен Радев а сега мълчите и го избирате за дърВ.жавна глава.
42
5
 
23
 
! Отговори
вови преди 2 години
Единственото главоломно нещо са кражбите от вас и бившия ви мъж през 90 те ,госпожо Надежда Михайлова.
41
6
 
17
 
! Отговори
аз преди 2 години
ОТ КОГА СТАНА ТОЛКОВА КОМПЕТЕТНТНА И ТИ, АМЕРИКАНСКА ***
40
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много мужествена фамилия е придобила... па и македонска, на ски се е качела... иска да ни извози пак хахаха
39
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заради такива джофри сме на тоя хал
38
5
 
22
 
! Отговори
А Надето ли е това преди 2 години
Не беше ли тя тази, която от мързел и некомпетентност не изтегли медицинските ни сестри от Либия, когато всички други държави го направиха. В резултат на това те лежаха в затвор 8 години и бяха подложени на изтезания. Защо тази жена не е на "топло" а слово блудство по медиите?
37
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тука е права, абсолютно права!
36
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мен повече ме притеснява, че след 30 години уж демокрация и мъдро управление на такива скумрии като тази, ние ликвидирахме цялото си производство, барабар със земеделието. И на какво отгоре да сме важни и надменни спрямо Русия, ъм? Да и имам самочувствието на тази видна демократка.
35
6
 
17
 
! Отговори
Джефри Сакс преди 2 години
Тов. Нейнски, в политологии вы прямо корифей! В Турция говорят повече руски, отколкото в България. Трябва да го е научил малко езика Хубавия Надьо. - Та няма как да банкрутира Русия, защото вчера е изпратила платежното нареждане по външния дълг. Дефолт се обявява, когато страната не е в състояние да си покрива плащанията по външния дълг. А външният дълг на Русия е сто пъти по-малък от този на САЩ. Това, което се случва в момента, е отчаян опит на САЩ да избегне банкрута на скапЪната си държава.
34
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дайте и изказванията, каква миротворка е, когато бомбеха Сърбия. Пийссс мейкър.
33
7
 
14
 
! Отговори
ХАХАХХАХА преди 2 години
Доказана експертка по всички въпроси, най-вече по гаражната собственост. През тази недвижима собственост е опазнала и глобалната икономика... Евала!
32
6
 
17
 
! Отговори
пппп преди 2 години
Тая Мара Общата, пардон Надето по добре да види нашата банкрутирала *** в която ни превърнаха, а да не дава оценки на други държави! В провинцията е МОР инфраструктората е на 50 години, няма тротоари , улиците са разбити асфалта почти не се вижда направо е НЕПРОХОДИМО !!
31
6
 
21
 
! Отговори
Предатели преди 2 години
Тая и нейните дружи са предатели на родината, те имат чужди господари и вярват само в едно долара!!!