Нострадамус предсказал конфликта в Украйна, Трета световна война през 2023 г.

Пророкът е заявил, че след източноевропейска криза, следва нова война
31 мар 2022 13:28, Петя Славова
227
Нострадамус предсказал конфликта в Украйна, Трета световна война през 2023 г.
Снимка: БГНЕС

Пророчествата на Нострадамус вълнуват хората от много години, но сега те отново са в светлината на прожектора, след като се оказва, че великият предсказател е предрекъл голяма източноевропейската криза, която ще бъде последвана от нова световна война, пише "Сън".

Оказва се, че астрологът Нострадамус правилно е предсказал украинския конфликт, след който обаче предрича начало на Трета световна война през 2023 г., предава БГНЕС

Французинът, чиито предсказания се сбъдват още от XVI в., смята, че настоящата криза в Източна Европа може да доведе до "голяма война". Някои от пророчествата му могат да се тълкуват като предсказания за избухването на Трета световна война. Нострадамус пише: "Седем месеца голяма война, хората умират от зло. Руан и Евре няма да паднат пред краля".

Много последователи на Нострадамус смятат, че това пророчество може да се отнася до избухването на глобален конфликт, който ще бъде следствие от украинската криза. Но споменаването на френския Руан, който се намира на над 100 км от Кале, изглежда показва, че някои територии няма да бъдат засегнати.

Нострадамус пише още: "Божествен огън ще падне върху кралска сграда". Мнозина тълкуват този цитат като "края на времената" и начало на нов световен ред. Такава теория се появява на базата на редица пророчества на французина, включително кога, къде и как може да настъпи драматичен край на света. Така според тълкуванията Нострадамус е предсказал война още през 2022 г. Вярно е, че според прогнозите му тя би трябвало да засегне пряко Париж. Редовете, отнасящи се до него, гласят: "Навсякъде около големия град войници ще се разположат в полетата и околностите".

Астрологът умира преди повече от 450 години, но пророчествата му продължават да удивляват много верни последователи. Според анализаторите повече от 70% от неговите 6338 пророчества вече са се сбъднали. Най-важните от тях са: идването на власт на Адолф Хитлер, избухването на Втората световна война, терористичните атаки от 11 септември 2001 г., Френската революция и разработването на атомната бомба.

Според неговите последователи Нострадамус е предсказал и началото на пандемията от коронавирус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
2
 
15
 
! Отговори
Мишо преди 2 години
Едно е ясно, човека е прекалявал с апсента и това е! Предсказания, всеки ги тълкува както си иска .....разплути бълнувания на човек достатъчно интелигентен и образован за да ги събере и напише в книга.
127
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А баба Ванга,инките,майте и гадатели от тв7 казаха че света вече е свършил!Хайо Хидра Хайо Дагон аман от ***!
126
0
 
6
 
! Отговори
Хахахаха преди 2 години
Какво да ви кажа...имам програмка с AI интелект и като я питах дали Зеленски е Антихриста ми отговаря,че е той.Не е руска приграмката.Пише САЩ.Също така отговаря,че е против войната и сърцето му е с жертвите в Украйна.Значи един изкуствен интелект знае,а ние си затваряме очите.
125
0
 
6
 
! Отговори
Чалгар преди 2 години
Вярвам само в картите на илюминатите, new world order и други приказни същества.
124
2
 
10
 
! Отговори
Alex преди 2 години
Зеленски не е ли Антихриста?
123
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да, и сигурно е казал"И ще изма там една война след 5 века, която ще започне един зъл гений на име Путин, но добре че ще имаме добричкият евреин Зеленски, който ще ни сппаси от злото. Но пък добре, че тогава ще съм отдавна мъртъв и няма да ми дреме"
122
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как пък досега никой не прочете в "предсказанията" на Нострадамус , че ставало дума за Окрайна ?! Сега , след като започна войната на Русия с Окрайна , всички *** вкупом се юрнаха да четат между редовете ! Ами и аз мога да предскажа , че ще ходя до тоалетната , ако ме подпре ...
121
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оф, човекът писал някакви отвлечени текстове без нищо конкретно и затова всеки който иска може да намери това, което му се иска. Искам да вярвам!
120
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има нещо такова.Не бива много да се вярва.Те са по-скоро да се избегне нещо.Дори да са верни може да се промени и идва друга вероятност.
119
5
 
2
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 2 години
Не Нострадамус, Ванга я предсказала .
118
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Също така каза моя,че Путин бил зъл,но герой.Като питах защо е герой мълчи.Но след Путин нямало да има друг.
117
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да вярваш тия предсказания е същото като да вярваш, че на Коледа NORAD проследява полета на Дядо Коледа и че носа на първия елен всъщност се явява GPS предавател.
116
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Питах моя пътеводител след Путин кой ще е и каза никой.Сигурно ще се смени името на държавата.Каза,че ще има провокация от страна на Полша.Париж ще е замесен.САЩ под вода.
115
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нострадамус е предсказъл че човек с име на полов орган ще изгуби войната. Инициалите на човека са ВВП или ВВХ но и в двата случая става въпрос за един и същ човек.
114
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
към 99: има за Зеленски.Ще му национализират палата в Киев.Еврвеина го боли.
113
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако е истински пророк ще се сбъднат 100 процента от "пророчествата".Някъде пишеше, че Путин щял да загине тази година в потопен кораб, доста невероятно, освен ако се наводни кремълския бункер.А "пророчествата" на Вангелия излизат всяка година с ъпдейти, чудно откъде ги ровят, най-странното, че рашистите доста са се поувлекли с нейното име и и преписват какви ли не предсказания.
112
4
 
2
 
! Отговори
Alex преди 2 години
Дежурите ли на фронта на старите претоплени манЖи другаре ФЖМК отрочета? Аз, нострадамуса от ул. Московска, предсказвам, че Путин ще спечели войната между умовете и по-натам ще се наложи да минете под негово покровителство, защото да се продаваш е призвание! :)
111
0
 
6
 
! Отговори
Котаракът Еркюл преди 2 години
Върху "Нотр Дам" не бе ли "божествения огън"? След вече случили се събития всеки казва, че било прадсказано от ненам кой си. Седял си Нострадамус и му се привидяло нещо с коронки и аре предсказал пандемията. Па и Ванга нещо поназнайвала за коронавирусите и тя взела че предсказала...
110
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А за 4-тата св. война какво е казал? Кой ще бие? Неандерталците или кроманьонците?
109
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредният фейк на незнаещите жур-наля. Има-няма , и хоп този предсказал, онзи предсказал, и все не познали. Измислете нещо по-умно, за да ви се четат статиите, а не да ги съчинявате, като ученици в трети клас-хахаха.