Русия затвори за кратко Кримския мост

Всякакво движение по стратегическия мост е преустановено
42
Русия затвори за кратко Кримския мост
Снимка: БГНЕС

Русия затвори за кратко Кримския мост, който свърза анексирания от руските сили през 2014 г. Кримски полуостров и континентална Русия, предаде Ройтерс. Всякакво движение по стратегическия мост е преустановено.

Това е съобщила назначената от Кремъл местна администрация на моста в приложението "Телеграм". Не са били дадени подробности за причината за преустановяването на движението.

Както бе съобщено, Русия укрепи отбраната на моста с барикада от частично потопени кораби през 160 метра като мярка срещу украински атаки с дронове. В последните месеци тези нападения са зачестили, припомня Ройтерс. /БТА, Иво Тасев/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още по темата: мостРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Русия празнува 78 години от победата над милитаристична Япония.
8
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
A какво става с контранастъплението?
7
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Това е само временно. Украинците обаче ще го затворят завинаги, съвсем скоро ще е официалното закриване на кримското мосте.
6
5
 
8
 
! Отговори
до В. преди 8 месеца
И един похлупак да му сложат, от полипропилен. Да си въдят зарзават зимъска.
5
10
 
2
 
! Отговори
В. преди 8 месеца
Да сложат мрежи. Морето е плитко. Много по евтино и ползотворно. Могат да хванат дронове, торпеда за рециклиране. Да ги преглеждат всеки ден за делфини. Може и по надземната част. Мрежа за кокошки. Това, което се прави за танковете.
4
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Нещо спряхте да пишете за контранаступа хаха ? Снощи пак е имало яко блъскане по празните Укрозомбирани кратуни. Много скоро очаквайте истинско настъпление от Руските сили.
3
12
 
5
 
! Отговори
От единия в другия преди 8 месеца
До 1 огледай се и виж в какво или къде живееш! Тотална разруха! На руснаците ще дава съвет с незавършено основно! Вуж Украйна с по-добри пътища по време на война от българските! Като след 32-годишна война (броено от 90-те)!
2
11
 
18
 
! Отговори
Алекс преди 8 месеца
След като украинските дронове го разбомбят отново,няма да е за кратко.
1
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Абе той май по често е затворен отколкото отворен. Направо руснаците да го затварят за постоянно и да не рискуват живота на хората.