Русия ни се закани: Няма да ви оставим ненаказани

Нил Мухитов предупреди срещу изземването на руски имоти
Обновена: 31 яну 2024 09:51 | 31 яну 2024 09:51, Нели Христова
647
Русия ни се закани: Няма да ви оставим ненаказани
Снимка: БГНЕС

Опитите за отнемане на собствеността на руснаците в България изглеждат безпрецедентни и Москва няма да ги остави без внимание, заяви в интервю за ТАСС помощник-секретарят на руския Съвет за сигурност Нил Мухитов.

"Някои политици в България, която беше приятелски настроена към нас, сега се унижават пред Вашингтон и Лондон. Те възнамеряват да разрушат паметника на съветския войник "Альоша" в Пловдив, призовават да се премахне всяко споменаване на руската помощ от учебниците по история. А сега вече са преминали границите на разумното - ще отнемат собствеността на руснаците. Излишно е да казвам, че няма да оставим това без внимание", предупреди той.

По-рано депутатите от българския парламент изготвиха законопроект за връщане на държавата на курортния комплекс "Камчия", собственост на правителството на Москва, и за замразяване на недвижимото имущество на руснаците, попадащи под санкциите на ЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


647
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
507
6
 
1
 
! Отговори
do 531 преди 3 месеца
Спри да гледаш Босфор TV или наблегни само на турските сериали, че явно много са ти промили мозъка!
506
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
крайно време е да проумеете, че Раша не е била освободител, а окупатор на България! виждате сами как "освобождава" сега Украйна. Само, че там няма да й мине номера, защото вече го е правила не веднъж и дваж този номер с "освобождението", та в Европа никой вече не им се връзва на лъжите на блатните 0рки
505
9
 
12
 
! Отговори
Наред ли сте? преди 3 месеца
Първо без никаква причина Русия ни обяви за НЕПРИЯТЕЛСКА страна! После четем неща от сорта на : ""Някои политици в България, която беше приятелски настроена към нас, сега се унижават пред Вашингтон и Лондон". Явно е ,че тук има някакъв оксиморон, някакво огромно не разбиране. Нима нормален човек би се надявал на нещо друго след като ти ПЪРВИ си му закачил табела - "НЕПРИЯТЕЛ". И после очаквате приятелство от този човек? Само мозъчно увреден би се надявал на нещо подобно!
504
2
 
7
 
! Отговори
НА РУСИЯ С ЛЮБОВ преди 3 месеца
ще пръднат на генерал Колев на дядовия
503
1
 
1
 
! Отговори
ff преди 3 месеца
Е не вестник ще ни чете
502
0
 
2
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 3 месеца
До Анонимен (524): Че, то, повечеторуски имоти са на руски евреи, бе!
501
11
 
16
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 3 месеца
Тръгвайте си от България русофили.Един български паметник или посветен на писмеността за България, няма в Русия.Затова всички руски паметници с оръжия в ръка долу.Никаква светла символика няма в оръжията в ръка.Проектите са руски, цимента наш за наша СМЕТКА.Вън Русия от България!!!!
500
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Вземете тогава и еврейските имоти. Опитайте, ако ви стиска и тогава ще раберете що е истинско наказание. Евреите само за месец и нещо избиха над 30 000жени и деца. Но който посмее да пипне еврейски имот, черен ще му се види живота.
499
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
9-ти септемри се върна? Когато е можело безнаказано да си взимашхчужди имоти. Нали уж частната собственост била неприкосновена при капитализма?
498
4
 
3
 
! Отговори
До Бонго преди 3 месеца
Easy пич ще вземе да ти стане лошо от толкова напрягане. Приеми, че сме дашни, на кой какво му трябва даваме. За едни курорти, за други бомби, за трети безрезервна подкрепа за ЕС, за други концесии, кеш пара. Богата държава, ни са нерви. Свали си въглероден калкулатор и ще се успокоиш като видиш в края на деня, че заради теб са умрели 10 дървета.
497
11
 
14
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 3 месеца
Живеещите руснаци в България служат на руските имперски интереси в България за нейното разцепление и унищожение.Затова сте виновни и вие, защото участие вате активно срещу бг интереси.Затова добре сте си отишли.Не почитате бг култура, не признавате дори, че сме ви дали писменост. Отивайте си.
496
1
 
9
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 3 месеца
За тия, които не са наясно. Камчия беше купена от бившият кмет на Москва ЛУЖКОВ.По закон с фирма представена от българин с участие уж някви проценти
495
10
 
8
 
! Отговори
G преди 3 месеца
И с какво са виновни живеещитите и работещи в БГ Руснаци за войната?
494
12
 
15
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 3 месеца
МНОГО ХУБАВИ НОВИНИ...БРАВО НА БГ ПРАВОТЕЛСТВО.ЛУЖКОВ КУПИ КАМЧИЯ И СТАНАЛА РУСКА.РАВДА, ПОМОРИЕ, ЦЕЛИЯТ ИМ ПЛАН БЕШЕ ЗА ЦЯЛОТО ЧЕРНОМОРИЕ...БРАВО НА ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ!!!!!!!!ВЪН РУСИЯ ОТ БЪЛГАРИЯ.ХУБАВА НОВИНА
493
5
 
14
 
! Отговори
Цитат преди 3 месеца
"Собственост на правителството на Москва". Ти да видиш. Направо напишете, че е на Путин и той няма никакви документи, защото не е бил жив когато сме му продали или подарили(не е ясно) имота. Ще стане като с горите на царя. Ще платим и още 3 милиона отгоре като ни осъдят да имат да си харчат. Имаме опит с реакторите за Белене.
492
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Истината е Европа да бъде с Русия.Но това не се харесва на американските циониски...
491
6
 
14
 
! Отговори
Иван Вазов преди 3 месеца
Тогава Столетов, наший генерал, ревна гороломно: Млади опълченци, венчайте България с лаврови венци! На вашата сила царят повери прохода, войната и себе дори!
490
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Теб още не са те прибрали в лудницата? Май ще трябва да те отстрелваме като онези в азовстал. Колко коментара издриска?
489
14
 
17
 
! Отговори
Александър 2 преди 3 месеца
До АнонименАлександър 2 Освободител не е наречен Освободител от българския народ, а от руснаците след като освобождава руските роби-крепостните селяни на 3 ти Март 1861г. (над 1/4 от населението на Русия са били крепостни селяни-собственост на наместника) . А това че българите са го нарекли освободител е мит пробутан на народеца и датата 3 Март също не е случайна ...
488
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тоя път ще напълним Дунав с вас монголи.