"Спартан"-ът кацна
С него докараха в София ранените в Лясковец трима полицаи Снимка: Мария | 14 мар 2014 14:28
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
28
8839
2
13
Напиши коментар Коментари
21
5
 
1
 
! Отговори
kanada2 преди 10 години
i priqtelu moi ako obi4ash druj se na nivo ako iskash da te uvajavat .kompleksi v faisbook moje da izbivash tam megdan golqm...tuk malko ne e dobra ideq.
20
3
 
8
 
! Отговори
ярек преди 10 години
Един стреля и уби един полицай и рани трима, ами ако в къщата бяха трима стрелци, трябваше тогава да докарат и жандармерията.
19
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидни, теб е.ал ли те е лудия? Хахахаха е*аси комплексирания тип: а с другата ти "праим" (мн число??!!) некролог...lol. Какъвто си ми бияч, не дай си боже някой да те набара, да ти покаже едни некролози.
18
9
 
4
 
! Отговори
до 123 преди 10 години
заповядай само да предупредя че с едната ръка ти вадя направление за болницата а с другата ти праим некролог. Чакам те на летище Кингсфорт в Сидни, ако събереш стотинките за билет,а до тогава ще ви пращам поздрави от Сидни Ав$тралия и мокри сънища на по долния чеки*жия
17
4
 
13
 
! Отговори
123 преди 10 години
Викам да направим едно гласуване за австралийското кенгуру(***). На който му е противен и се надява да спре да пише тука вече, да гласува с ДА, на който му харесват коментарите му да гласува с НЕ. Тоя бунак по цял ден кисне в бг сайтовете и лично мен ме дразнят коментарите му. С кеф бих му избил някой зъб наживо :)
16
2
 
0
 
! Отговори
убавец преди 10 години
До "до Пич" на макяти у детеродните органи съм спрел
15
5
 
4
 
! Отговори
до Пич преди 10 години
спрял съм бе, спрял съм на Премиер стрийт на 4,5км от Операта до центъра на Сидни посока Милирари Роуд. Спрях само с 1 маневра в гаражаТи къде си спрял? Да не е у некое панелно гето?
14
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Думата пУмяр съм я измислил аз и се пише точно така!А що по добре видиш себе си кой си къде си, огледай се, като пишеш перфектно дали и половината си постигнал колкото мен$$$$ младо магистърче къщи с басейни хубава кола и жена, научни разработки в високите техн. с международен номерДнес имаше промяна в плана ходих из джунглата на север от Сидни, ходих и до свинкса, храних кенгура и т.н. етоoi60.tinypic. com/107886t.jpgoi61.tinypic. com/33wo61i.jpgoi59.tinypic. com/6prb6q.jpgмахни интервала
13
2
 
9
 
! Отговори
Джукър преди 10 години
Дааам, правописа му е най-големия косур на тоя загубеняк Сиднито. Хахахаххахахахаха. *** комплексираната шушумига е тоя.
12
6
 
9
 
! Отговори
Бившо ченге преди 10 години
Стига сте се гаврили с паметта на загиналия полицай! Гербери,червени,сини,зелени-който и да не е наредил да се арестува тоя куку,ще си плаща пред съвестта си. Помълчете! Уважете колегата,който си отиде!
11
2
 
2
 
! Отговори
ставри преди 10 години
До Анонимен Сидни от АвстралияА дано ама надали.
10
7
 
4
 
! Отговори
2012 година преди 10 години
Съдът е разпоредил на полицията през пролетта на 2012 г да проведе акция за задържането на този човек и отнемане на оръжията му! Защо полицията и Цвъ-цвъ не са изпълнили нареждането на съда? Гербери да не коментират тая история, че за тях е автогол и се размириса цялата история!
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Модерна и демократична България има самолет който лети
8
2
 
6
 
! Отговори
AcOrP преди 10 години
До 1, Тая снимка е направена и качена от служители в ДНЕС.БГ и е направена от офисът им. Кво ревеш не ми е ясно ?
7
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До този, който смята че е в СидниРожбичко, научи се да пишеш що- годе правилно. Думата "пумярски" е с 2 (ДВЕ) грешке. Би трябвало да знаеш, че се пише и произнася "помиярски" и произхожда от думато "помия". Ама сигурно не си присъствал на часовете по български език и граматика...
6
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами ако си от спец службите (СБОП) и футболист на бистришките "тигри" ще го изпратят, иначе - не. Иначе към Синдиту от Аустрейлиъ: С нетърпение чакаме да се разкараш от този ....... сайт. С пожелание да те изяде някоя коралова риба или поне да ти тръцне във физиономията нещо неприятно.
5
7
 
9
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Ако аз пострадам и за мен ли ще пратят Спартана или правителството по примера на бате Бойко с народни пари си прави ПР?
4
6
 
29
 
! Отговори
Бате Пешко от Шабла преди 10 години
Сидни, що не вземеш да ми опардиш кочана, а?
3
2
 
4
 
! Отговори
tough преди 10 години
Дека е?
2
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
''аз се махам от пумярския сайт''Благодарим! Няма да ни липсваш.