Спират водата в части от София

Причината е подмяна на кранове
28 ное 2013 09:06, Петя Славова
1
Спират водата в части от София
Снимка: Булфото

"Софийска вода" ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес, съобщават от дружеството.

Във връзка с подмяната на спирателни кранове и пожарен хидрант на ул. "Юрий Гагарин", Банкя, се налага спирането на водоподаването от 10.00 до 18.00 часа в района на ул. "Юрий Гагарин", по ул. "Пирот" - от ул. "Христо Смирненски" до ул. "Юрий Гагарин", ул. "Преслав", ул. "Гергина", ул. "Ахелой", ул. "Мадара", ул. "Янтра", по ул. "Витоша" - от ул. "Юрий Гагарин" до ул. "Янтра", ул. "Гургулят", ул. "Теменуга".

От 22.00 часа на 28 до 8.00 часа на 29 ноември във връзка с подмяната на спирателни кранове на бул. "Витоша" в центъра се налага спиране на водоподаването по бул. "Витоша" - от номер 2 до номер 26, площад "Света Неделя" - номера 2, 4, 6, в района между бул. "Тодор Александров", ул. "Княз Борис Трети",бул. "Александър Стамболийски" и площад "Света Неделя".

Във връзка с направата на връзка на съществуващ с новоизграден уличен водопровод на ул. "Стар Беловодски път", кв."Бояна", се налага спиране на водоподаването от 10.00 часа до 22.00 часа в района на вилната зона "Килиите", ул. "Беловодски път", ул. "Стар Беловодски път" - между ул. "Беловодски път" и ул. "Скомбриус", по ул. "Скомбриус" - между ул. "Стар Беловодскипът" и резервоара "Имарецки".

Във връзка с изпълнението на инвестиционен проект за изграждане на уличен водопровод по ул. "Брянска гора", кв. "Модерно предградие", се налага спиране на водоподаването от 9.00 часа до 17.00 часа в района на ул. "Красино" - от ул. "Антон Кецкаров" до ул. "Братя Станиславови", по ул. "Братя Станиславови" - от ул. "Връх Манчо" до бул. "Европа".След възстановяването на водоснабдяването е възможно временно повишаване на мътността на водата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация на телефон 0700 12121.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Bizon16 преди 10 години
Блазя им! Ще имат по-ниски сметки следващия месец.