Малолетните ромчета-биячи млатили и баба... на гробищата

Майката на 8-годишните престъпници – трайно незаинтересована към тях
19 апр 2016 10:07,
130
Малолетните ромчета-биячи млатили и баба... на гробищата
Снимка: архив, Bulphoto

Четирите деца, които пребиха и ограбиха мъж в София, са настанени в държавна институция, заяви кметът на район Илинден Иван Божилов.

Както Dnes.bg писа, две момченца и две момиченца от ромски произход на възраст 8-10 г., нападнаха и ограбиха 61-годишен мъж в столичния квартал Люлин.

Още по темата

Престъплението е извършено в края на миналата година, но децата сега са разкрити, пък се оказало, че са и стари познайници на полицията със сходни престъпления.

Рени Котева от Комисията за борба с противообществени прояви заяви пред Нова тв, че те лично са разбрали за случая от медиите, но призна, че прокуратурата е подавала сигнал за подобно престъпление.

То се случило на гробищата при Бакърена фабрика. Там бандата малолетни нападнали възрастна жена със същата идея - грабеж. Ударили я с желязо и я обрали.

Майката на четирите деца е с постоянен адрес в Сандански, където има още деца. Там е и сключила брак. В София пък, в квартал "Захарна фабрика", живее с друг мъж на съпружески начала и гледа новородено.

От Детска педагогическа стая се подготвят документи за отнемане на родителски права, тъй като, според Рени Котева, майката е трайно незаинтересована и с нисък родителски капацитет.

Четирите деца ходят от нова година насам на училище.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Стига вечеАма то доста българи живеят вече по зле от другите етноси в тази пародия наречена държава. Просто на някои са им по-ценни.
20
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Decata ne sa vinovni a roditelite.Vaspitanieto na edno dete zavisi ot roditelia nezavisimo ot noi proishot.
19
0
 
25
 
! Отговори
Стига вече преди 8 години
Медиите са политически и финансово зависими и манипулирани от чужбина.Идеите,според които осъществяват дейността си,са оформени на запад,при друго ниво на живот и социално осигуряване и не са напълно приложими у нас.Демокр. права и свободи на някои етноси и религии са силно застъпени.Но се забравя,че те имат и задължения като граждани на Бг. А ние си имамеисторически дадености,които западът игнорира.Ако се водим по него,трябва етническите българи да живеят по-зле от тези коитоиздържат.
18
1
 
24
 
! Отговори
gtf преди 8 години
Не разбрах само защо са на училище (вероятно с други - нормални) деца... такива трябва да се възпитават със здрава ръка в пансион тип ТВУ
17
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
1-во Защо тия деца не са във ТВУ и не са иззети от родителите си. Родителите също би трябвало да носят отговорност за децата си, но за ромите законите явно не са като за нас.2-ро Защо като излезе клипа, в който садистичен човешки *** бие ромско дете, за да успокоят будната съвест на *** му пускат случай от миналата година. Уважаеми медии това се е случило миналата година. Защо го оповестявате сега. Разкриха ги веднага като нашия наби ромчето. Синхрона полиция медии е плашещ
16
1
 
19
 
! Отговори
Мари преди 8 години
На такива майки не трябва да се разрешава да раждат, а ако са родили по причини, които знаем - да им се отнемат бебетата и да се дават на хора, които наистина могат да ги отгледат и възпитат, а майката веднага да бъде кастрирана, без да има право на глас!!!
15
1
 
35
 
! Отговори
123 преди 8 години
Сега на тази "НЕВЕРОЯТНА" майка и дайте всички видове помощи.... майчинство за новороденото и всичко необходимо за "отгледа" поредния престъпник, но и гласоподавател в тази безумна държава.....
14
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
3 милиарда лева струват на държавния бюджет всяка година ето такива с "нисък родителски капацитет" и безбройната им челяд. И после защо нямало за пенсионерите, за учители, за младите учени, за болни деца... Ами няма и няма да има!
13
0
 
33
 
! Отговори
Мари Клер преди 8 години
Крайно, крайно, ама много крайно съм възмутена! Милицията ги е била през соц-а, не им се е чувал гласът, сега те ни бият и ламтят за социални привилегии.. Правилото на джунглата явно важи..
12
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тези хора трябва да бъдат ограничени в ражданията. дори и за самите тях ще е по-добре. постоянно ни говорят как трябвало да сме хуманни, ами то държавата ни не е хуманна- оставят ги да живеят като плъхове-предоставят им финансови помощи, само ако се размножават, и живеят в разни катуни в калта. Е..ти лицемерието! Като държавата е толкова загрижена за ромите и да сме хуманни- ами пресечете им ражданията! Давайте помощи, ако имат до 2 деца, и ако децата учат! А не обратното-плащаме им да раждат
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Били са на няколко чашки ромче и решили малко да отбиват времето
10
0
 
23
 
! Отговори
Hoho преди 8 години
"Ромска" му работа! Не знам защо някои си мислят че като ги наричат "роми" тази нова дума няма да придобие същото значение като старата !?!? Думите не са толкова важни, по-важно е какво олицетворяват.
9
1
 
45
 
! Отговори
Анти-БХК преди 8 години
български хелзинкски комитет къде сте бе? Хайде сега кажете че "ромелчетата" са си били в правото ?!?!?!
8
1
 
41
 
! Отговори
а ангел? преди 8 години
и също- майката на сладките милички ромчета колко такива е народила, колко помощи е получила, НЯКОГА работила ли е? бащите им НЯКОГА работили ли са? колко пари точно сме платили на този разплодник, и всъщност наистина какво ни е равното?! Ние им плащаме да се развъждат и да пребиват хората. А МВР гледа някъде си-може би блузката на Бучварова с надписа за Wi-Fi зоната
7
0
 
52
 
! Отговори
а ангел? преди 8 години
сега дружно да си отговорим- равни ли сме??? искам от сега до края на седмицата всички медии да говорят за ромите и ромската престъпност срещу българите-колко са убили, изнасилили, окрали и т.н. Да се сезира прокуратурата, БХК, всякакви НПО и т.н. Иначе отговорът дали сме равни май е ясен...
6
1
 
31
 
! Отговори
Елемаг преди 8 години
Добър ден,интересува ме тая майка,каква е тая незаинтересованост като явление ,при наличието на получаване на помощи с години?Я "ГОСПОДАРИТЕ" вие сте компетентни,кажете?
5
1
 
37
 
! Отговори
ХА! преди 8 години
"трайно незаинтересована към тях", но сигурно взема помощи! Т.е. само в това е интереса!!!
4
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вчера плюхте Ангел Калеев, но се оказва , че е бил прав.
3
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво правителства, браво БХК, браво НПО-та!Интегрирахте ги успешно - свободни сте, можете да си ходите!
2
0
 
35
 
! Отговори
славянин преди 8 години
Ами да живеят ''демокрацията'' и толерантността!