Малолетните ромчета-биячи млатили и баба... на гробищата

Майката на 8-годишните престъпници – трайно незаинтересована към тях
19 апр 2016 10:07,
130
Малолетните ромчета-биячи млатили и баба... на гробищата
Снимка: архив, Bulphoto

Четирите деца, които пребиха и ограбиха мъж в София, са настанени в държавна институция, заяви кметът на район Илинден Иван Божилов.

Както Dnes.bg писа, две момченца и две момиченца от ромски произход на възраст 8-10 г., нападнаха и ограбиха 61-годишен мъж в столичния квартал Люлин.

Още по темата

Престъплението е извършено в края на миналата година, но децата сега са разкрити, пък се оказало, че са и стари познайници на полицията със сходни престъпления.

Рени Котева от Комисията за борба с противообществени прояви заяви пред Нова тв, че те лично са разбрали за случая от медиите, но призна, че прокуратурата е подавала сигнал за подобно престъпление.

То се случило на гробищата при Бакърена фабрика. Там бандата малолетни нападнали възрастна жена със същата идея - грабеж. Ударили я с желязо и я обрали.

Майката на четирите деца е с постоянен адрес в Сандански, където има още деца. Там е и сключила брак. В София пък, в квартал "Захарна фабрика", живее с друг мъж на съпружески начала и гледа новородено.

От Детска педагогическа стая се подготвят документи за отнемане на родителски права, тъй като, според Рени Котева, майката е трайно незаинтересована и с нисък родителски капацитет.

Четирите деца ходят от нова година насам на училище.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вчера бяхте по-словоохотливи. А защо днес мълчите като бити .......
40
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Удрят с винкел жертвата и я ограбват, като до момента е известно, че са нападнали двама възрастни. Защо още са на свобода, какво ми пука че са малолетни, тези изр.одчета са обществено опасни и някой ден ще убият някого.
39
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БХК къде сте?! За онова битото ромче ни проглушихте ушите, че и "то било хора", че не можело така, а сега пълна тишина! Май трябва собствените ви баби и дядовци да почнат да пребиват, че да реагирате!
38
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До SergoКъдето са и при всеко едно изтъпление на индивидите. Ниско над земята, като истински журналисти
37
0
 
38
 
! Отговори
Неизненадан преди 8 години
Със съдебно решение - принудителна стерилизация, необратима!
36
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БХК- бързо, бързо, защитете миличките ромчета! Ами тук хората казват, че не е правилно да се бият възрастните хора, представяте ли си? Хайде сега, изкарайте някой адвокат да обясни на нас, лошите нетолерантни българи, че ромчетата са в правото си! Ами да - те миличките са малцинство, и са равни, а ние тука си мислим, че трябва да ходят на у-ще и да се държат цивилизовано, ужас! Не, хайде сега да ни обясните, че ние трябва само да ги издържаме, и да им се радваме, да, нали така?
35
1
 
24
 
! Отговори
Sergo преди 8 години
Айде де, къде са сега тъпанарите от Господари на Ефира???
34
0
 
20
 
! Отговори
kelesha преди 8 години
Сега не се интересува никой, но ако някой ги ошамари. Веднага ще се заинтресуват и хлезинския комитет и майката и кой ли не.
33
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
""Вчера писаха колко неморално беше, че ония набил ромчето, А морално ли е роми да бият старите хора по селата, да ги ограбва???"".............Това ли е най-добрия въпрос който можеш да зададеш ?
32
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Айде бе къде са псевдотелевизиите БНТ,НОВА,БТВ,които ни проглушиха ушите,от коментари анализи психолози, за това, че някой си направил майтап с джипсито. Къде са сега тези радетели на хуманизма и справедливоста???? Или когато бият и убиват българи не е проблем а?????? Спам!
31
0
 
9
 
! Отговори
Теодор преди 8 години
Преди около месец до Западния парк ромчета деца ме биха и ограбиха....... като нищо може да са тия същите :( :( . Време е някой да ги спре, какво, като са деца!?!?
30
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пускайте "Циклон"-ааааа!!!
29
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Окей не можеш да гледаш дете, за какво ги цвъкат постоянно като на конвейр? За какво? Каква е тая мания да имаш 10 деца, които да не отглеждаш и да превърнеш в престъпници? Според мен трябва да стане държавна политика при ромите след като роди 2 деца да и се поставя безплатно спирала, за да не може да зачева повече. Дори да им дават по 1000лв. за сложена спирала като бонус. Пак е по евтино отколкото да хрантутим 10те и чевета цял живот.
28
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Главния редактор, тоя случай е от миналата година. Що го оповестяват сега. Ти си поредния дето медиите му промиват мозъка както си искат, за да защитава садисти и изверги.
27
1
 
1
 
! Отговори
41 преди 8 години
Не стреляйте по пианиста - той толкова си може :)
26
16
 
2
 
! Отговори
Ромски-бос преди 8 години
Горките деца и горките им родители!
25
2
 
42
 
! Отговори
Главен Редактор преди 8 години
Аре ся ония от БТВ да излязат и да кажат какво се случва по въпроса. Щото вчера много тръбяха че момчето дето преби тъмносиния (след като оня му казал че сме равни) изкара момчето изверг, престъпник и какъв ли още не, че щели да го съдят, защото това което направил е неправилно. Аре ся да ми обяснят какво ще се случи с тия тъмносините, дето бият стари хора наред за по 2 лева. Хайде да видим.....Нищо нали, медийно затъмнение... Аз съм ЗА момчето което пусна клип как бие оня тъмния. Прав е.
24
1
 
17
 
! Отговори
T преди 8 години
Авторке, като са те наели да им пишеш статиите поне се постарай малко. Как изобщо си се заела да напишеш "млатили" в заглавие на статия, не знам.
23
1
 
25
 
! Отговори
Софиянец преди 8 години
Докато държавата изпълнява директивата за ***, маргинализация оскотяване и обедняване на българския народ с цел превръщането му в роби на юдео масонските ни господари, няма да има промяна в живота на изстрадалия народ. Толкова тежко не е било НИКОГА! Дори под ТУРСКО РОБСТВО!
22
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 26Ако 3 милиярда се дават всяка година на ромеите, значи при един милион ромеи, всеки от тях взима 3000 лева на година. Сам виждаш че нещо не излиза. Явно българите и в частност политици и чиновници крадат повече от братята римляни. Те дърпат чанти и портфейли от бабите и дядовците ни, а наще политици те заробват да се чудиш как да изкараш до края на месеца и да трепериш пред шефа ти, не дай си боже да не те махне от мизерната ти работа. И двете престъпления са отвратителни