Слави с два големи страха: Провал на концерта и атентат

Внушителни гардове ще отговарят за живота на шоумена и екипа му
28 окт 2016 10:37,
351
Слави с два големи страха: Провал на концерта и атентат
Снимка: Пирогов

В страх от атентат живее през последните седмици Слави Трифонов, затова внушителни гардове от частна охранителна фирма ще отговарят за живота и здравето на шоумена в събота.

Митинг-концертът, който ще затвори движението около района на Орлов мост, е едно от най-чаканите събития от феновете и идейни последователи на шоумена.

Още по темата

Поради риска от непредвидени събития, които застрашават живота на него и екипа му, Трифонов си е платил, за да предотврати евентуални ексцесии, пише "България днес".

Освен частната фирма, която ще се грижи на първо място за безопасността на шоумена, на концерта се очаква и засилено полицейско присъствие.

Всеки от посетителите ще бъде обстойно проверен при пристигането си на концерта, като най-засилена проверка ще се извършва на хората, които ще заемат частта най-близко до сцената.

Поради високия интерес към проявата в районите в близост до мястото на концерта се очаква интензивно движение на хора. По този повод Столичната община е издала заповед, с която се създава необходимата организация.

Променят се маршрутите на масовия градски транспорт, преустановява се движението на пътни превозни средства в района около Орлов мост.

Слави Трифонов е сериозно притеснен преди голямото събитие, искал всичко да бъде на възможно най-високо ниво и непрекъснато проверявал кое как върви. Отделно бил стресиран и от това шоуто му да не се провали и обещанията за грандиозно патриотично събитие, с цел подкрепа на референдума му, да не се изпълнят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


351
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
239
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Red charger и Реалния.*** ри Слави и ще ти покаже документ,дали е шмъркал и ли не.Като ви казват,че сте се принизили на нивото,на Недялко,или някой жълтокафяв клозет е така..А Орешарски,като го пазеха 300 дни ,за него може.Не концерта на Слави,ще има много хиляди,ще охраняват и тях Драгойчовци.
238
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 298.Слави го подкрепиха за референдума над 600 000 хиляди,на концерта му имаше 70 000 ,Когато излъчиха концерта по телевизията имаше над 1 500 000 зрители,в един сайт концерта му е гледан над 3 000 000 000 души.Това са хора ,а не безмозъчни фекалии като теб.Ти кой си и какъв си,никой не те знае.Защото,Слави ако има успехи благодари на екипа си,за това-не казва,като Бойко или другите политици,аз го направих сам,ако дава за бедни,болни и сираци,не се тупа като твоя вожд от парламента,ад дадах
237
7
 
16
 
! Отговори
Реалност преди 7 години
Успя да ви излъже и тоя , че е патриот...та му изкарахте пари да шмърка...иначе си е чиста ***..първо беше с едните, после с другите...че и певец, музикант... изобщо физиономията му обобщава всичко, което е той и почитателите му
236
7
 
14
 
! Отговори
Red charger преди 7 години
Ееее и заради тоя *** наркоманизиран ли ще плащаме да го охраняват...бассси боклучасалия наркоман...
235
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 298.Ти наистина си ***,ама много ***.Страхливци бол в тая държава,подмазвачи,като теб също.Кажи ти,какво ще направиш за да излезем от тая помийна яма и ще дойдем да те слушаме,ако щеш ни рецитирай стихотворения или ни пей,или танцувай,само кажи и ще дойдем хайде измисли нещо по така да те видим умния,красивия,какво можеш?Слави ти е виновен,че не те знаят и мухите,в коя дупка си се сврял и пишеш глупости.Наистина-няма такава държава и такъв смотан народ.От завист и злоба ще полудеете бе.
234
9
 
7
 
! Отговори
С преди 7 години
До 298.По голяма простотия,не можа ли да измислиш?Слави бил виновен за днешното състояние на Бг.И ти почна,като некадърния Недялко.`Слави е виновен за всичко в тая държава,защото аз не мога друго освен да лъжа,да пиша клюки,ами разбира се кой друг да ми е виновен,като съм ***`?Слави е проверяван стотици пъти за парите,които има.И ти издавай албуми,прави концерти,взимай пари от реклами 17 години и ти ще имаш.Свободна пазарна икономика се вика на това.А поръчките на тия 240,ги изпълняваш ти.
233
6
 
14
 
! Отговори
Да преди 7 години
Ще ти се атентат!Това ще си е чиста реклама!По-би ти прилягало провал!!Ама чалгаджиите са много-не се коси!Ще те посетят,щом е и без пари!Очаквам и цялото правителство начело с Боко да дойдат.Вие сте си лика прилика!Успех в живота!
232
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До LoL.Нашите политици спазват стриктно българската конституция.И дума не може да става да се съмняваме,колко са честни и почтени.Слави не се е допитал до юристи и експерти,които познават конституцията по добре от мен и теб.Много се лъжете!Ако направи референдум да има лустрация,всичко откраднато от народа и държавата да се върне,тогава пак ли ще е крив?Червените мухоморки отмъкнаха над 1 трилион лева,ама видите ли ся Слави какъв е селянин.А ангелите от БКП и СИЕ,какво да ги правим?.
231
4
 
10
 
! Отговори
до С преди 7 години
Гологлави има голям принос и заслуга към днешното състояние на на Бг! И винаги е изпълнявал поръчки на онези 240 за които говориш! Да не би с честен труд да е направил парите си!? Пошлото му шоу винаги е било един инстумент за накланяне на везните на властта в една или друга посока влияеки пряко в/у гледащите го маси и той винаги се е възползвал от от тях! Справка последният нескопосан опит за лансиране на ромската министърка на образуванието за премиер и презентацията на РБ и партия!
230
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 296=на 00
229
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слави=Сидер Ага=Каракачанката=Бай х**=Ердоган тва са патриотите!
228
7
 
7
 
! Отговори
С преди 7 години
Когато синьо червената мъгла ,правеше и прави концерти,където си поискат-може.Когато ви лъгаха,крадяха,и сега го правят-може.А когато някой друг реши,че може да направи митинг концерт,срещу тия измамници-не може.Слави не ви е откраднал НИЩО.Вие не му плащате заплата,както плащате на тия 240 прасета.Народа е по склонен да повярва на Слави и да го подкрепи,отколкото на тия въшки,които ни изядоха живи.Бил селянин,челгар,ами тия в парламента какви са?Слави помага на много болни деца и не го показва
227
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Sensitive.Твоят поглед,още не сме го видели,нито визията ти,кой те знае и теб какво си черво.
226
4
 
11
 
! Отговори
Sensitive преди 7 години
Той плаши с визията си......Би ме било страх да се доближа до него, камоли да го гледам на сцена . Погледът му не е на добър човек, излъчва негативна енергия. Типичният непукист и егоцентрик.
225
4
 
3
 
! Отговори
LoL преди 7 години
Търновската конституция са я писали по умни хора от учиндолския сел як направена е да има баланс да не са 50 депутата да се съсредоточи много власт в малко хора. Ама кфо да обясняваш на народ дето 55 години е управляван от феодален овчар в средата на 20 век... Следващата стъпка е направо царя слънце да се избере с мандат доживот ала *** и честито... Ходете-гласувайте *** заслужават да ги управляват ***, вечно ще сме зле!
224
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе да ви питам аз къде ви е проблема..? Първо - това е митинг концерт в подкрепа на референдума, а не както си мислите вие концерт на Слави Трифонов! Второ - преди няколко дни ГЕРБ направиха също митинг концерт в центъра на гр. Ямбол.. да ви питам аз това не е ли блокиране? Сега, това че те нямат силата да съберат толкова хора на едно място, колкото ще събере тази инициатива си е напълно техен проблем! И трето - ще видим колко чалгарско ще бъде това мероприятие! ;)
223
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От догодина концертът на Слави да стане задължителен!
222
12
 
12
 
! Отговори
seira преди 7 години
ЧОВЕК ТРЯБВА ДА Е МНОГО КЪСОГЛЕД И ЕЛЕМЕНТАРЕН, ЗА ДА ВЗЕМЕ НАСЕРИОЗНО СЛАВИ, КАТО НЯКАКЪВ ПОЛИТИК...НАЛИЦЕ Е ПОРЕДНИЯ СКЪПО ПЛАТЕН "СПЕКТАКЪЛ", КОЙТО ТРЯБВА ДА ДАДЕ НА "МАТРИАЛА" ЧУВСТВОТО, ЧЕ "НЕЩО ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ" И ЧРЕЗ НЕГО ПО ТОЗИ НАЧИН ЩЕ СЕ РЕШАТ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПРОБЛЕМИ НА СТРАНАТА!В ХОД Е ПОРЕДНАТА PR АКЦИЯ НА КУКЛОВОДИТЕ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА МАФИЯ:"ТРИАДАТА ПЪРВАНОВ - БОРИСОВ - ДОГАН", КОИТО ЦЕЛЯТ ЕЛЕКТОРАТА "С КЕФ" ДА СИ СЛОЖИ ОЩЕ ПО-ТЕЖЪК ХОМОТ НА ШИЯТА...ОПОМНИ СЕ НАРОДЕ!!!!!!!!!!!!!
221
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДЕДКО ВИ СЛАВЧО СЕ СТАХУВАЛ ОТ АТЕНТАТ- И ЗА КОГО СЕ МИСЛИ ТОЙ, КОГО ИСКА ДА ВПЕЧАТЛИ, НА КОГО ЩЕ ПЛАТИ ЗА ДА ОТИДЕ ДА ГО ГЛЕДА, СЕГА ГЛЕДАЙТЕ АВТОБУСИ С ПЕНЦИИ ОТ СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ЗАЛЕЯТ СОФЕТО С МИРИЗМИ И МРЪСОТИЯ, ЩЕ ИМА И ИЗПЪЛНЕНИЯ ОТ ТИПА НА БАРЕКА- ЖАЛКА, ЖАЛКА ИСТОРИЯ.
220
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПОРЕДНИЯ ЧАЛГА ПОЛИТИК, ИМАМЕ ИЗЯВЕНИ АРХОНТ, ДРУГ ЕДИН ВЕЛИК ГОВОРЕЩ И ЧЕТЯЩ АНГЛИЙСКИ ПЕРФЕКТНО ИЗНИЗВАЩ СЕ ОТ СТУДИОТО КАТО МОКРА ВРЪВ ЯХНАЛ ПОРЕДНАТА ПРОСТАЩИНА- БАДЖАЦИ- НЯМАМ ДУМИ- ТОЯ *** АКО НЕ СА ГОСПОДАРИТЕ МУ НЯМА ДА ИЗДЪРЖИ И НА СЕРВИТЬОРСКАТА ПРОФЕСИЯ.