Слави с два големи страха: Провал на концерта и атентат

Внушителни гардове ще отговарят за живота на шоумена и екипа му
28 окт 2016 10:37,
351
Слави с два големи страха: Провал на концерта и атентат
Снимка: Пирогов

В страх от атентат живее през последните седмици Слави Трифонов, затова внушителни гардове от частна охранителна фирма ще отговарят за живота и здравето на шоумена в събота.

Митинг-концертът, който ще затвори движението около района на Орлов мост, е едно от най-чаканите събития от феновете и идейни последователи на шоумена.

Още по темата

Поради риска от непредвидени събития, които застрашават живота на него и екипа му, Трифонов си е платил, за да предотврати евентуални ексцесии, пише "България днес".

Освен частната фирма, която ще се грижи на първо място за безопасността на шоумена, на концерта се очаква и засилено полицейско присъствие.

Всеки от посетителите ще бъде обстойно проверен при пристигането си на концерта, като най-засилена проверка ще се извършва на хората, които ще заемат частта най-близко до сцената.

Поради високия интерес към проявата в районите в близост до мястото на концерта се очаква интензивно движение на хора. По този повод Столичната община е издала заповед, с която се създава необходимата организация.

Променят се маршрутите на масовия градски транспорт, преустановява се движението на пътни превозни средства в района около Орлов мост.

Слави Трифонов е сериозно притеснен преди голямото събитие, искал всичко да бъде на възможно най-високо ниво и непрекъснато проверявал кое как върви. Отделно бил стресиран и от това шоуто му да не се провали и обещанията за грандиозно патриотично събитие, с цел подкрепа на референдума му, да не се изпълнят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


351
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
219
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Елате въоръжени и скрийте оръжието си наблизо, защото този концерт ще прерастне в нещо друго, което дълго очакваме.Също така се нахранете, не пийте (много) алкохол и се наспете добре преди това, понеже ще бъде дълга нощ.Имаме нужда от вашата сила и решителност!
218
0
 
12
 
! Отговори
vlady преди 7 години
До АнонименБареков е пълен *** - нарече феновете на екстремния метъл в България наркомани. Не мога да простя такова отношение.
217
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименКрие се от феновете си, особено от снимки с тях, че не е за разправяне какво ще се е щракнало по снимките.
216
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До redimagтова е новата спортна инициатива на Общината - ходенето пеш е здравословно, срещаш повече хора, общуваш.само да не изтеглят и тия от южната граница да вардят перцата от еротичните сънища на Сиромахов, че ще се юрне и цяла Сирия на концерта, а бабите по селата съвсем ще останат без зимнина.
215
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чешейки простотията по корема, слави натрупа и труоа ли трупа милиончета. А за овцете - балончета. Столицата ще стои диванчапраз на чалгата е събота. 30 години е все събота, де.
214
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чудно дали някой от феновете на Трифонов си е правил селфи с него на улицата? Може и групово. Да сте си говорили с него така, след предаване, пред НДК?! Или общувате чрез социалните мрежи на личен профил?Защото Бареков има фейсбук/туитър акаунти и общува с хората и се движи сред хора, макар че що проклятия е отнесъл....! Трябва да имаш мъжество да се изправиш срещу мнението на народа, да отстояваш идеите си, не да се обграждаш само с удобни клакьори, да хвърчиш с бронирани лимузини и да триеш неудобни коментари в официалния сайт на шоуто! Световни звезди си правят всеки ден селфи с фенов
213
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
***. Поредният.
212
5
 
13
 
! Отговори
Андрейчо преди 7 години
Тоя пък за кого толкова се мисли,че чак очаква атентат да му правят?! Е,ако си го е поръ чал-може да спретне в шоуто шоу :)))
211
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
гологлавия нещо взе да си зима много на сериозно.това че пълни някъв стадион с чалгари и пърхутести наркомани,не значи нищо.опазил Бог и тоя да стане политик
210
13
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
17 години си стоя в топличкото кресло в Бтв, ръсеше простотии и кръчмарски песни, покани цялата гилдия на поп-фолка, лигавеше се с Азис и се правеше на "капо ди тутти капи "в българския ефир, влизаше в студиото придружен от полуголи танцьорки -тогава не му хрумваше да се опълчи на властта. Сега рейтингът му падна под критичното ниво, дори феновете му прозряха що за стока е Трифонов и не им се гледат изтърканите до втръсване *** скечове, актьорски вечери и техните още по-*** сценаристи - и изведнъж спретна едно референдумче и се разбунтува срещу властта, щото това му е последната година в еф
209
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Aide pa ti be pepel ti na ustata slavi. Gerberite sigurno te mradstno i mutrite ot japonskia i losenez no dr te obi4at uspehi na konzerta mnogo ti savijdat 4e si bogat mutrite ne obi4at dr da sa po bogati ot tag no naroda ne hi obi4a a tebe te obi4ame slavi i kulu bend uspehi
208
9
 
22
 
! Отговори
redimag преди 7 години
Пак нещо не ми е ясно : Защо Трифонов не си проведе концерта на близкия стадион , а трябва общината да затваря най невралгичния пункт на София за денонощие ? В БГидват световни звезди президенти и такъв цирк насред София не е имало . Може би има нещо ново да каже или да изпее Съмнявам се дали е толкова важно и дали това което изпълнява е толкова стойностно !
207
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обществотов БГ няма ли най накрая да бйкотира този гей завинаги....
206
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Затварят половин София заради чалгата на някъв чалгарнаистина няма такава държава
205
4
 
9
 
! Отговори
Край преди 7 години
С МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ в парламента ще влязат хора които сегашната система не допуска защото на нея и трябват послешни а не мислещи депутати. При мажоритарн избор партиите си остават пак същите НО вече ще си правят сметка дали да издигат послушен но мразен човек за депутат - щото няма да и го изберат. Показател е сега избора на Цачева. Тази женица няма да стане президент нищо че слушка Бойчето и си държи снимакат му на бюрото.
204
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До МунчоАаа,***,друг един ***- бай едикойси се е взел за най -сериозно.Без него слънце не изгрява.
203
5
 
13
 
! Отговори
Край преди 7 години
При мажоритарна система в парламента не може да влезе Владо Кузов, Бареков, В Сидеров, Лъчо Мозъка, Баракова, Цв. Цветанов, КНинова, Даже за Борисов е съмнително. В нито един район тези хора не могат да съберат одобрението на повече от половината избиратели. ВДЯВАТЕ ЛИ ЗАЩО тези ще се борят срещу мажоритарнна система - щото трябва да си търсят работа после.
202
5
 
17
 
! Отговори
Край преди 7 години
Мажоритарната система е добра за НОРМАЛНИТЕ ХОРА. При нея от един район от около 15 хил. човека се избира 1депутат който е одобрен от 50% плюс 1 от гласувалите. Т.Е. човека трябва да е харесван от повечето от гласоподавателите. Няма такъв политик в сегашния парламент. Това е РЕВОЛЮЦИЯ или я правите или пасете трева, блеете, мрънкате и давате мляко и ви стрижат и ви дерат накрая.
201
5
 
13
 
! Отговори
Край преди 7 години
Само при МАЖОРИТАРНА СИСТЕМА ИЗБИРАТЕ - добри - лоши депутати - избираме а при сегашната система ГЛАСУВАШ но нищо не избираш с листата в парламента влизат хора израни от Вожда на "партията". Дано 50% от населението вече го е разбарало. Който не е - никога няма да го разбере- той си е овца за стригане и ще си прави "реформи" до три хиляднате година.
200
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дай боже повече "фолк",като "Нема такава държава".Откога ви го напява човекът,а вие блеете.Конграчулейшън!