Владо Плацентата, бащата-бияч, замразявал живи котки за вечен живот

Мъжът гледал и овце в Западния парк в София – пак за плацента
6 юли 2017 14:45,
165
Владо Плацентата, бащата-бияч, замразявал живи котки за вечен живот
Снимка: Facebook

Владимир Стоянов, който преби д-р Албена Гагова, е замразявал живи котки и кучета, за да ги съживи след това и да открие тайната на вечния живот и връщането от отвъдното.

За това разказва самият той в личния си блог, пише 168 часа. Бивши колеги от университета на Стоянов, където той бил известен като Владо Плацентата, разказват, че той замразявал животни и е пил и ял различни неща с цел да се справи със състаряването и да открие ключа към вечната младост.

Още по темата
В сайта му в Google има подробни описания за това как живо животно трябва да бъде подготвено за замразяване, как организмът му да бъде стресиран максимално с цел да се "активират" стволовите клетки, както и как човек да свърже тялото си с компютър чрез USB. Това ставало като се забоде игла не много надълбоко в мускула.

За илюстрации на свои разработки Стоянов използва кадри с чудовището от филма "Прометей" на Ридли Скот.

В личния си профил във Facebook д-р Валери Велев от СБАЛ по инфекциозни и паразитни болести "Проф. Ив. Киров" споделя мнението на доцент по генетика, преподавал на Владо Плацентата:

"Индивидът е опасно луд и със сигурност при нормален преглед не би могъл да си извади свидетелство от психодиспансер. Но за съжаление, СУ беше осъден за дискриминация на болни и инвалиди, поради което от години не се изисква вече подобно свидетелство за психическо здраве... Аз го късах три пъти на изпит и още два пъти го къса 100% единодушно свикана комисия. Но на третия път на комисията беше намекнато да го пусне с тройка, тъй като след всяка двойка следваха писма до премиери, президенти, министри, телевизии и вестници с хули и обиди към СУ. Така че казах на колегите от комисията да му пишат колкото решат, а аз ще се разпиша на протокола въпреки абсолютната му научна неукост и неграмотност."

По-рано стана ясно, че Стоянов е добре познат на живеещите в района на Западния парк в София. Там той редовно тормозел хората, които се опитвали да стигнат до парка. Мъжът бил заградил част от парка и започнал да гледа 10 откраднати овце, както и едно магаре. Къщата в заградената част на парка я използвал пък за разпределителен център за бежанци.

Посрещал хората с пушка, гонил ги с брадви и ножове.

За всичко това властите са знаели, но единственото, което направили, било да махнат незаконните заграждения.

Според д-р Велев Стоянов гледал овцете заради плацентата им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
4
 
36
 
! Отговори
/./ преди 6 години
Тоя да го прибират в някоя лудница и хич да не го пускат. Да го вкарат в остро мъжко и по 24 да бъде вързан със синджири и да не мърда никъде. Този човек е опасен не само за нашето общество, ами за целия свят. Или в изолатор 2 на 2 метра цял живот да стои с усмирителна риза. Няма друго решение
110
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
скоро и България с нобелов лауреат.
109
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя сигурен ли е, че детето е негово? Затова ли му е трябвала плацентата?Чудя се каква ли трябва да е жената, дето му е пуснала... Леле, колко мъка има по тоя свят!
108
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя дал ли е в блога си рецепта как е щял да сготви плацентата, за да я изяде после?Като гледам, много има да го лекуват....
107
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да това е нашата родна картинка през погледа на медиите. "Вампири, таласъми, подскачат по налъми"
106
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТОЗИ БАЙХЕЙС КАТО СЕ РАЗБОЛЕЕ ДА ВЪРВИ ПРИ БАБА СИ ТРЪТКА НА СЕЛО ДА ГО ЛЕКУВА С ЧАЙ ОТ ЛАЙКА.
105
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТОЗИ Е *** ТРЕТО ПОКОЛЕНИЕ.НЕ Е ЛОШО ДА СЕ ЗАМРАЗИ, ТА СЛЕД 1000 ГОДИНИ КАТО ГО РАЗМРАЗЯТ ДАНО ГО ИЗЛЕКУВАТ
104
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До байхейсКато се разболееш сериозно ти или близките ти, къде ходиш? Не предизвиквай съдбата!
103
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И този тръгнал да се размножава...
102
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ненужна информация опитваща се да ни изгради образа на сатанинско изчадие само, защото е обвинен в побой над лекар. Кой ли има нужда от това. Как един нормален човек да повярва на подобни издънки.
101
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
то още отначало се разбираше, че този баща има някакъв проблем с дъската, сега вече окончателно ства ясно това.
100
2
 
7
 
! Отговори
HORROR преди 6 години
До do horrorДа но аз като гледам тия хоръри, най-много ме впечатляват тийнейджърите, колежаните, тия дето трепят из,родите психопати. Зависи от гледната точка. Но тия хорър филми много от тях ги правят по дествителни случаи.
99
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За съжаление истината е винаги по страшна.
98
2
 
3
 
! Отговори
Kazzottomicidiale преди 6 години
До ЕвстатиБолен мозък, искаш ли да ти докажа по същият начин , че " вие с влади" нямате душа ?!!
97
2
 
3
 
! Отговори
do horror преди 6 години
obratno, moeto mom4e Ne zivee6 kato v horor, a holivud ti dava matrizi na povedenie. Ti gi sledva6. Tova stava, nqkoi si i3birat psih0pati4en model, drugi drugi. No vsi4ko ti e poka3ano na tepsiq v holivud.vsi4ko, koeto se slu4va realno e gledano predi godini na film i po reklami. horora ti go pravqt produzenti i ti gi sledva6. a osobeno stra6na e ideqta 3a be3pomo6tnost i stremez da se grizi6 samo 3a sebe si. tova si nau4il pak pred ekrana-da si be3u4asten svidetel.
96
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обяснете на младежа, че проблема със замразяването е на клетъчно ниво. Водата в клетката замръзва под формата на ледени микрокристали, които я разрушават и след стоплянето нищо не работи.. ;)Между другото, има вид жаби, които понасят замразяване и после оживяват, но при тях осноната телесна течност е на базата на глюкозата..
95
1
 
27
 
! Отговори
HORROR преди 6 години
Май филмите на ужасите са най-реалното кино. Защото все едно живеем в един такъв филм, 1-убиеца на Виола, 2-уния дето трепаха котки, 3-сега и тоя с плацентата и замразяването на животни......
94
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В научното съсловие е много лесно да набедиш някой за луд и после да му откраднеш труда или да го отстраниш ако ти пречи на собствените писания. Много лесно е да го арестуваш без да си правиш сметката, че може много да донесе на българската наука с иновативни изследвания.
93
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като една луда където се хвалеше в квартала: Отидох на пазар и видях малини реших да си купя. И обяснява два пъти: 1 кг. струва 2 лв. аз за 4 лв. си купих 500 грама.
92
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жив пример как държавата си е затваряла очите. Колко още такива има, ме е страх да си помисля, но Един по един излизат на яве.