Контрера: Столична община стана съучастник на "София прайд"

Местната власт да не се замесва в гей пропаганда, настоява във Facebook
Обновена: 21 апр 2018 12:52 | 21 апр 2018 12:44, Анисия Иванова
95
Контрера: Столична община стана съучастник на "София прайд"
Архив: Булфото

Общинският съветник от ВМРО и председател на групата в СОС "Патриоти за София“ Карлос Контрера реагира остро на официалната подкрепа от Столична община за тазгодишния "София прайд".

На страницата си във Facebook снощи той коментира новината след среща на столичния кмет Йорданка Фандъкова с представители на организациите GLAS, Действие, Билитис и Българският хелзинкски комитет (БХК), съобщават от ВМРО.

Още по темата

Ето и пълната позиция на Карлос Контрера в социалната мрежа:

"Днескашният ден трябва да бъде запомнен с това, че Столична община, за съжаление, клекна и стана съучастник в безумието "София прайд". Ако се вярва на публикациите, Столична община изказа подкрепа за тазгодишния гей парад на среща с т. нар. организатори, БХК и един бюлюк гей организации. Категорично протестирам и не приемам общината да подкрепя и да се замесва в гей пропаганда. Сигурен съм, че обществото не приема институции на местната власт да легитимират гей парада и всичките му там джендърски попълзновения!“

От ВМРО припомнят, че от години се борят за забраняването на София Прайд. Миналата година Контрера изиска и справка какъв ресурс на полицията коства подобно показно и провокативно събитие. Оказа се, че всяка година броят на полицаите и съответно на финансите, които се отделят, значително нарастват.

Тази година, поради предвидения и маратон през май и шоу програма по време на самия Прайд, униформеният състав на полицията ще се наложи да бъде удвоен, твърдят те. Това са пари, които влизат в бюджета от данъците на хората. Същите тези хора, които категорично заявиха, че са против джендър пропагандата, социален, трети или каквито ида било пол - различен от природно установените мъжки и женски. Искаме да припомним и още нещо – гей шествието през 2017 г. обруга и традиционните кукерски маски, като с това се подигра с културното и историческо наследство на България.

Припомняме също така, че българските граждани и Българската православна църква заклеймиха скандалната Истанбулска конвенция, която с подкрепата на същите тези организации – организатори на София Прайд, се опитаха да прокарат тихомълком и да отворят кутията на Пандора.

Този документ щеше да въведе джендър обучението в детските градини и училищата и да отвори врата към легализирането на гей браковете, узаконяването на трети пол и т.н., припомнят от ВМРО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
35
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гей'овете също плащат данъци, този да се скрие ние също сме част от тази природа.Пожеланията ми са да има деца и внуци като нас.Имали гаранция в този живот след това първи ще тича на гей прайда
28
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хора без работа.
27
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И понеже хиляди деца са насилвани от свещеници дай сега да дадем правото официално да ги насилват и гей двойките. Толкова е отвратително, че не ми се мисли.
26
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 30Ми що живееш в клозета при австралопитеците,м!?Хващай товарния влак за Канада,и всичко най-добро,нямаш проблем!Вярно,за България загуба велика,но все някак ше го понесем!:)
25
5
 
20
 
! Отговори
До 29 преди 6 години
И в момента мераклийте за осиновители са повече от здравите деца в домовете .Проблемни са тези деца с отклонения.Ама надали гейовете ще искат да отглеждат ромче с олигофрения.Така че геойвете не са никаква алтернатива, защото има достатъчно нормални семейства, които искат да осиновят дете.
24
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Контрера, вие сте от ВМРО сте в правителството!Вие сте съучастници! Не пищи , а си трай!
23
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До то така се почваЕ, поне няма да живеят в тоя клозет, с австралопитеци...
22
8
 
41
 
! Отговори
то така се почва преди 6 години
До БауКогато почнат да ви вземат децата като в Норвегия и Швеция,а от миналата година и в Канада,и почнат да ги дават на хомосемейства,тогава ще се замислите що е това евроджендърска толерантност,и има ли почва у нас,ама вече ще е късно!
21
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не мога да съм благосклонен към болен човек. Както не мога да съм благосклонен към раково болен. Може и трябва да се лекуват, но обществото не трябва да толерира разпространението на болестта.
20
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами те всички от квотата на ГЕРБ в СО са си ***,какво да ги правиш.Направо да се включат в парада и да не се крият.
19
10
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хомосексуализмът е болест. И това, че на Запад не ги лекуват, а ги толерират говори за обществото им. То се изражда.
18
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БауИ в момента желаещите да осиновят здраво дете са повече от подобните деца в домовете.Така че подобни теории ,че ако не били гейовете да осиновят дете,то щяло да изгние в социален дом са нелепи.Хомосексуализма е придобит,а не наследен.Няма открит ген на хомосексуализма,въпреки че е разгадан човешкият геном.А в секса между мъж и жена всичко,което е приятно и на двамата е позволено.И не ми е мечта да оправя някоя жена отзад.Първо не е влажно,второ има опасност да се изпусне.
17
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е тая Фандъкова си няма идея какво искат софиянци. Подкрепя, финансира с нашите пари, ама хората са против това.
16
6
 
26
 
! Отговори
ДжАндАр преди 6 години
Ако се спре с това парадиране на гейовете народа ще е по-благосклонен към тях , крайно време е ДЖЕНДЪРИТЕ да го разберат?!?! Да си се събират както си го правят и могат и да не ни се натрапват?!?!
15
9
 
37
 
! Отговори
богомил преди 6 години
Защо не се направи общ референдум за легитимността на това сборище , изкуствено създадено от някои посолства и чужди нпо-та , за Конвенцията и за гей-браковете , та хората да си кажат думата и да се свърши завинаги с тези джендърски гнусотий ????
14
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Карлос - моят кмет!
13
10
 
34
 
! Отговори
до Бау 2 преди 6 години
Сети се как ЛГБТ организациите се опитаха да пробутат Истанбулската конвенция, в която е записано, че децата трябва да бъдат учени на нестеротипни джендърни роли.
12
7
 
21
 
! Отговори
до Бау преди 6 години
Ако им дадеш право да се женят, това означава, че ще могат да осиновяват и да отглеждат деца. Второ, хомосексуализмът не е само по рождение. Впрочем, няма открит/и гей ген/и. Сред другите причини са хормонален дисбаланс, ситуативен хомосексуализъм. Сети се за спартанците, еничарите, затворниците, монасите в манастирите.
11
23
 
10
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Драматизира се твърде много и от двете страни. Парадите озлобяват хомофобите, което не мисля, че е полезно за хомосексуалните. Дайте им права да се женят и да се свършва с тази драма. Хомосексуални има от хиляди години и няма да изчезнат, колкото и да им се иска на някой хора. Човек се ражда такъв, разберете го. Микса м/у мъж и жена придава на точи човек една много интересна перспектива и тези хора създават понякога страхотни неща. Други от тях с ***. Това е живота.
10
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До МенТи ако беше интелигентен нямаше да си п..едал и всички нормални хора да ги е гнус от теб.