Шофьорът, блъснал Милен Цветков, е бил дрогиран

Това потвърдиха от СДВР
Обновена: 20 апр 2020 09:32 | 20 апр 2020 08:55,
163
Шофьорът, блъснал Милен Цветков, е бил дрогиран
Снимка: БГНЕС

"Водачът на джипа е на 22 години. Има книжка от 2016 година. В досието му има само едно малко нарушение. С направения му тест е реагирал на канабис и амфетамин. Той е задържан за 24 часа в 4-о РПУ. Той попада под член на 343б от НК, който предвижда от 3 до 15 години затвор", заяви главен комисар Николай Хаджийски пред NOVA.

Още по темата


"Около 18 часа постъпи съобщението за ПТП около мол "Парадайз". Автомобилът на Милен Цветков е излетял на 20 метра. Той е имал пулс, но е починал в линейката", допълни той.

Новината за смъртта на журналиста шокира множество обществени личности и хора в цялата страна. Съболезнования и добри думи бяха изказани активно в интернет пространството.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
0
 
4
 
! Отговори
До Аз. преди 4 години
Кое не е умишлено ???Да си над 18 г.да употребиш наркотици и да се качиш в автомобила и да убиеш човек ли ???И никой никого не съди, а ние не само трябва да СКЪРБИМ но и да вземем мерки това да не се повтаря повече !!!
144
3
 
0
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Ви съветвам да не съдите никой, защото не е наша работа.... И никога не е била, но просто си има Господ, вярвам в това, на Великден си отиват явно чудни хора...., явно и праведни, много пишете, но не вярвам да е умишлено, просто малшанс, жалко за Милен, за семейството му, за децата му...., нека компетентните се изкажат, ние само можем да скърбим, че живот в разцвета си е отишъл, Светла му памет!!!
143
0
 
2
 
! Отговори
Дилъра на Дрога ??? преди 4 години
Дилъра на дрога да бъде намерен и съден !!!!Този който е снабдил с дрога дилъра да бъде намерен и съден !!!За шофиране при употреба на наркотични вещества да се отнема шофиорската книжка за 50 години !Глобите за авто-нарушения да бъдат пропорционални с цената на автомобила, и прогресивни за всеки следващ път !!!!Също така глобите да се събират във фонд и преразделяни като добавки към заплатите на пътните Полицаи !!!
142
0
 
6
 
! Отговори
Мен преди 4 години
Мъчно ми е, все едно ми е брат, защо така се случва.... Откакто снощи прочетох новината и всичко ми се обърна, защо така..... Да му е светло на душата, не вярвам да бъде забравен, не вярвам.. И момчето гледам, хубаво момче, защо така, защо....
141
1
 
38
 
! Отговори
аноним преди 4 години
Какво стана с ония хорица дето Местан ги измете от пътя и още оплакват детето си? Май се доказа че са виновни, защото са били на пътя му?Какво стана с оня москвич изметен от депутатски скъп автомобил там близко до София? Кой ли беше депутата? Спомня ли си някой?Ами с другите убити и забравени?Имат ли здрави *** полицаи, следователи, прокурори, съдии и други за такова действие? По делата ще ги познаете!
140
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 145Явно на голяма конспираци ти мирише. Разглезено синче на свръх богата дама спонсор на БСП наето да убие Милен.
139
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много мирише на предварително подготвено убийство. Може би са натиснали младежа да го направи, че иначе някой от родителите му ще го осъдят. Може и да не е така, но много мирише.
138
1
 
26
 
! Отговори
аноним преди 4 години
Вярно ли е ,че този индивид с аудито на майка и баща си минава серийно на червен светофар сниман от камерите при това? Ако да, защо книжката му не е на "трупчета"? Какво ще направят майка му и баща му сега? А/ Ще му спрат стипендията.Б/ще му купят ново АУДИ.Има още много убити на пътя от "индивиди" с власт и пари! За тях забравените, какво?Всички медии публикуват имената на убитите, а на убийците? От какво или кого ги пазят?
137
2
 
1
 
! Отговори
Към Лечение: преди 4 години
Заплащане, статут, квалификация,квалификация,квалификация! Национален приоритет без грам, грам религиозност. Честно щях да изгоря и иконата на Кирил и Методий заради способността на свещенниците да се бият по гърдите с нашия език, но срещу тия дето са ни учили да пишем и четем аз все пак изпитвам уважение. Но азбуката е оръжие с две остриета. Как се използва и за какви цели? Кой какво е направил с това оръжие! И атомната бомба е оръжие, когато лети астероид е хубаво да го имаш под ръка, обаче...
136
1
 
9
 
! Отговори
До временен 132/123. преди 4 години
Да не дава Господ да спрат в тебе по този начин и с по-малка скорост! Преди 10 г. го преживях под моста на влюбените. Един юнак със стар форд спря в мен и в едно такси. Бяхме първи коли на кръстовището, ударът му ни изхвърли до средата на лентата в посока Хемус. За наш късмет, в този момент нямаше движение по булеварда. Счупих седалката, а после с месеци лекувах травмите от камшичния удар и колана. По думите на юнака, спирал от предния светофар...Само при масата на аудито, нещата са несравними
135
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ееех Миленчо Миленчо,много те харесвах като журналист,дано да не са те убили умишлено.
134
2
 
4
 
! Отговори
Към 40 минути преди 4 години
Могат да се добавят: Тоталната безпринципност и 800 дни кошмари със ситен шрифт. Безпрецедентния по своя мащаб грабеж базиран на теорията на Джон Неш за красивата блондинка и че винаги един трябва да е много прецакан за да може другите да просперират. Напук на съществуващите вече хоризонтални бизнес модели. Разцвет на педофилията и проституцията и нова четвърта и пета национална катастрофа предизвикана от Сакскобургите, християнските ценности секти и православни и ЦРУ. Лечение: ОбразованиеХ5
133
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще бъде по-напечено защото жертвата е всеизвестна обществена личност. Това е правосъдието в БГ - гледа се кой е жертвата, какво е положението в социалната йерархия на извършителя и рода му, и закона се прилага пожелателно. Закони има, но няма безпристрастни институции които просто да го прилагат без оглед на разни подробности - примитивно родово общество.
132
2
 
23
 
! Отговори
Потребител88 преди 4 години
Почти всеки ден във входа ми мирише на трева от съсед, който всяка сутрин ходи на работа с кола... Като виждам това, не се учудвам, че стават инциденти..Крайно време е да се вземат мерки!
131
1
 
7
 
! Отговори
Медиите са долнопорн преди 4 години
Как новината за смъртта ... що не написахте новината за убийството ?!! А медийки жълти и що не напишете кой е убиеца и какъв е
130
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До #132Много ги разбираш тези неща, личи си! И как разбра, че при поставен колан, не може да бъде спасен? Айде, непросветените, да си мълчите!Лека му пръст, на Милен!
129
4
 
5
 
! Отговори
Да ти ги опиша 40 м преди 4 години
Започваме с проблема с българската национална и културна идентичност и принадлежност! Минаваме през това как всичко бе олайневено преди 147 години от един "свещенник", чието деяние заедно Батембергската и Сакскобурготска е.б.н.я против националните идеали превърнаха България в тоалетна турски стил и да не забравяме уклона към Ориента през последните 30 години за което благодарим на нашите съседи и минем към скрития Холокост 3.0 на цял един народ без посока и образование. Доволен?
128
1
 
1
 
! Отговори
Христо Христов преди 4 години
@82Аз разказвам истински случил се случай.Не виждам какво изобщо си вдел да разсъждаваш срещу факта.ПП. Аман от cлa6oумни дървени философи.
127
0
 
23
 
! Отговори
За троловете на БСП преди 4 години
Убиецът е Син на съдружничката на Миню Стайков ........
126
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 132Прав си, няма спор, че винаги трябва да се ползват коланите, но при удар с такава скорост и то отзад, колана няма да те спаси.