Полицай ударил ученик в метрото заради липса на маска

Инцидентът е станал на метростанция "Европейски съюз"
26 окт 2020 14:03, Ния Христова
364
Полицай ударил ученик в метрото заради липса на маска
Снимка: БГНЕС
Полицай е ударил 16-годишно момче в София след скандал заради липса на предпазна маска в метрото, съобщи БНР. Инцидентът е станал на метростанция "Европейски съюз", а по случая върви проверка.
 
16-годишният ученик е влязъл в метростанцията без да носи предпазна маска на лицето. Униформения служител на МВР забелязал това и направил забележка на младежа.
 
Последвал е скандал, а ученикът е блъснал с колелото си леко служителя на МВР. В следствие на това той е задържал момчето, ударил го е и е започнал да го влачи по земята към стаята на метростанцията, в която има полицейско присъствие.
 
Младото момче е подало жалба срещу действията на служителя. В СДВР е назначена проверка на инцидента със заповед на директора на службата старши комисар Георги Хаджиев. Служителят на реда е отстранен от работа, а причините за инцидента се изясняват. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


364
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
8
 
35
 
! Отговори
Жоро полицая преди 3 години
Някакъв 16 годишен пик*ьо удря полицай, а последния е отстранен?! Защо?! Къде ще стигнем така? Трябваше да го смелят с палките на място, и да лежи в ареста 2 седмици при ***. Всеки трябва да знае, че ако удари полицай и е до там. Я удари полицай в САЩ. Местното население бърка какво точно значи "демокрация"
26
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това днешните деца не са деца, а разглезени пубери мислещи се че светът се върти около тях. Браво на полицаят.
25
5
 
33
 
! Отговори
Читател преди 3 години
Само така! Подкрепям полицая!
24
26
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 12Ученика не е бил заплаха че да бъде удрян.
23
5
 
37
 
! Отговори
Барселона преди 3 години
Сегашните *** станаха много отворени.Не стига че е без маска ами нагъл...скандал ще вдига.Сегашното младо поколение гледа само правата които има,не и задълженията...
22
29
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много арогантни станаха тия полицайчета...
21
5
 
32
 
! Отговори
Анонимeн преди 3 години
Внимавайте какво пишете ! Да не изпълниш полицейско нареждане, пък камо ли да докоснеш или блъснеш полицай навсякъде по света е строго наказуеммо.На какви се правите тука ?*** се прави на важен, ай секитир!
20
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицай, пожарникар и политик ако ги удариш = в затвора.Ако удариш лекар, учител, учен = много важно.
19
32
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да платят на ученика от рпу-то където работи полицая обезщетение от 1000 лева.Полицая няма правото да удря децата ни.
18
32
 
7
 
! Отговори
Tusk преди 3 години
и аз като бях на 16 един полицай ми се правеше на отворен за проверка на лична карта що не съм я бил носел. Сритах му монерката на него и на гей партьора му. После ме издирваха 3 мес докато ме намерят и накрая имах само условна 1 год подписка ама им бях избил по три зъба и на двамата и пукната долна челюст на единия, другия беше и със счупен нос
17
14
 
37
 
! Отговори
Някакво лaiнo преди 3 години
Влиза с колело и без маска в метрото, като оказва съпротива на правоохранителните органи. Служителят трябва да бъде награден с премия.
16
32
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ушевите скъсаняци са озверели. Първо от липса на интелект. Отделно няма кешовица, няма рушветчета, няма далаверки, глад мори тъпyнгеpите. Хората им го казаха, щом маските са задължителни, държавата е длъжна да ги осигури, дотогава духасково за корумпетата неуки.
15
19
 
6
 
! Отговори
Разликата преди 3 години
По времето на лошият социализъм полицаите преследваха и биеха престъпниците.А сега по времето на добрата демокрация полицаите преследват и бият обикновените граждани.
14
7
 
38
 
! Отговори
бла,бла преди 3 години
Какви роби, какви 5 лева?! Има правила, по същият начин този неДРИСЛьО, можеше да направи нещо друго, което е забранено и после да бутне полицая или който му е направил забележка. Като не му уйдисва, да си ходи с колелото и без маска. Ако пък полицаят не е направил забележката, ще се каже, че "тия нищо не вършат". В никакъв случай не защитавам полицаите, има и страшни б*окл*уци от тях, обаче в случая този просто си е свършил работата. За да го плесне, сигурно е проявил агресия или го е напсувал.
13
2
 
3
 
! Отговори
Лигльо преди 3 години
До 10 Смени си дилъра, че този ще те доведе до умопомрачение! Спешно.
12
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сигурен съм че го е ударил защото е почнал да го псува, а не заради маската.
11
6
 
39
 
! Отговори
Peter преди 3 години
Да рабирам, че има упрек към полицая, че му е ударил само 1 шамар ? Щото е бил за повече шамари малкия борец за права, без задължения....
10
22
 
9
 
! Отговори
Пи Ле преди 3 години
Мда, и до бой над младежи стигнахме. Скоро очаквам да почнат да млатят бременни жени и старци. Много се вживяват полицаите.Да му беше написал един акт - после и младежа щеше да подсмърча, и полицая нямаше да има разправии. Ама не знам защо не се избира този цивилизован подход.
9
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
'Служителят на реда е отстранен от работа'Всичко е ПР за да не го отнесе шефа на окръжното, който е и гербаджия.Ще си намерят друг.Бальци бол!
8
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що не ходи да обърше два шамара на Борисов, че ходи заразен?