Системата изпраща SMS за имунизиране, а дози няма

Случаят е от Александровска болница в София
25 мар 2021 15:32, Ния Христова
36
Системата изпраща SMS за имунизиране, а дози няма
Снимка: БГНЕС
Мъж сигнализира за проблем с COVID ваксинацията в Александровска болница в София, информира БНР. Марин Шошков е получил съобщение за поставяне на първа доза РНК ваксина днес чрез електронната система, но тока и не е бил имунизиран.
 
Като причина лекарите посочват, че няма ваксини:
 
"Като отидох в Александровска на фургон РНК ваксините, ми казаха, че не ваксинират хора от системата, защото няма ваксини. Отидох при заместник-директора по административно-стопанска дейност Куманова. Тя ми каза, че електронната система за записване била на министерството, да се оплаквам в министерството. Да ви кажа, че от сутринта хора почти няма. Те седят тука във фургон Б и пушат цигари. Казаха - ние седим във фургона, защото няма ваксини".
Още по темата
 
От Александровска болница потвърдиха, че липсват ваксини. Засега това е единственият им коментар по случая. 
 
В социалните мрежи хора също сигнализират за липса на ваксини, поради което запазените им часовете чрез електронната система са отменяни и презаписвани.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ваксинацията е такова фиаско, че самото получаване на СМС е максимума, триумфа на здравните власти. После ще се окаже че СМС-а е струвал по 5к на данъкоплатец, ама аре...
10
0
 
28
 
! Отговори
Гражданин преди 3 години
РНК ваксини има, но изглежда са били изтеглени за богопомазните. Отново си проличава разделението в обществото.
9
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 5 Ваксинирания с 1 доза АЗ Какво да правя?Ами гласувай пак за ГЕРБ? Да ти го начупат още повече?
8
2
 
27
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Дончев изхарчи 2 милиарда лева за електронно правителство за 11 години и нищо.Тези искат от системата за ваксиниране която е от 1 месец да работи.Девиза е работа работа работа.Голям смях
7
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И кво?Седят кияците и пушат по фургоните за ваксинация,ваксини няма ама заплати има!И даже по 1000лв от горе!!!!То да бяха само тия,ами ония кияци на държавни служби дето търкат панталните и полите в бюрата и чакат да мине работният ден?!Тунеядци храним е това е!Обаче някой ден като се наредим на опашката пред НОИ,същите тия ще се бият в гърдите как имат мнооого години трудов стаж,а не са мърдали от стола,цигарката и кафенцето.Работа без началник да ги юрка не вършат и за 1 лев!Жалко България!
6
5
 
14
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
герП, сър !!!Управляват ни калинки и криминалинки, под вещия поглед на тОлупа, к'во искате, нищо не работи ...Та мислете на 04.04. !!!
5
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз съм имунизиран с първа доза АЗ преди да има система. Питах в Министерството как да се проверя в системата? Казаха - Фирма Информационно обслужване я прави и поддържа. Звънях на ИО - казаха питайте в Пирогов където са ви ваксинирали. Пирогов - питайте собственика на системата - Министерството.Ей така се пълнят чекмеджета с кюлчета от системи, които не работят, фирми които не съществуват и земи, които никога не са били засаждани с жито. България 2021.
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всяко зло за добро!
3
0
 
17
 
! Отговори
1234 преди 3 години
Нищо ново, съшото като фондове се усвояват, пък сме най бедни.... Пътища се строят ама са все в ремонти, болници има ама само по списък, изпразнени от съдържание...и.т.н.
2
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баце каза,че ще ни ваксинира масово за да има щит,АМА ДРУГ ПЪТ!!!!
1
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има ли нещо да ни е наред . Защо ваксинацията да прави изключение