Търсят виновника за катастрофата с Рашидов, проверяват камери

Трамвай номер 7 е спрян от движение в посока центъра на София
19 май 2021 17:45, Петя Славова
122
Търсят виновника за катастрофата с Рашидов, проверяват камери
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Трамвай номер 7 е спрян от движение в посока центъра на София, съобщи директорът на Дирекция "Аварийна помощ и превенция" на Столичната община Красимир Димитров, предаде БГНЕС.

Причината за това е катастрофата между два автомобила на кръстовище между булевардите "Гоце Делчев" и "България", в която участва и бившият министър на културата Вежди Рашидов.

Още по темата

"Трамвай номер 7 в поска центъра не се движи, докато огледната група не си свърши работата на местопроизшествието и не отстрани автомобилите от трамвайното трасе", поясни Димитров.

Вежди Рашидов е шофирал единия от автомобилите, а вторият е управляван от жена, която е без сериозни наранявания. Бившият културен министър е приет за изследвания в Спешния център на „Пирогов“, състоянието му не е опасно за живота и е контактен. В момента се проверяват записите от намиращите се в близост видео-камери, за да се установи причината за пътния инцидент.

"Тогава органите на Пътна полиция ще кажат кой е виновен", уточни Красимир Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
12
 
! Отговори
дядо Ванго преди 2 години
Веждичката ще отърве кауша . За алкохол ще пропуснат да го проверят ... видеото от камерите "нищо" няма да показва ... съдът ще "реши" че е невинен ... изведнАж 8 лекаря ще открият тежка болест на Веждито , която не позволява да влезе в затвора ... ненадейно пострадалата от другата кола ще откаже да свидетелства и ще млъкне мистериозно ... медиите ще "забравят" за случая ...Що политици и ВИП български "елит" отърва правосъдието ... та Веждичката ли ? Наивници .
74
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Без да съм бил там, знам, че Веждито е виновен! То произлиза от името му просто, а партийната принадлежност само го потвърждава! Вече вън, остават съд и затвор!
73
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чий е бусът? Вежди вписан ли е като шофьор на мпс-то, защото в Испания ако при катастрофа се окаже че този зад волана не е включен в застраховката има вероятност да го папкаш немит.
72
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали все разправят че записите нямат доказателствена стойност? Заради пиянката и закона ще променят.
71
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Кой от вас знае дали са направени проби за алкохол, и какви са резултатите?"----------------Вече търсят да назначат виновен, а още не са установили мултакът пиян ли е бил? Защо журналистите не задават тези тривиални въпроси? Защо всички мълчат?
70
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слагайте си камери в колите Точно за такива случаи са измислени Сега всичко ще се точи с години
69
1
 
10
 
! Отговори
До Галя преди 2 години
А спомняш ли си, как още преди да стане дупутат беше спипан в нарушение и беше ударил полицай, за това, че го е спрял за проверка? Хайде първо му научи биографията и поведението на пътя и тогава го защитавай! Нали го виждаш и в парламенто, пак се сържи като мутра, каквито са и другите от ГЕРБ. Този сме смята за богопомазан, но накрая ще разбере, че е никой!
68
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От йога записите са някакво доказателство?!? Те не важат в съда. Полицаите не са ли събрали показания на очевидци?!?
67
2
 
4
 
! Отговори
ДО 79 преди 2 години
А ПЪК МЕН ЕДИН ПРИЯТЕЛ МЕ ПИТА КОГА ЩЕ ДОЙДИШ ДО ТИ ГО НА ЧУ КА?
66
22
 
0
 
! Отговори
Галя Георгиева преди 2 години
Питам пишещите: Кой от вас беше на кръстовището по време на катастрофата? Кой от вас видя как е станала катастрофата? Кой от вас знае дали са направени проби за алкохол, и какви са резултатите? Ама плюете. От злоба ще умрете, защото В. Рашидов е по-кадърен творец, и е известен в цял свят с творбите си. А, вие....????
65
1
 
19
 
! Отговори
Стар виц преди 2 години
Мутра кара с висока скорост и се блъска във валяк, който е спрял.Идва КАТ и разпитват водача на валяка:- Разкажи ни сега как го изпревари... как го засече...
64
4
 
17
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Виновен е този който не е изтрезнявал от дни а е шофирал
63
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Г-н бивш депутат,Рашидов,притежава ли свидетелство за управление на МПС.И ако да,до кога е валидно то,?Автомобилът управляван от него,минал ли е тех.преглрд и има ли застраховка,гражданска отговорност?Ако има нещо което е нередовно по документи КАТ да не се ослушват а да му съставят акт ,за да си плати глобите и едно обещетение на другия участник в пътния инцидент.Същото важи и за председателя на ДОСТ,които е и подсъдим в момента.Не може хем ......и душата в Рая.
62
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как го търсвт този виновник?
61
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да не е бил пиян веждичката? Когато публични личности участват в инцидент, записите трябва да се покажат на обществото. Иначе ще останат съмнения за замитане под килима.
60
6
 
24
 
! Отговори
DDD преди 2 години
Брдясалия капот от ГЕРБ е минал на червено! До кога ще им позволяваме да се правят на недосегаеми и над законите? Сигурно пак е бил пиян!...
59
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да се извини публично и да си плати на жената.
58
4
 
13
 
! Отговори
528 Hz преди 2 години
Още не е написан протокола въпреки че веждито не е с опсност за живота и дори е ,,контактен'',и вече медиите гръмнаха че се търсил ,,виновника''.Дано да го намерят по бързо ,,виновника'' като го попитат от къде идва и що е правил. А .... сетих се та да мопитам, абе другия участник име няма ли си? Или той се числи към ,,кастата на матряла''?
57
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вежди да си плати на жената пораженията по колата и в затвора за 5 години.и 10000 лева глоба за нарушаване на правилника за движение по пътищата.ако го обжалва бои и 10 години затвор и иззимане на цялото имущество.
56
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А бе аз да питам какос стана с туи бе с оня дядка къде го завлече водата когато ловил риба и някви лоши хора испуснали бента какос стана с туи раследване някои знае ли нещо.щот нали туи рибарите казаа че ще протестират ако не се сложи предобредителна аларма.какос става по въпроса знаетели.