Камиони блокираха бул. "Цар Освободител" пред парламента

В района има засилено полицейско присъствие
8 апр 2022 11:28, Петя Славова
33
Камиони блокираха бул. "Цар Освободител" пред парламента
Снимка: БГНЕС

Камиони блокираха бул. "Цар Освободител" пред сградата на Народното събрание, предаде БГНЕС.

В района е засилено полицейското присъствие. Има и хора с български знамена.

Преди ден шофьори на тирове се срещнаха с вицепремиера и министър на регионалното развитие Гроздан Караджов, който обеща развитие по пътния участък при "Витиня", който от години е в плачевно състояние.

"Имах възможността да видя докъде сме се докарали като държава и това е заради десетилетия бездействие. Не мога да си обясня поради каква причина пътища, които се използват за тежък трафик, са в това състояние.", заяви Караджов пред хората, цитиран от Нова тв.

Според  водачите, минавайки всекидневно през "Витиня" те рискуват живота си, освен и че трошат превозните си средства.

Ден по-късно в пленарната зала проблемите в АПИ отпаднаха от дневния ред, а депутатите от ИТН напуснаха залата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: НСкамиониполициябул
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен И какъв е намека че има български знамена? Според мисирките какви трябва да има? Марсиански? -------- в момента само укро-наци знамена се признават... евентуално и на ислямска държава.
10
0
 
2
 
! Отговори
12 преди 2 години
До Анонимен 4 Много сте прав/а
9
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докато Възраждане не дойдат на власт нещата няма да се оправят!!!
8
5
 
9
 
! Отговори
анон преди 2 години
Всички знаем за фирмените камиони на герб, които карат дори и без винетки. Турският шофьорин си го каза - всички изпреварваме ама мен ме спряха - да бяха сряли тез с БГ регистрациите. Къде се теглят камионите? Защото пътищата се строят (принципно) по спецификация и ако пътят е строен за 40 тона, то камионите над 40 тона му разказват играта... и после що били в такова състояние... И като се хване камион с над нормата - да се спира от движение. Оператора да идва да си го разтовари на място...
7
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мнооого бавно се случват нещата в БГ,затова емигрират кадърните хора.30 години и направихме пълен кръг.Сега пак като в 90-те започваме от начало,ама до кога така?!Ми той животът е кратък.Два кръга по 30 години и си починал докато се случат нещата...
6
0
 
22
 
! Отговори
Мунчо преди 2 години
Ами щом ти, Господин Министър, не можеш да си обясниш, какво да кажем ние, обикновените българи, които всеки дин си трошат колите по разбитите пътища, а иначе плащат данък, винетка, преглед, застраховка и джобни на катаджиите.
5
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди лятото на 2020 не се протестираше, защото навсякъде се бачкаше и то доста сериозно- пътища, магистрали, инфраструктура и т.н. Не знам кой какво и колко е крал, но се работеше и имаше резултати. От както на власт са служебните и променливите всичко спря. Естествено спряха и парите за няколко хиляди бачкатори. Така, че протестите тепърва предстоят, докато не бъдат изметени сегашните некадърни и крадливи управляващи.
4
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Клатят правителството,ама който и да дойде на власт пак ще е същото.Тук с избори нищо не се решава,само се сменят едни кланове на БКП с други на хранилката.И няма никакво значение как се казва партията.
3
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И какъв е намека че има български знамена? Според мисирките какви трябва да има? Марсиански?
2
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От години всичко е в плачевно състояние, но сега се сетиха всички да протестират :) Къде бяхте лятото на 2020?
1
2
 
25
 
! Отговори
Шофьор преди 2 години
Камионите са както знаем на фирми на властимащите които самите те разрушават тотално пътищата като карат винаги претоварени извън закона!Това всеки ги знае!Никакъв контрол няма..Фирмаджиите плащат нагоре за да карат претоварени!