Роби Уилямс "срита" здраво 25 000 в Бургас

Благовградчанка полегна с британеца на сцената на Spirit-а
Обновена: 8 авг 2015 11:29 | 8 авг 2015 11:00, Александър Попов
203

Колоритни фенове изпълниха плажа на Бургас. Снимка: Dnes.bg

У нас са гостували много звезди, едни позалязващи, други на върха на класациите. Концертът на Роби Уилямс обаче със сигурност ще остане завинаги в над 25 000 сърца.

Още в ранните часове в Бургас витаеше очакването за голямото шоу. Хиляди фенове атакуваха града по въздух, с влакове и коли. Българи, англичани, руснаци, германци, холандци се настройваха за концерта на британската звезда.

Роби Уилямс ще има с какво да свързва първия си концерт в България в рамките на Spirit of Burgas, защото бе първи на плаж, в същия ден отбеляза пет години брак със своята съпруга Айда, и усети една безгранична любов.

За над 25 000 на плажа в Бургас обаче споменът ще е за цял живот.

Може да се изпишат 20 реда кои песни е изпял, как е бил облечен, ама на кого му пука? Подобен концерт трудно се описва, защото трябва да се изживее.

Всъщност всичко започна с Вики от Мастило, после на главната сцена се качи белгиецът Milow, a Kwabs впечатли с 45-минутен сет, в който се раздаде напълно на сцената и раздвижи феновете.

Всички обаче чакаха Роби. Точно в 22:30 часа британецът стъпи на сцената, а гледката с тичащи хора към плажа, за да не изпуснат шоуто бе впечатляваща. Извън фестивалната зона също се бяха настанили стотици, които макар да не виждаха отблизо какво се случва, можеха да се насладят на хитовете на певеца.

Още с първите акорди на "Let me entertain you" и "RockDJ" публиката изригна и запя, за да не спре почти два часа. Роби Уилямс още с първите си реплики беше категоричен - "Your ass is mine". И ни срита здраво задниците. Редуваше свои хитове, чухме "Мулен Руж", Queen, дори "Royals" Lorde.

Звездата обаче спечели всички със своята енергичност (имаше и лицеви опори, и шпагати, и опити да подобри рекорда на скок на височина), чар и най-вече с умението да общува непринудено с публиката.

Зорница от Благоевград пък спокойно "може да не се къпе" поне седмица. Тя бе щастливката, която се качи на сцената до Роби, полегна в неговото легло с охота, независимо от заканите му, че не се церемони под завивките. Една щастливка и над 10 000 чифта гледащи завистливо жени. Защото да попаднеш в обятията на Роби Уилямс шансът не е по-голям отколкото в тотото.

Близо час и половина след началото дойде и "фалшивия" финал, за да изригнат отново хиляди с "Mamma" на Queen, "Feel" и "Angel". И едно голямо признание на Роби: "Приятели сме отскоро, но пак ще дойда!". Дано, защото си заслужава да стисне за гърлото не само тези, които бяха на плажа в Бургас.

На 7 август духът и ритъмът на Бургас бе Роби, днес феновете да се готвят за Kasabian.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** клоун идващ от ..............................................................ама другари, ... защо сте кисели пак ?вашите деца и внуци се забавляват на Роби уилямс ...вие се забавлявате на първи канал на съветската телевизия - за всекиго по нещо !
72
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Роби си прибра 2 милиона долара от този концерт а вие рипайте да го плюете..Муахахаха...жалки форумни бедни мишки. Бедни и духовно и интелектуално.
71
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 117И къде съм казал , че песента на Франк Синатра е негово прпизведение. Казах един вид че Роби Уилоямс изпълни тази песен по образец на Франк Синатра. Правиш ли разлика между двете понятия изобщо?
70
4
 
16
 
! Отговори
DreamTheater преди 8 години
Кой беше този?!
69
4
 
1
 
! Отговори
До 119 преди 8 години
Е добре разбрахме, само ти разбираш от музика. А също така си някакъв ясновидец, защото знаеш, че другите не оценяват музиката. Ами, остави на мен да преценя, дали я оценявам или не. Става ли?
68
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
73АнонименXaxaxa ti toq obor sofiq s Burgas li shte sravnqvash be gaz.Dushete si potta pomiqri.Каквото и да ти кажа няма да го разбереш, защото си просто едно завистливо селянче.За това ти препоръчвам да видиш колко Софиянци са отишли да живеят в Бургас и колко Бургазлии са дошли да живеят в София.
67
1
 
1
 
! Отговори
До 112 преди 8 години
А защо са добри. Защото ти и още 1000 души със сходни предпочитания сте казали така? В музиката няма арбитър, всеки разбира от нея. Един може да харесва едно, друг -друго - без това да го прави по-добър или по-лош.
66
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Kakwa mamma na Queen be muzikalni negramotnici. Wseki znae nai wlikata pesen na wsicki wremena - Bohemian Rhapsody. Syzdadena 1975 no skoro 60 000 q pqha na concert na Green day.
65
0
 
2
 
! Отговори
Дп 108 преди 8 години
Ето пак, защо мислиш, че другите не са узрели, понеже слушат различна от твоята музика. А ти, видиш ли, слушаш само музика, която е изкуство и затова си узрял. Вместо да пишеш негативни коментари за вкусовете на другите, *** на друга страница с твоята музика и там си възхвалявай любимците си.
64
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Звездата си е звезда. Направи супер як двуачсов купон. Евала!
63
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ама знаете ли колко ми дреме за такива певци, пограмирани от МК-УЛТРа или Монарх...
62
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди малко ставам. Бях на концерта. е няма такова шоу бате. Исками се пак да съм жив преди 12 часа и да видя пак Уилямс. Тоя не бях го гледал, ама заради приятелката си се навих да дам 360 лева за билети. Какво да ви кажа...уникално шоу прави тоя пич.Наздраве с една биричка
61
2
 
0
 
! Отговори
До 106 преди 8 години
Ти май наистина имаш проблеми с егото. Това, което слушам аз, е изкуство - това, което слушат другите, е помия. Аз пък казвам, че твоите групи са помия :)
60
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 99Така! Аз не съм оня към който се обръщаш, но да ти кажа, че "чалгаря" Роби Уилямс 2001-ва изпя песен на Франк Синатра( най-великата му впрочем) в зала" Роял Хол" в Лондон един път завинаги и никой след него не се е доближил до това изпълнение.
59
1
 
1
 
! Отговори
99 преди 8 години
Няма никакво значение какво слушаш. Важното е да си щастлив и да не съдиш музикалните предпочитания на другите. Аз съм доста далеч от тези, които слушаш, ама това не означава, че имам пошъл вкус. Не означава и че ти имаш. Има музика за всички и затова не бива да налагаш своите възприятия на другите.
58
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-хубавата музика е тишината
57
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е ай стига вече с тоо дрогант.Предлагам да направим 06.08. НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА БЪЛГАРИЯ,защото една "величествена фигура" ни се яви.Пууу гръмна ми главата от тоя Уилямс.
56
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 91 Спореде твоята логика всички звезди на възраст правят концерти защото са зле с финансите???*** смешника!Муахахахаахахахахахахахахахахахахаахахаххаха
55
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отивам да бягам сутринта вморската и стигам до мястото където е сцената и на плажа имаше хубава спортна площадка с лостове бяха отрязани за да бъде разположена сцената .пък дрогите с провлачените *** вече смучеха бира и се търкаляха в морската.предтавям си колко дроги е умало тогава
54
1
 
1
 
! Отговори
До 91 преди 8 години
Не мога да разбере, защо съдите музикалните вкусове на другите. С една дума, това което слушам аз е изкуство, останалото е боза. Важното е да си вярваш и да храниш егото. А да и да влизаш в безсмилсени споровте.