Роби Уилямс "срита" здраво 25 000 в Бургас

Благовградчанка полегна с британеца на сцената на Spirit-а
Обновена: 8 авг 2015 11:29 | 8 авг 2015 11:00, Александър Попов
203

Колоритни фенове изпълниха плажа на Бургас. Снимка: Dnes.bg

У нас са гостували много звезди, едни позалязващи, други на върха на класациите. Концертът на Роби Уилямс обаче със сигурност ще остане завинаги в над 25 000 сърца.

Още в ранните часове в Бургас витаеше очакването за голямото шоу. Хиляди фенове атакуваха града по въздух, с влакове и коли. Българи, англичани, руснаци, германци, холандци се настройваха за концерта на британската звезда.

Роби Уилямс ще има с какво да свързва първия си концерт в България в рамките на Spirit of Burgas, защото бе първи на плаж, в същия ден отбеляза пет години брак със своята съпруга Айда, и усети една безгранична любов.

За над 25 000 на плажа в Бургас обаче споменът ще е за цял живот.

Може да се изпишат 20 реда кои песни е изпял, как е бил облечен, ама на кого му пука? Подобен концерт трудно се описва, защото трябва да се изживее.

Всъщност всичко започна с Вики от Мастило, после на главната сцена се качи белгиецът Milow, a Kwabs впечатли с 45-минутен сет, в който се раздаде напълно на сцената и раздвижи феновете.

Всички обаче чакаха Роби. Точно в 22:30 часа британецът стъпи на сцената, а гледката с тичащи хора към плажа, за да не изпуснат шоуто бе впечатляваща. Извън фестивалната зона също се бяха настанили стотици, които макар да не виждаха отблизо какво се случва, можеха да се насладят на хитовете на певеца.

Още с първите акорди на "Let me entertain you" и "RockDJ" публиката изригна и запя, за да не спре почти два часа. Роби Уилямс още с първите си реплики беше категоричен - "Your ass is mine". И ни срита здраво задниците. Редуваше свои хитове, чухме "Мулен Руж", Queen, дори "Royals" Lorde.

Звездата обаче спечели всички със своята енергичност (имаше и лицеви опори, и шпагати, и опити да подобри рекорда на скок на височина), чар и най-вече с умението да общува непринудено с публиката.

Зорница от Благоевград пък спокойно "може да не се къпе" поне седмица. Тя бе щастливката, която се качи на сцената до Роби, полегна в неговото легло с охота, независимо от заканите му, че не се церемони под завивките. Една щастливка и над 10 000 чифта гледащи завистливо жени. Защото да попаднеш в обятията на Роби Уилямс шансът не е по-голям отколкото в тотото.

Близо час и половина след началото дойде и "фалшивия" финал, за да изригнат отново хиляди с "Mamma" на Queen, "Feel" и "Angel". И едно голямо признание на Роби: "Приятели сме отскоро, но пак ще дойда!". Дано, защото си заслужава да стисне за гърлото не само тези, които бяха на плажа в Бургас.

На 7 август духът и ритъмът на Бургас бе Роби, днес феновете да се готвят за Kasabian.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
6
 
14
 
! Отговори
хохо преди 8 години
То не бе реклама, не бе чудо, само дето влакът си остана почти празен. Кой слуша мазни гейове!!
52
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 91Роби и Слави Трифонов са класици ако не знаеш, но това не значи че са чалгари. Роби пее суинг и танцува суинг, ако не знаеш. Слави трифонов свири на цигулга всички произведения на моцарт и Бетовен. Обича стила, но това не значи че е чалгар, защото отдавна не ги е свирил.
51
2
 
0
 
! Отговори
До 91 преди 8 години
До АнонименМен ме интересуваха другите 2/3. Кажи какво различно от класическата слушаш?
50
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Selska Rabota:Kakvo go Bogotvorite,ima 1-2pesnichki koito stavat i tova e.Ne e nishto koi znae kakvo.I Selqniqta ni vednaga se proqvqva i chovekoygodstvoto.Golqmata novina,vsichko ni vurzalo i cufnalo tyk.A che glypavite momichenca my se pyskali..moje moje..Bulgariq sme vse pak,tyk e taka.
49
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Haha qkooo hateee, ei tova e balgarinaaaKato ne go slushate i nego haresvate zashto go komentirate i chetete *** svarzani s nego.
48
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Заглавието кърти, както обикновенно в Днес БГ! Роби Уйлямс сритал 25 000 души!Е*аси!
47
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Do 86: Ти да не слушаш само класическа музика? Я кажи да видим коя музика смяташ за изкуство
46
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен77Твоят живот е жалък приятелю, щом намери повод от един концерт да избиваш провинциалните си комплекси.
45
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 78Муахахахахаха...точно като се отдели от групата започна великата му кариера на Роби Уилямс с великите му хитове . Ти в кой свят живееш бре?
44
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Do72За траша съм съгласен с тебе, а за хардрока наполовина. Има много безмислен хардрок, само жици, без никаква мелодия, колкото да се каже, че е хардрок, но има и много мелодични парчета, на DC/DC, Юрая Хиип, особено Назарет... да не ги изреждам всичките.
43
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
73АнонименXaxaxa ti toq obor sofiq s Burgas li shte sravnqvash be gaz.Dushete si potta pomiqri.
42
0
 
4
 
! Отговори
wqqdwawd преди 8 години
До Анонименнай-великата музика хахах отиди да си играеш навънка пич
41
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Доста элобни мишки се иэкаэаха.Явно имате големи комплекси от жалкия си живот.Другия път идете лично да броите хората който се забавляват.:d
40
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бих отишъл на концерт на Фреди Меркюри само. И концерта му щеше да е пред 500 000 българи на някоя поляна, ако беше жив.
39
5
 
0
 
! Отговори
Do72 преди 8 години
До АнонименТраш метъла и хард-*** са сатанинска музика с твърде много ноти и съвсем краткотрайни паузи. А нотите са за придават смисъл на паузите между тях.
38
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 58Няма лошо един град да се развива, но не чак толкова късно, колкото Бургас. В една нищо и никаква София например са идвали далеч повече и по-големи звезди от Роби Уйлямс и са свирили пред 60 000 души, като Мадона, Металика, AC/DC пред 25 000 са свирили Депеш Мод, Блек Сабат, Кисс, Уайт Снейк, Юрая Хиип, Аеросмит Елтън Джон и др. Освен това за да се развие един град, како трябва му трябва солидна инфраструктура, като трамваи и метро.
37
3
 
8
 
! Отговори
аа преди 8 години
Пръдлъо
36
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 64Щото си Пурко в действителност, затова не можеш да усетиш хитовете на Уилямс. Поне 10 са.
35
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 64Когато Рби уилямс създаваше песним Ю-ту създаваха помия. Къде сравняваш някоя група със стила на Уилямс? Не случайно се отдели от другите некадурници в групата и създаде свой собствен стил.
34
4
 
6
 
! Отговори
СТОЯН преди 8 години
Роби Уилиамс го е ударила критическата!