Сър Алекс: Бербатов може да вкара 30 гола този сезон

Специалистът намекна за нов договор на нападателя
Обновена: 29 яну 2011 09:52 | 29 яну 2011 09:51,
187
Сър Алекс: Бербатов може да вкара 30 гола този сезон
Нападателят навършва 30 години на 30 януари. Снимка: БТА

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън смята, че Димитър Бербатов спокойно може да реализира 30 гола през този сезон.

Към този момент бившият футболист на Тотнъм има 20 попадения във всички турнири през този сезон и определено впечатлява с брилянтната си форма.

Бербатов, който на 30 януари навършва 30 години, е топреализатор на Висшата лига с 19 попадения, а силните му изяви на терена вече накараха английските таблоиди, които не го никак харесваха, да го боготворят.

"В момента Димитър играе с голяма увереност. Когато един нападател е в такава форма, в каквато е той, тогава лесно може да отбележи 30 гола. В такива случаи се надяваш, че определеният футболист ще може да запази формата си възможно най-дълго време", коментира шотландецът.

В последно време има доста спекулации около бъдещето на българина, тъй като той има само 18 месеца до края на договора си с Юнайтед.

Фъргюсън обаче призна, че нападателят ще остане в клуба, намеквайки, че ще му бъде предложен нов договоро.

"Бербатов има договор с нас и ще остане в отбора. Не знам кога изтича неговият контракт, но това не е проблем"

"Не е задължително да си бърз, за да бъдеш топнападател. Теди Шерингам и Рууд Ван Нистелрой не се славиха с бързината си, но и двамата са страхотни нападатели", завърши Фъргюсън.

Още спортни новини

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
7
 
11
 
! Отговори
redordead преди 13 години
абе, ти дето разправяш, че Бербо е от Пирин, я кажи колко официални мача има за която и да е формация на Пирин Бербатов? ЦСКА го взе на 16 години и поради факта, че в един момент имаше криза (поредната), живия все още Илия Павлов каза - няма да купувам играи, взимайте от школата - така Бербатов получи шанса да се налож в първия отбор на ЦСКА, а оттам нататък историята е ясна...Ако си беше останал в Пирин, щеше да стане поредния ритнитопковец с посещаваш чалготеки и водещ една две руси силиконки.
146
23
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Moje i da e golqm futbolist, no mi se struva su6tia selqk kato Stoi4kov s dosta nepriatno samomnenie.
145
6
 
6
 
! Отговори
до 155 преди 13 години
до 155-Дървения философ: Абе цъвуланчо , едно агънце не се гледа коя майка го е родила а в коя кошара блее! Аре бегай по поляните!
144
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ти си ***. *** от обеля. кучета те яли *** с ***. Само Митко Бербаов!
143
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По начало си прав, но кой е излязъл от друг отбор в Европа ако не от ЦСКА? Който иска да прогресира минава през ЦСКА. ЦСКА е единственият европейски отбор в БГ.
142
14
 
12
 
! Отговори
Пирин преди 13 години
Бербатов е от школата на Пирин, не от ЦСКА, не може да си взимате дивидентите за всеки успял играч. София е голяма, фенове много, има пари за добрите футболисти от провинцията, но този футболист е открит в Благоевград и оттам е тръгнал, не от ЦСКА. Същото важи и за Петър Михтарски и Спас Делев. Когато си изградите вие футболист от вашата си школа, тогава се хвалете с това колко е добра школата ви, не може да взимаш таланти от бедните отбори, защото имаш пари и после да не им отдадеш дължимото.
141
1
 
4
 
! Отговори
inatut преди 13 години
до 149а теб *** за какво те е *** изобщо?
140
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
е да, теоретично може и 100 гола да вкара....
139
2
 
1
 
! Отговори
windyar преди 13 години
...първо почни да пишеш на български и не се прави на интересен после давай каквито и да е мнения...
138
4
 
28
 
! Отговори
ДО МИЗЕРНИЦИТЕ преди 13 години
*** Булгари.Щом някой успява,и за вас е или измамник,или некадърник.В АНГЛИЯ НЕ ДАВАТ НОВИ ДОГОВОРИ И ПАРИ АКО НЕ ГИ ЗАСЛУЖИШ.ПОМИСЛЕТЕ НАД ТОВА ХЕЙТЪРИ НЕщАСНИ!
137
4
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
много си прав 141 ви...но тук много момченца не разбират нещо толкова елм ентарно.....БЕРБО Е ВЕЛИК ИГРАЧ...и когато една птичка пролет не прави..то той взе най правилното решение да се оттегли...и за разлика от Стоичков който го оплю цял един народ...то Бербо го направи точно на време...желая му още по големи успехи за в бъдеще
136
32
 
9
 
! Отговори
Да преди 13 години
Бербатов може и да е добър футболист, но като човек е ***.
135
2
 
5
 
! Отговори
Привет от Лондон преди 13 години
The question is who ever let you in Europe. I hope you are using the same low life language and be the laughing stock which you are-hopeless peasant.
134
3
 
9
 
! Отговори
Голмайстор преди 13 години
Може и 50 да вкара, стига да му я подават... САФ да вземе да набие канчето на оня португалец барем се сети, че футбола е колективен спорт.
133
7
 
5
 
! Отговори
Привет от Лондон преди 13 години
До анонимният *** 142: I will stay in London for as much as I would like to, far away from stinking stupid peasants like you. But you, don't ever think toe near the real Europe,sad arrogant shit hole.
132
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Do privet ot London : Ostani si zavinagi v London i ne se vrashtai v BG nikoga poveche!!!Fat ass bitch motherfucker.
131
3
 
19
 
! Отговори
Привет от Лондон преди 13 години
Не мога да не цитирам изказването на един читател по рано:"Бербо,не се връщай в заразената със злоба България.Бацилус-булгарикус не е само в киселото мляко.Агресивната,некадърна селендурщина е стандарт на спорта,изкуството и бита във все още милата ми Родина." Който и да се прочуе в чужбина с наука,изкуство,спорт или друго трябва да му се намери някакв недостатък. Дори обикновените Българи заминали в други страни са за разтрел. Каква е тази демагогия? Каква е тази злоба?Първата привилегия на демокрацията е че човек има право да живее,работи и учи където си поиска.Аз лично не искам аз и моето семейство да се сблъскват ежедневно с мутри, чалгари,силиконови селски пачаври и ***.ПП- Очаквам дежурните псевдо патриоти да започнат с техните вече изтъркани клишета за миячи на чинии,берачи на ягоди и чистачи на ***.
130
6
 
2
 
! Отговори
ЦСКА-ЗАВИНАГИ преди 13 години
Да порицаем Говедата кратко и ясно!!! УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
129
12
 
5
 
! Отговори
гихон преди 13 години
Не се карайте за един непрокопсал менте нападател.то ако ставаше нещо от него , щеше да влезе да обръща мача.Щом Фърги не го пусна , ясна работата колко разчита на него.Бербатов става само за слабаци.
128
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Номер 1 откъде?От ляво на дясно или от дясно на ляво на резервната скамейка?

Спонсорирани публикации