Стилиян показва дух, иска да тренира с Астън Вила!

Мениджърът Маклийш го е посетил в болницата
Обновена: 3 апр 2012 17:03 | 3 апр 2012 17:02, Георги Пешев
24
Стилиян показва дух, иска да тренира с Астън Вила!
Снимка: Ройтерс

Мениджърът на Астън Вила Алекс Маклийш даде интервю пред официалния сайт на клуба, в което заяви, че Стилиян Петров е изразил готовност да тренира със своите съотборници.

Както е известно, в края на миналата седмица българинът бе диагностициран с левкемия и в понеделник започна своето лечение. В момента той е в лондонска болница.

Вчера българинът е бил посетен от Маклийш, както и от собственика на отбора Ранди Лърнър и изпълнителния директор на клуба Пол Фолкнър.

"Стан е решен да се справи с проблема, той показва невероятен дух. Говори позитивно за ситуацията, нямаше търпение да започне лечението си и да се пребори с болестта", каза Маклийш.

"Той се изправя лице в лице с битката, вчера ми се обади и ми каза, че иска да се върне в заниманията на отбора и да тренира наравно със своите съотборници. Той показва невероятен дух, всички сме тук да го подкрепим".

"Ние сметнахме, че е подходящо да бъдем с него още от първия ден на лечението му. Ще направим всичко, от което той има нужда, наистина всичко. Осъзнаваме, че има много хора, които искат да говорят с него, но молим да уважите личното му пространство. Сигурен съм, че в определен момент Стан ще каже няколко думи", каза Маклийш.

"Зная, че цяла България подкрепя Стилиян много силно. Правим това изявление, защото той започва своята битка и няма да има ежедневни новини за състоянието му. Ще ви дадем повече информация, когато той реши", завърши мениджърът на Астън Вила.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
2
 
! Отговори
M преди 12 години
Стискаме палци! Дано се оправи
19
0
 
8
 
! Отговори
до 20 преди 12 години
Ами не си българин - вероятно си *** или турчин. Тук не става дума само за футбола като спорт. Става дума за един успял българин - успял да се докаже и извън България - прославил ни с нещо добро в Англия. Не само чужденците да ни знаят като джебчии и *** понеже ромските ни събратя такава представа за българите са създали в Европа. От българи като Стенли имаме нужда, за да можем да си изчистим имиджа пред Европа и да им докажем, че не сме долни крадливи *** за каквито ни мислят.
18
0
 
0
 
! Отговори
Бо преди 12 години
Може да се оправи, а може и да не се оправи! По-добре да се оправи.
17
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Я сиктер, бе! Като не харесвам тъпия футбол и значело ,че не съм българин... бре! Това нито е спорт ,нито е здравословно! Изключително комерсиализирано и се въртят милиони точно като на легален мафиотски бизнес. Като сте толкова "загрижени" дайте му пари или задниците си... Много му пука на него какви глупости ги пишете по форумите. Да не мислите ,че е седнал да ги чете???? Това вашето е супер тъпизъм и лицемерие!
16
1
 
6
 
! Отговори
Един Българин преди 12 години
Стилияне, дръж се ти си истински БЪЛГАРИН!!! Винаги си бил боец, за разлика от много други твои "колеги".
15
3
 
6
 
! Отговори
секретарицата преди 12 години
До 16 : По-вече не пиши такива коментари, защото аз подкрепям Стенли, а ти да си гледаш работата . Какво значи " Аз и моето семейство не харесваме футбола"? Ти българин ли си или ***? какво значи "Писна ми от тоя Стилиян, да не е само той болен?". Ти докога ще пишеш такива нищо и никакви коментари, които не отговарят на истината? *** !!!!
14
1
 
3
 
! Отговори
Фрънц преди 12 години
До коментара под мен:Скъпи ми ***, ти и цялото ти семейство сте едни смешковци, които живеят жалкия си мизерен живот в злоба и завист! И през ум да не ти минава повече да пишеш такива неща! Просто не искам и да ти обръщам повече внимание! Пожелавам все пак здраве на теб и цялото ти семейство...
13
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не го подкрепям и не ми пука за някой си ритнитопковец! Ужасно ме дразни когато някой от мое име обявава нещо си! Какво значи " цяла България те подкрепя" ??? Аз и моето семейство също сме българи и НЕ харесвам футбола ,не го знам тоя и не виждам какво да му падрепям! Как така някой от мое име ще се прави на велик??? Писна ми вече от тоя Стилиан! Да не само той болен??? Стига вече лицемерие по сайтовете!
12
8
 
5
 
! Отговори
до 1 преди 12 години
Що за *** изчадия сте ти,и всички като теб,които се поставяте над Природата и Науката?!Ако ще и цялата Вселена да е с него,той няма нужда нито от нея,нито от вашите лицемерни съчувствия а единствено от най-близките си хора.Оставете го да се отдаде на спокойствие и уединение,да направи равносметка на живота си и приключи достойно дните си...
11
0
 
0
 
! Отговори
Lo$7 преди 12 години
Хах, ясно, не искал да обиждам, това е ясно надявам се :) Сори, ама от коментара ти нямаше как да се разбере ;)
10
1
 
12
 
! Отговори
Ani преди 12 години
ДО ИВО: ПЪРВО СЕ НАУЧИ ДА ПИШЕШ ПРАВИЛНО! ВТОРО - Безсмъртни хора няма! Но на Стан не му е времето сега!!! Както се вижда целият свят го подкрепя и обича, и има защо! Не ти пожелавам нито за част от секундата да си на негово място или на това на неговите близки! Стенли ще се оправи! Всички се молим за него! И не завиждайте, да има много болни хора, но няма нищо лошо да говорим за един от тях, защото той е идол. А на идиотчетата, които пишат глупости - не четете новините за него като сте АНТИ!
9
1
 
2
 
! Отговори
писна ми до 10 преди 12 години
Моя грешка, имах предвид мача с/у Арсенал. И не съм пич :)
8
13
 
0
 
! Отговори
Азис преди 12 години
Защо ми слагате минуси лицемери такива, знам че ми завиждате, защото ме желаете, мен и моята 21 см. любовна змия.
7
1
 
19
 
! Отговори
Lo$7 до 4 преди 12 години
Пич, не знам за какво говориш, но на мача Вила и Челси публиката направи нещо уникално, в 19 минута публиката не спря да ръкопляска поне минута. На Стан и жена му очите им се напълниха със сълзи. Никой не го е карал да играе, не пиши глупости моля те. Успех на нашето момче и наистина медиите да спрат да му навлизат в личното пространство, да го оставят да си почива и той и жена му и когато сам реши, да даде изявление. Успех Стенли, ще се справиш!
6
1
 
42
 
! Отговори
Стена преди 12 години
Стилян Петров е българин и мъжкар, нормално е останалите българи да го подкрепяме! Пожелавам на всички болни от рак да се излекуват. Нека да се държим като роднини, каквито всъщност сме.
5
32
 
1
 
! Отговори
Азис преди 12 години
Тоя Алекс Маклийш какво лицемерничи и се преструва и той, колкото и да се прави няма да открие лекарство за рак. Така че да остави Стан на мира и да дойде да се позанимае с мен и моя 21 см. кремвирш, който е перфектен и за гледане и за пипане. Направи ми го Ники Георгиев. Освен това си имплантирах силикон в г.ъза и скоро смятам да си монтирам цици. Това са важните неща,другото са глупости и лицемерие
4
34
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво, стискайте палци на ритни-топкото, само той остана болен от рак в България, другите болни с по 200 лева на месец *** ги яли...промити мозъци!
3
52
 
2
 
! Отговори
иво преди 12 години
най-вероятно ше омре
2
11
 
5
 
! Отговори
писна ми преди 12 години
Само да кажа, че така загрижените мениджъри и директори на отбора за знаели за вероятността Стенли да е болен още в средата на миналата седмица, след направени изследвания на целия отбор. И въпреки това те го пускат да играе с/у Челси. Наистина Бог е бил с него на онзи мач, защото в това състояние да тичаш час и половина като луд е цяло чудо, че не е получил усложнения на момента.И наистина вече е време да уважим личното му пространство.Късмет Стенли.
1
1
 
37
 
! Отговори
19 преди 12 години
Стенли България е с теб човече!