Челси довърши Барселона насред Ноу Камп

Англичаните удържаха натиска на Барса и след 2:2 се класираха на финал
Обновена: 25 апр 2012 11:46 | 24 апр 2012 23:57,
263
Челси довърши Барселона насред Ноу Камп
Рамиреш ликува, след като е намалил резултата. Снимка: Reuters

Челси постигна велик триумф и за втори път в историята си се класира за финал на Шампионската Лига.

Макар да играха повече от 50 минути с човек по-малко, англичаните измъкнаха изненадващо равенство 2:2 в реванша срещу Барселона на "Ноу Камп" и с общ резултат 3:2 се класира за финала.

Провалът на Барса бе и личен провал на Лео Меси, който направи няколко пропуска през първото полувреме, пропусна дузпа през второто, а накрая удари и гредата.

Така аржентинецът вече в 8-ми мач не може да вкара гол срещу Челси, а пък Барселона вече в 7 поредни мача няма победа над "сините".

В един момент обаче изглеждаше, че късметът няма да е на страната на "сините", които тази вечер играха с бели екипи.

Барселона поведе в резултата чрез Серхио Бускетс, Джон Тери си изкара много глупав червен картон, а скоро след това Андрес Иниеста направи 2:0.

Точно преди почивката обаче Рамиреш вкара ключовия гол на чужд терен, който вдъхна надежди на Челси. Веднага след почивката пък дойде и пропускът на Меси от бялата точка. До края Барса натискаше, но така и не вкара нужния трети гол, а в допълнителното време Фернандо Торес изравни за Челси и сложи точка на спора.

Подробности за мача четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


263
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
225
1
 
0
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Барса не може да е голям отбор след като в него е играл онзи *** стоичков.
224
4
 
3
 
! Отговори
Мен преди 11 години
A Барса са оля ..... але ала але ... А Меси са на*ра але але але ... А меси са на*ра , а Челси на финал але але але .......
223
0
 
5
 
! Отговори
Az преди 11 години
Стига вече. Челси си заслужи успеха. Било антифутбол и така да е, но симулациите, съдийската подкрепа и непрекъснатато гонене и натиск върху съдиите сигурно е всш футбол. Колко отбора изреваха години наред - Арсенал, Милан, Челси, Валенсия, Севилия и т.н. Това поне се признава от всички фенове по света. Кога бил основан Челси, какви успехи имал и т.н., а откога са успехите на Барса от 70-80 год. и сигурно и са мачакали през това време цяла Европа. Жалки сте в тези напъни - приемете загубата.
222
1
 
2
 
! Отговори
с. преди 11 години
Ние сме Челси от Лондон и не се страхуваме от никого!Така се пее в химна на отбора!Просто го цитирам!Не мога да разбера какви комплекси те гонят,ама айде!Относно Дрога ти написах и преди няколко дни,че симулациите му не ги одобрявам!За разлика от БарцилонЪ обаче при нас симулира само той!При тях е целия отбор!Дузпата за Барселона беше абсолютно измислена!естествено за такива като тебе е 100% де!Виж играта с ръка на Жерар Пике през 2009-та е друга бира!:)Както и да е!Тъпкано си го върнахме!
221
2
 
0
 
! Отговори
до с. преди 11 години
аз мога да кажа "ние" на Черно море, щото съм тренирал в отбора, живея до стадиона. Ти можеш единствено комплекси да избиваш наричайки се "ние от челси"
220
2
 
1
 
! Отговори
до с. преди 11 години
да кажеш че дузпата е пресилена е абсурдо, гледа ли изобщо повторението? Свали си анти-барселонските очила и гледай малко по-трезво. Най-ми е смешно обаче като прочета приказки като "НИЕ СМЕ ЧЕЛСИ ОТ ЛОНДОН", както и за всеки отбор ... кои сте Вие и как допринасяте за отбора ? Не е ли лицемерно да се оприличаваш на отбор за чието съществуване не си дал НИЩО?!?
219
0
 
1
 
! Отговори
до с. преди 11 години
честита победа и честит полуфиналда говориш за симулации, при положение че си фен на Челси е смешно обаче. Малък пример... с кого сравниха Бускетс? Кой беше избран за симулатор No.1 на англия 2 години поред ? Та той остави ДОРИ Роналдо зад себе си в тези постижения. Вчера на мача отново се превива на терена защитавайто името си на симулант ... Още преди ди написах да не ревеш за подпирания тъй като точно с побутване стигнахте дотук, нали ? Не съм фен на Барса, нямам предпочитания за отбор!
218
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
само реал мадрид
217
0
 
4
 
! Отговори
konsa преди 11 години
Каталунските *** толкава наляха гипса,че забравиха да пуснат пръскачките.
216
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз на всеки закучен мач на Барса залагам,че ще има червен картон и доста пари съм спечелил.Не ги обичам ама пък са с дежурен залог.
215
4
 
12
 
! Отговори
с. преди 11 години
Присъствието на отбори като БърцилонЪ на полуфинал вече сериозно е уронило престижа на футбола!След толкова съдийски аванти и многократното ощетяване на много отбори заради тия *** дискредитирането на ШЛ,УЕФА и съвременния футбол изобщо е факт!Снощи червения картон на Тери беше заслужен безспорно,но за пореден път беше свирена абсолютно измислена дузпа!Наглите и надменни *** бяха наказани заслужено накрая!
214
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В УЕФА трябва сериозно да се позамислят дали за в бъдеще да бъдат разрешавани футболни срещи между *** ОТ ПЪРВИ РАЗРЕД(Маймуни и Полумаймуни) ,като футбалерите от Челси и Висши *** (ЧОВЕЦИ) ,като футболистите от Барселона!!! В двата полуфинала се видя ясно ,че такива срещи водят само до уронването на престижа на футбола!!!
213
2
 
4
 
! Отговори
с.до 232 преди 11 години
Е,убеден съм,че фен на извисени личности като Пуйол,Дани Алвеш,Масчерано и подобни е със сетива и душевност много отвъд обикновените!Както вече казах безсилното ви *** злобеене само подсилва и без това невероятното ми удоволствие от изритването на ***!Ти внимавай да не си докараш инфаркт или да не си посегнеш!Жалко ще е да не ме радваш повече с *** си писания!Направо от сърцевината на жлъчката ти излизат!Сигурно си позеленял!Cheers!
212
1
 
9
 
! Отговори
- преди 11 години
като всеки друг втори полуфинален мач в който барса е единия отбор. Червен картон за противника им още 1вото полувреме, дузпата закъсня малко, но и тя е редовна. Ако не ги подпираха съдиите съмнявам се да бяха взели шампионската лига.
211
9
 
1
 
! Отговори
до с. (селтака) преди 11 години
Дерзая аз ,дерзая ,ЛОНДОНСКИ ЗАСПАЛ БАБУИН !!! От доста време ,така се понагалваме с *** в малките часове!!! .Но ти нали понеже си полузаспал примитивен МАЙМУН ,като любимците ти от челси и сетивата са ти на първично ниво не си забелязал ,че *** ражда за 10 път извънбрачно ***! Какво се чудиш? Да не си и ти едно от моите копилита?!?
210
1
 
6
 
! Отговори
TonyM преди 11 години
Отдавна дойде краят на един добър отбор. Барселона. Много хора у нас бяха запалени по него и по Бълхата Меси. нека си припомним за Дънди Юнайтед какво направи с прехвалените тогава барселонци. И така идва краят на една слава. Тони Малинов
209
1
 
4
 
! Отговори
с.до 227 преди 11 години
Постиженията на Барса са основно в театралното изкуство!А Челси са анонимници само за *** като теб!Тичкай да си купиш менте екипче на БарцилонЪ защото за истинско нямаш пари!Да се фукаш с него в кварталното кръчме докато гледаш финала!Може и някоя мадама да забършеш за пръв път от години за да ощастливи поредната ти самотна нощ!Дерзай,***!
208
1
 
9
 
! Отговори
Dimitrov преди 11 години
Безличен Многоличен постигнаха си целта Челси и заслужено продължават,система АВТОБУС ТАНК важното,че победиха ако ще и система КОЛЕЛО да използват,имат перфектни Футболисти както и Барса,но бяха максимално концентрирани,минимални грешки,пефектен вратар,добра защита,контраатаки просто си свършиха работата,Барса си мислиха че на Камп Ноу ще им вкарат 3,4 гола ама ДОБЪР ДЕН.
207
1
 
7
 
! Отговори
с.до 226 преди 11 години
Ами наистина останахме без доста основни футболисти за финала,но имаме Торес,Дрогба,Кейхил,Луис,Чех,Лампард и така нататък!Все кучета!Без *** падания и симулации за оскар!Наслушах се как щели да ни поцепят Наполи,Бенфика,БарцилонЪ!Кой кого нацепи се видя снощи!Никой не ни слагаше в сметките,но сме на финал!Ние сме Челси от Лондон и не се страхуваме от никого!Ще излезем на финала с чест и ще се бием докрай!И имаме сили да го спечелим!А на вас приятно гледане по телевизията ***!
206
7
 
4
 
! Отговори
до с. (селтака) преди 11 години
Абе Селендурин,ако Барса са *** ,то челси какви са бе ? Все отбор МАЙМУНИ И ПОЛУМАЙМУНИ ,всякакви видове *** и *** -цяла менажерия(Сбирка от редки птици и животни, показвани пред публика или дресирани за участие в представления).Така че си мери думите ,да не ти сипа пумийца ,да угасиш страстите си! И не се напъвай да сравняваш Барса с челси ,че ставаш смешен! Анонимниците от Лондом немат и 1/10 от успехите на Барса! И виж там ,айде ,че кокошките си лягат вече в курника ,прибирай се!