Майкъла обяви: ЦСКА не се бори за титлата

Целите са да се върнем на стадиона ни и да възродим школата си, добави шефът
Обновена: 29 окт 2012 14:31 | 29 окт 2012 14:31, Георги Пешев
7
Майкъла обяви: ЦСКА не се бори за титлата
Снимка: Булфото

Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла обяви, че "армейците" са се отказали от шампионската титла.
"Нашата цел не е да се борим за титлата. И това ще стане един ден, но не сега. Целите пред нас са да се върнем на стадиона ни и да възродим школата си. Всеки от играчите трябва да докаже, че е за ЦСКА и максимално да намалим бюджета", започна Майкъла.

"Не може да продължаваме така. Всяка година да се чудим как да взимаме лиценз и да връзваме двата края. Да имаме един нормален бюджет, да си знаем колко пари имаме. Приоритети сега са ни стадионът, школата и Панчарево", отчете новият шеф на "Армията" и продължи:

"Също така искам все повече български футболисти да играят на Армията. Виждате колко много задачи имаме преди титлата."

По думите на Илиев в този кръг се е видял първия истински мач от много време насам - срещата в Пловдив между местния Ботев и ЦСКА.

"Голяма заслуга затова има и главният рефер Таско Тасков. Перфектно съдийство, не позволи на играчите да имат каквито и да е реплики към него.

Публиката също беше на топ ниво и придаде завършек на перфектната футболна картина. Все пак мисля, че червените имаха повече шансове за гол и трябваше да си тръгнат с 2-3 гола разлика. Играчите на ЦСКА бяха по-добре физически подготвени", допълни Майкъла.

"Забелязвам, че последните няколко мача, откакто съм аз в клуба, всички се раздават на максимума. Така и трябва да бъде, защото всеки се бори за мястото си в отбора. Почувства се липсата на Бандаловски на десния фланг".

"Жереми не е играл от много време и това се видя. Антон Карачанаков, един прекрасен млад футболист, също го няма. Но се вижда, че футболистите на ЦСКА играят с настроение и се забавляват на терена", завърши изпълнителният директор. 

Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Важно е да се възродят школите, и да не разчитат само на наши таланти. Хубаво е да има чужденци, но да са не повече от 3 *** в отбор, и да са с доказани качества.
6
2
 
1
 
! Отговори
Филип преди 11 години
Тоя се застрахова.Цска няма да се бори за титлата,а ако я спечели,както и има шанс за това какво правим тогава.........за какво да се бори Цска бе пич за влизане в аматьорската група ли......това беше най-нелепото изказване до сега,което съм чел.Престави си директоре каква мотивация ще получат играчите след това малоумно изказване!!!
5
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
toq pak s negovite gluposti
4
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз пък съм цесекар и искренно желая цска да си отиде във В група където и е мястото за да се възроди българския футбол.
3
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поредният въздух под налягане...
2
1
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Аз съм Левскар,но искренно му желая успех в това начинание,да възроди Школата на ЦСКА,защото само тогава ще доидат успехит,не само в клубния футбол но и в Националния
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Максимално да намалим бюджета......."- заплатите на Илиев,Младенов /Стойчо/ и Платини горе-долу колкото на целия отбор