Попето скочи на Лечков: Заради него се отказах от националния

Бившият капитан на "лъвовете" обвини легендата в поръчкови статии
21 юли 2020 14:24, Красимир Ангелов
9
Попето скочи на Лечков: Заради него се отказах от националния
Снимка: Lap.bg

Бившият вече капитан на България Ивелин Попов заяви, че се е отказал от националния отбор заради Йордан Лечков.

Пред БНТ Попето отправи тежки критики към легендата и заяви, че той само хули футболистите, вместо да им помага. Звездата на руския Ростов добави, че Лечков е имал пръст и в поръчкови статии в медиите.

"Пожелавам успех на момчетата в националния отбор. Доста малко съмишленици останаха в отбора. Нямам подкрепа от достатъчен брой хора. Нещата, както аз ги виждам, няма да се получат. Затова по-добре да спра и да каза "чао". Да дам път на младите, както се казва", заяви Попето.

"Много неща не знаете. И след изпусната дузпа излизаха ръководни фактори и казваха какви ли не неща. Тогава станах в съблекалнята и казах: "Аз съм виновен за този равен, изпуснах дузпа". Много момчета обаче станаха и казаха, че всички сме виновни. Любо Пенев също. Но пред медиите излезе все едно друго нещо е станало", посочи атакуващият футболист и продължи:

"След мача с Англия започна да се говори защо не са отишли повече от играчите да говорят с феновете. Лично аз съм отишъл и съм говорил с хората. С такива недомлъвки... явно трябваше да се покаже на хората колко сме задружни, но нещата не са съвсем така. Моето поведение сочи какъв човек съм".

Ивелин Попов директно призна, че Лечков е една от причините, да се оттегли от националния отбор.

"Не може директор да се държи така. Като си директор трябва да поддържаш футболистите. Той само казва, че ни е осигурил всичко. Не става така да се хулят футболистите и да има поръчкови статии срещу играчите, а ти да не си виновен, не е сериозно.

В Европа директорът става и си подава оставка, когато нещата не вървят. А сега ще съди БФС, няма да съди. Той един път не е дошъл да говори с нас човешки, бил е голям футболист, да подскаже нещо. Най-лесно е така. Не може цялата вина да е от треньорите и футболистите", заяви Попето.

Какво още каза той четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
Сливен преди 3 години
тоА със Щралсовото гнездо на главата !!!@много допринесе за това състояние на БФСто в момента
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На тия льохмани да им се яви един шанс за нещо по така и почват с простотията българска.
5
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И за какво Лечков да застава зад отбора. Ще го чуете и ще спазвате дисциплина.Чалга поколението, всичко знае и може и самочувствие до небето. Само резултат няма, но и за това друг им е виновен.
4
6
 
27
 
! Отговори
ЕЛИ преди 3 години
ЗАРАДИ ТОЗИ СЛИВЕНСКИ Ц......Н И НЕГОВИТЕ ОБИДИ И БЕРБАТОВ СЕ ОТКАЗА ОТ НАЦИОНАЛНИЯТ
3
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се надигнат и футболистите срещу гербаджийско/депесарския БФС.
2
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съден за злоупотреба в държавна администрация... Седи в управата на Спорт в България. Това, къде го има? И още чакате спорт? Вие сте луди :) вместо да се биете по стадионите се съберете и разкарайте тая шайка наглеци. Иначе още 30 г няма да видите спорт. Мен не ме е*е... Аз гледам Англия от 20г и ми е се там за вас. Ама ви се чудя на акъла.
1
2
 
24
 
! Отговори
7 преди 3 години
Какавато ни е държавата - такъв ни е и футбола. Точка.

Спонсорирани публикации