Сирени за първия учебен ден в Бургас

Така в града почетоха паметта на загиналите на пътя деца
Обновена: 15 сеп 2011 17:04 | 15 сеп 2011 13:44, Екип на Dnes.bg
27

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
2
 
! Отговори
артемида преди 12 години
Само сирените не стигат. Това е поредното измиване на ръце и отчитане на дейност, т.е. мърдане на въздуха. Не че е лошо, но е крайно недостатъчно. В България сякаш възможностите са им толкова на хората-мълчаливо(???!)шествие, сирена, плакат и толкова. Разбира се, недоволни дори и за това нищожно действие, винаги ще има, но това е нормално за българската действителност в момента. Искам да зная как ще контролират *** впоследтсвие...Какви ще са реалните ограничения и санкции?
28
1
 
3
 
! Отговори
BBB преди 12 години
За сирените, както и да е, по медиите много малко говореха за това, че е за убитото момиче, но инициетивата е добра, все пак беше пълно с ученици на 15ти и трябва да се внимава. Но искам да знам, когато спре кранчето от евро парите на кмета, какво ще прави? В Бургас няма икономика! В Бургас има само 1 нефтозавод и 1 кроношпан, всичко друго е пунта мара, и когато свършат парите за разкрасяване Ви давам гарат, че 20 години няма да се извърши един ремонт. Не може град на море да е толкова зле иконо
27
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
източиха ми данъците за некачествени плочки на цена завишена пет пъти, това е миналите, сегашните само кражба
26
1
 
6
 
! Отговори
В преди 12 години
До всички ХЕЙТЪРИ "бургазлии" : Отивайте си в Ябол и в Сливен селяци нещастни !!!!!!!
25
1
 
4
 
! Отговори
Glarus преди 12 години
На плюещите по инициативата с сирените им пожелавам да не ги блъска никога автомобил и тях и близките им. Дори и един детски живот да бъде спасен, сирените всеки ден да вият ще е нищожна цена.
24
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво Бургас
23
1
 
9
 
! Отговори
До 22 преди 12 години
Сирените бяха пуснати по молба на родителите на починалото при нещастен инцидент дете- Валя.Те са символ на нашето категорично "НЕ" ,на безумието,което се случва по пътищата ни и надежда,че ще достигне до всички,дори до Вас,Скъпи мой Съгражданино(ко).
22
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СИРЕНИ ?!?!?!?!Що за глупост????Ми дайте сирени за починалите от рак, за починалите от инфаркт???Сирените са за героите. Така отричате героизма господа общинари!!!!
21
1
 
2
 
! Отговори
До 20. преди 12 години
Не позна. Опитай пак.
20
0
 
7
 
! Отговори
до 19 преди 12 години
Здравей Варна :)
19
11
 
3
 
! Отговори
Ейии.... преди 12 години
Ейии.... каква беше темата, те какво дискутират Бургас, та Бургас.. Почвам да си мисля... то бива комплексарщина, ама чак толкова. Ама кво се чудя. В Уикипедия за този град - за 7 реда, думичката най- е употребена 4 пъти.
18
0
 
6
 
! Отговори
до 12 преди 12 години
Ти щом от 60 години живееш в Бургас значи си най-малко на 60 . Ти си един дърт комунист.
17
1
 
8
 
! Отговори
мони преди 12 години
На война като на война! Със сирени ще започне първият учебен ден щом се води война по пътищата в България!Вие какво искате?Привидно спокойствие за да не се стресират децата,докато реално се случват ужасни неща! Няма по различен сигнал уважаема госпожо за войната.Поне в Бургас отчитат този факт.Така трябва да бъде докато не настъпи осезаема промяна.Макар,че промяната ще дойде от по строгите закони за убийците на пътя.На съзнанието на шофьорите само да се разчита уви съвсем не е достатъчно...
16
0
 
6
 
! Отговори
до 15 преди 12 години
То това си е в цяла България . Повярвай ми има и много по-зле от Бургас в това отношение, даже ние сме назад в тази лоша класация
15
2
 
23
 
! Отговори
vuvuzel преди 12 години
Бургас наистина е най-добрият град за живеене, но един от най-лошите за шофиране и пресичане на улици от пешеходци. Просто културата на тукашните шофьори е занижена до НУЛА! Когато спирам на пешеходна пътека да пусна човек се оглеждам като гърмян заек да не ме натресе поредния турбо мега хипер гъзар с адидаса, защото те виждат най-много до предния капак на автомобила си.
14
1
 
19
 
! Отговори
Анна преди 12 години
В Бургас найстина нещата се променят-за добро !!!!Сегашния кмет за разлика от предишния мисли за хората !!!Да е жив и здрав и дано отново хората да гласуват за него !!!!
13
3
 
14
 
! Отговори
гражданин преди 12 години
До 12Когато аргументите свършат,идват на помощ обидите.Градски,още 60 години да живееш в Бургас,може да не ти се получи да станеш гражданин.Сега по въпроса.наистина в широкия център има все още коли по тротоарите,но това с тяхното отстраняване е поетапен процес,който започна наскоро(за съжаление).Все пак живеем в България и Бургас наистина е най-добрият град за живеене в момента.
12
14
 
3
 
! Отговори
родител до 9 и10 преди 12 години
До 9. Шамандура вече 60год живея на въпросните улици в Бургас. Гледай на Ани Цолова " Бай *** европеец. Там съм подготвил клипове с накачулените с коли тротоари и то в най-добрия град за живеене. Тогава цяла българия ще диди пародията на кмета.
11
7
 
3
 
! Отговори
М преди 12 години
От заглавието помислих, че са им раздавали сирене. :D "Сиреньи"..
10
1
 
31
 
! Отговори
кореняк Бургазлия преди 12 години
Аз съм роден и живял цял живот в Бургас и смея да твърдя, че по-добре града ни не е изглеждал при никой предишен кмет. Успех на всички ученици и приятна учебна година.