Вече и в двете посоки по "Тракия" в участъка Зимница-Ямбол

15-километровият участък беше пуснат в петък само в едната посока
Обновена: 26 авг 2012 13:30 | 26 авг 2012 13:26, Елка Василева
145
Вече и в двете посоки по "Тракия" в участъка Зимница-Ямбол
Пуснаха движението и в двете посоки от Ямбол до "Петлъчката". Снимка: Булфото

Пуснато е движението на моторни превозни средства в участъка от Ямбол до „Петолъчката” от АМ „Тракия” и в посока Бургас-София.

Вече може да се пътува и в двете платна по новоизградения участък от автомагистралата, част от лот 4 - от Ямбол /от км 276+200 до км 291+000/ - до пътен възел с Път I-7 "Зимница - Веселиново".

15-километровият участък в петък беше пуснат за движение само в посока София - Бургас. Тази година бяха пуснати в експлоатация общо 82 километра от магистралата, в резултат на което от столицата до морето се стига за час и половина по-бързо.

Още по темата

На 1 юли първо бяха пуснати 32-та километра от Лот 2 на "Тракия" - от Стара до Нова Загора и на шофьорите вече не се налага да минават по така наречената "отсечка на смъртта". През юли беше открит и третият Лот от почти 38 километра, свързващ градовете Нова Загора и Ямбол.

За да бъде завършена цялата магистрала, остава само да се изгради напълно 4-ият Лот - от Ямбол до Карнобат. Ако няма забавяне при строителните дейности, "Тракия" ще бъде изцяло готова в началото на 2013 година.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още по темата: ТракияЗимница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
магистралата е за сметка на бдж-то
62
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
то тва софиянци ли са вече само ***
61
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
сега се обадих на баба на село казах и за новата магистрала много се зарадва -----само че ми каза много малко хора ще я видят бабиното щото хората нямат пари и няма как да стигнат до неяе ква файда
60
3
 
12
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
В България за да се...върши работа,някой трябва да командва,да взисква и да...проверява.С пожелания,партийни конгреси и...решения,работа не се...върши.Така като гледам,само военните могат да свършат полезна...работата,но понеже ги доведоха умишлено почти до...нулата и Бойко ще свърши необходимото.Все пак е бивш командир от противопожарните...войски,сега и генерал;човек,свикнал да вижда резултатите от труда си и да взисква от...подчинените.
59
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
5 депутата с НЕГО в това число самият Можещ Способен Незаменим неразбран от народа Наибан Лостовф хахахахахаха *** нещасника
58
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма ли най-после ББ да се спре с тия магистрали!?Докара психическо разстройство на цоциалистите,няма милост!Всеки нов километър-пирон в ковчега на старицата с голямата червена торба.
57
3
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Умнико,който заливаш форумите от новина на новина и пишеш глупости. Айде, марш да мастурбираш.
56
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Баси за 82 км. магистрала 3 години ни продъниха ушите, а Хитлер едно време е строил по 800 км. на година
55
10
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
това са платени герберчета ,които са обсебили форумите.Не ми стига дето гледам телевизията , която започва с г-н Борисов и завършва с Генералът,та сега и тук ще им чета глупостите.Досадни са като мухи.
54
2
 
3
 
! Отговори
до глупака дето пита преди 11 години
1 0 анонимен преди 3 минутиЩо бе, неграмотен пич, който ни пише Костов с ф накрая.Че при Костов живеех къде , къде по добре от сега.А и с какво по точно о се е налапал Костов?Ами той бате е толкова Некадърен че най големия му страх е че няма да влезе в парламента и ще остане безработен и без имунитет защото вече няма на кой да преподава ПОЛИТИКОНОМИЯ хахахаха *** ДС барски
53
0
 
2
 
! Отговори
ДО 61 преди 11 години
остави го тоя отворко 45 той незнае къде се намира
52
0
 
1
 
! Отговори
Вучков преди 11 години
ха ха ха
51
0
 
5
 
! Отговори
до НФСБ преди 11 години
Той Валери Симеонов и ония от паралакс помйара като спечелят изборите ще оправят положението
50
1
 
3
 
! Отговори
винету преди 11 години
ба си кефа 140 ,газ мотору ,дзънгър дзънгър заг
49
4
 
12
 
! Отговори
до 45 преди 11 години
Явно говориш без да имаш деца и може би по цял ден стоиш в партийното клубче на Герберчетата. В училищата в София на родителски срещи след молби на учителки и директорки, родителите "доброволно" приемат да подпомогнат училището на децата - я с пари, я с нови маси или столове, в детските градини е същото - родители боядисват стаи, събират пари за консумативи и оборудване.
48
9
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Що бе, неграмотен пич, който ни пише Костов с ф накрая. Че при Костов живеех къде , къде по добре от сега.А и с какво по точно о се е налапал Костов?Щото аз от 12 год. го гледам човекът в Парламента и винаги си мисля:Защо този чиляк стои ежедевно в Парламента , а не си удвоявя и утроява милионите или не си гледа кефа с "налапаните" пари,а?Повод да се чудя. Щото другите това май правят,а той зарязал милионите си.
47
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
и какво искате да кажете че вече никой не краде в българия ,много сте смешни и тия дръпнаха от парите а вие мънкайте тука
46
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До От БСП РъководствотоНяма да се учудя - най-лошите времена за България от както се помня са били по време на БСП - тази партия е машина за "възпитани и умни" хора :)))
45
13
 
15
 
! Отговори
optimist преди 11 години
Господа, няма какво да ми слагате минуси. Бъдете честни пред себе си и кажете какво е направил (говорим за нещо позитивно) всеки един мин. председател от 89-та насам. Борисов само с АМ Тракия и АМ Марица изпреварва всички останали! Да не говорим за метрото, кръговите и останалите инфраструктурни проекти. А Струма, ако успее да я направи за втория мандат - ей тогава вече трябва да го обявим за герой. Струма е просто великолепен проект, София - Солун за точно 2 часа!
44
1
 
11
 
! Отговори
помнещ преди 11 години
А ако беше Ония умния от Драгалевци щеше да я продаде за 1лев Магистрала Тракия и ленчето да му ги открадне . Толкова са алчни и двамата че вечерно време се чакат да заспят и се крадат един друг