Счупиха стъклата на офис на "Атака" в Русе

Това е втора вандалска проява срещу офиса в рамките на седмица
16 ное 2013 15:03,
25
Счупиха стъклата на офис на "Атака" в Русе
Снимка: архив Булфото

Неизвестни са счупили две стъклени витрини на офиса на "Атака" в Русе, съобщи общинският съветник от партията Мирослав Славчев. Пораженията са били установени тази сутрин, а екип на полицията е направил оглед на място.

Това е втора вандалска проява срещу офиса в рамките на седмица и трета за три месеца, пише БТА.  "Вероятно това е организирана дейност. Нашата партия стои твърдо на една политическа позиция, която не се харесва на много хора", каза Славчев.

Той обясни, че пред офиса ще бъде поставено ново видеонаблюдение, ще се мисли и за жива охрана.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сигурно някой *** страхлив атакист е размахвал лопати по форумите и някой е решил да му обясни че на лопата се отговаря с камък, обикновено ;). Тея са толкова *** и необразовани, че повече няма на къде ;). В цял свят хората си купуват фитнес уреди, те си купуват фитнесманяци ;). Какво ги правите тези яките пичове бе, атакистчета нежни? Или те ви правят нещо? :) Печелели рейтинг... Вааахахахахахахахахаха
18
2
 
5
 
! Отговори
Heinz Faust преди 10 години
И като се има в предвид че този офис на Атака е на 200 метра от 1-во РПУ, и на също толкова от служба СОД. И това не е някакъв офис от сграда а е едно като хипермаркет изцяло на партията и отгоре като Била е окичено с големи букви Атака, като половината от това нещо е заето от портрета на Сидерчето, а другата половина пише "Без Атака няма победа"! Явно от този надпис са се вдъхновили ***, та го атакуват като го видят. След тоя референдум за земята няма да му остане ни билборд ни витрина.
17
6
 
5
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 10 години
До глория"... Рейтинга на патриотите от АТАКА и Волен Сидеров непрекъснато расте..."Затова ли и охраната на Сидеров и Чуколов расте? Да не преядат с народната любов...А колко са патриоти - всички видяхме вече с невъоръжено око.
16
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боли ли,боли ли,като Волен ви резна квитанцийте,гербелунгелски прасета.Хахахахахахаха!
15
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 8 СИДЕРОВ се кланя не пред хората а единствено пред Доган ефенди
14
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Как може да си едновремено фашист, комунист, предател и ***? Атакист му кажи и не го обиждай повече. Видя се нагледно и ясно, че атака е депесарско творение, жалко за наивните ***, които им вярват.
13
5
 
14
 
! Отговори
оф нюз преди 10 години
СКАТ и АТАКА си чупят един на друг инвентара....
12
19
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Така им се пада, като подкрепят незаконната партия ДПС!
11
15
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
бах ти и патриота, с фалшиви медицински скатал военна служба,абе вие найстина ли сте такива баламурници
10
16
 
20
 
! Отговори
расистски преди 10 години
Не ви е срам ..... на умряло от сюнет краставо КУЧЕ ,нож да вадите ?
9
17
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
атака са правени с пари на дпс,сега се видя истинската им същност.след някой месец отново ще се правят на противници. до тогава сидерчето ще богатее.вижте софия,колко билборда има на това ***,с какви пари мислите,че е това,екскурзиите до брюксел и виена,пиянствата по софийските ресторанти и по морето. абе балъци да им вярват все ще се намерят.сидеров ми стана ясен още като продаде за 200 000 евро евродепутатското място на слави бинев,парите си сложи в джоба
8
38
 
22
 
! Отговори
глория преди 10 години
Рейтинга на патриотите от АТАКА и Волен Сидеров непрекъснато расте, поради което националните предатели и ***, платени от турция и сащ започват да си изпускат нервите.
7
30
 
24
 
! Отговори
Реална Промяна 2 преди 10 години
Волен Сидеров човека който през 2005 година изкрещя че сте мазохисти относно цялата гротеска БГ с днешна дата ясно заяви че Мутри в лицето на Герб няма да управляват повече.Злобата е огромна в едно с изгубените пари от партиите които упрявляваха България и докараха страната ни като най-бедната и безправова страна от към Справедливост!Хората които се кланят на различни съюзи като Европейския (на които не им пука за нас)неистово мразят Патриота Сидеров който единствено милее и се кланя пред ХОРАТА
6
14
 
43
 
! Отговори
gogob преди 10 години
По добре им бутнете фесовете от главите.
5
11
 
36
 
! Отговори
alf2 преди 10 години
ДКЕВР спря процедурата за вземане на лиценза на ЧЕЗ преди 2дни къде е Волен бореца против чуждите монопли - бореца станал лъжеца.... Къде е Волен когато Местан и Сергей се прегръщат и продават България на Турция? Къде е Волен когато предават Тракия на Ердоган? Къде е Волен като хората протестират в Карлово Стара загора Ямбол срещу срещу връщане на джамии недействащи от 1978
4
17
 
48
 
! Отговори
Лала преди 10 години
Надявам се да им счупят главите в скоро време не само офисите. Болни атакистки мозъци!
3
42
 
18
 
! Отговори
varg vikernes преди 10 години
Известни са лицата.Това са шизофреници привърженици на гроб.
2
54
 
20
 
! Отговори
Реална Промяна преди 10 години
Само Атака ще измъкне България от батака.Това е видно и без въоръжено око.България неиска партиите които управляваха страната ни и за 24 години преход ни докараха до най мизерната страна в света както и пред Гражданска война!Сидеров-Бареков в Парламентарен съюз и битка срещу мутри-крадци-лицемери които за тези години мутрокрация отнеха освен парите но и ценностите на Българина!
1
15
 
51
 
! Отговори
blabla преди 10 години
Това им е малко :D