8 години затвор за майка, убила новороденото си

Подсъдимата призна обвинението
Обновена: 22 ное 2013 14:03 | 22 ное 2013 13:30, Анисия Иванова
17
8 години затвор за майка, убила новороденото си
Архив: Булфото

Майка, умъртвила умишлено новородения си син, беше осъдена на осем години лишаване от свобода от съда в Пловдив.

33-годишната Юлияна Илинова убила новородения си син Юлиян на 18 юни 2012 година.

Делото се разгледа по реда на съкратеното съдебно производство, тъй като подсъдимата признава фактите и обстоятелствата по обвинението и наказанието в този случай се налага под предвидения му минимален размер.

Още по темата

На 14 юни миналата година жената закарала двете си деца при майка си и пристигнала в Пловдив, където в частна клиника родила със секцио.

Родило се момченце, но тя не желаела да го вижда, нито да го кърми. Два дни не му давала име и поискала да го остави за осиновяване. На 18-и поискала да оставят бебето в стаята й.

Когато останали сами, притиснала силно главичката му към рамото си. После го оставила.

Престъплението й е определено като умишлено убийство.

Присъдата подлежи на обжалване и протест в 15 дневен срок пред Апелативен съд Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да беше го продала! До 15-20 000 лева можеше да вземе за това момченце!!!!!!
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жената явно е изпаднала в паника. Какви ли мисли са минавали през главата й: как мъжът й ще поиска развод, как не може да издържа сама децата си, как ще й бъдат отнети... В такова психическо състояние, усилено от чудната ни действителност, жените мислят какво ли не! Когато аз бях в болницата, друга родилка помоли да я срещнат с психолог - имаше си причини, но просто й заявиха, че "Д-р.... е в отпуск" и с това сякаш проблемът беше решен!Жал ми е за майката и двете й деца!
14
2
 
1
 
! Отговори
до утайката преди 10 години
Пич, ако знаеш само колко правилно си си измислил прякора! Естествено си от платените коментатори на сайта, но това пречи ли да покажеш малко мозък? Не съм клела досега, ама с кеф: детето ти да се съдере от рев, майката да го задуши (обеси, удави) ти пожелавам!
13
0
 
4
 
! Отговори
До банкера преди 10 години
и аз мисля, че си плачем за тоталитарен режим
12
0
 
10
 
! Отговори
банкеръ преди 10 години
Затриваме се както след идването на турците.Тогава българите са намалели до 300 хил.души.Сега другите две деца ще са на самотек 8 години.Съответно или ще емигрират или няма да оцелеят.Тази жена едва ли ще има семеиство след 8 години аз така ги виждам нещата.Стабилно отиваме към диктатура инак Българите ще сме в червената книга.Свободата не ни се отразява добре за 25г. положението е,като след воина а такава не е имало.
11
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чета и немога да повярвам. Лошата социална политика на страната днес пренуди много млади хора да търсят препитание в чужбина. Много млади семейства живеят разделени. Това и природата не го иска. 99% и съпруга й си има връзка в чужбина, не би трябвало от никого да бъде обвинена че има извънбачна връзка, но за Бога момиче, майка си на 2 деца, станала белята, не убивай рожбата си за това че мъжът ти не е бащата.Това е пестъпление с личен и обществен характер. Жалко за бебето и глупавата майка
10
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До историята 2И фактът, че детето е от извънбрачна връзка й е давала правото да го убие, така ли? Един нормален човек в тая скапана *** остана ли бе?! Тази *** м*стия трябва да бъде ЗАТВОРЕНА ДОЖИВОТ. Да не беше отворила краката на всеки минувач, какво е виновено детето? После бежанците ни били виновни за всичко в държавата.
9
8
 
16
 
! Отговори
Texas Ranger преди 10 години
Директна смъртна присъда / доживотен в САЩ (в зависимост от щата).
8
4
 
41
 
! Отговори
Debora1 преди 10 години
Има вероятност да е получила следродилна депресия. Факта че не е желала да види бебето, не е желала да го кърми искала да го остави за осиновяване е трябвало да запали червена светлина в главата на докторите. Ако беше *** бебе веднага щяха да го оставят за отглеждане от държавата, но нали е българче решиха че майката е длъжна да го вземеНаредбите ясно показват как се процедира в такъв случай.
7
10
 
23
 
! Отговори
историята 2 преди 10 години
...след това очевидно слаб адвокат (ако въобще е имала такъв), щото можеше да го изкарат средродилна депресия. Сега една нормална българска майка ще лежи 8 г. в затвора, заради лоша процедура за осиновяване! Ако беше от боята, щеше да си го вземе и да го удави в първата клоака и никой да не разбере или пък щеше да го остави да оцелява като див звяр на улицата, докато прибира помощи за него. Ама така е - закони и държавни приоритети са ни това
6
8
 
21
 
! Отговори
историята 1 преди 10 години
Не е написана цялата история. Детето е било от извънбрачна връзка, а тя има още две деца. На жената е отказван аборт, а след това са и казали, че не може да остави детето за осиновяване, без да се разпише съпруга и който е повечето време в чужбина, въпреки, че тя е казала, че не е той бащата. Панирала се е, че ще загуби семейството си и е задушила детето, пробвайки да го прикрие като случайна детска смърт. Тъй като не е изпитана убийца обаче, полицаите са я усетили и си е призна...
5
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
След родилната депресия или така наречената post родилна депресия е форма на женска депресия.Състояние, коео се проявява три или четри седмици след раждането и акцентира за себе си в следващите няколко седмици.В повечето от случаите с едно добро лечение ситуацията е оправя след известно време, но лечение е задължително и не би се стигнало до такива случай.
4
14
 
3
 
! Отговори
Манго преди 10 години
*** ли е ве?
3
13
 
9
 
! Отговори
онбашията преди 10 години
що не оставите дарвин да си върши работата ами се месите? утре някоя като нея вместо да си убие дефектното семе, ще се уплаши и ще го даде за осиновяване. а после квичите "защо хората станаха ***". еми да благодарим на хуманистите за това
2
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Иван Костов е виновен!
1
69
 
6
 
! Отговори
Утайката преди 10 години
Толкова висока присъда за някво си новородено !? Без причина няма да го е удушила.Кой знае какво е циврило и е изкарало жената извън нерви.