Бременна жена пострада в катастрофа на пътя Варна - Русе

Автомобил отнел предимството на колата, в която пътувала
24 яну 2015 16:08,
10
Бременна жена пострада в катастрофа на пътя Варна - Русе
Снимка: архив, Булфото

Бременна жена пострада при катастрофа кръстовището между главен път Варна - Русе и Разград - Исперих. Това съобщиха от русенската полиция.

Катастрофата е станала днес в 10.30 часа. Товарният "Форд Транзит", управляван от 69-годишен мъж, се движел от Исперих в посока Разград. Не спрял на знак "Стоп" и отнел предимството на движещия се към Русе лек автомобил "Ауди А8", управляван от 25-годишен мъж с.

При удара пострадала возещата се в леката кола 21-годишна жена, бременна в деветия месец.

След преглед в Разградската болница жената е транспортирана в МБАЛ-Русе. По случая се води досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
... преди 9 години
Според мен на определена възраст трябва да ти отнемат книжката. Примерно след като се пенсионираш край с шофирането... 69 годишен... Преди няколко дни в САЩ 90 и кусур годишен му се схванал кракът и катастрофирал в автомивка :X Друг е въпроса защо е тази снимка, но вече сме свикнали с журналистите и снимковия материал, не ми прави толкова впечатление вече :) Дано е добре жената и роди нормално когато му дойде времето :)
5
0
 
5
 
! Отговори
Кьормосун ПОД СНИМКА преди 9 години
До Кьормосун ГЕОГРАФИЯТемата "НЕЗНАНИЕТО", както предимствата и недостатъците от самото незнание относно развитието на света, е изключително дълбока и обширна тема.Лично аз мисля,че по-важно е словото и как е списана дадена статия. Разбира се,че винаги може да се намери по-достоверна снимка за всеки конкретен случай! Това е професионализъм! А поради липса на такава,би могло въобще да не се слага каква да е. Най-малкото,за да няма разсъждения от типа "кое село в кой район на България се намира.
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дано всичко да е на ред с майката и бебето!А джигита сте си получи заслуженото от Бог, щото от "правораздавателните" органи едва ли ...!
3
1
 
8
 
! Отговори
Кьормосун ПОД СНИМКА преди 9 години
До другия Кьормосун"Снимка: архив, Булфото"Може да си кьорав, ама се опитваш да разсъждаваш.
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** с Ауди А8.
1
7
 
4
 
! Отговори
Андрешко преди 9 години
Така ще е във великия Бълхаристан докато на някой не му хрумне да ги забрани афтономобилите на балканоидните постомствени каруцари!