Пловдив под полицейска блокада заради бомбени заплахи

Жандармерия окупира молове, магазини и Централна гара
2 май 2015 16:42,
9
Пловдив под полицейска блокада заради бомбени заплахи
Снимка: Dnes.bg

Безпрецедентно затваряне на големи обекти в Пловдив заради бомбена заплаха. Евакуирани бяха двата големи пловдивски мола, а полиция и жандармерия окупираха стратегическите обекти в града, предаде репортер на Dnes.bg.

Блокадата продължи повече от 6 часа.

Още по темата
„Казаха ни, че спешно трябва да напуснем мола, защото имало някаква бомбена заплаха”, разказа един от търговците в търговския център в район „Западен”.

Посетители и търговци бяха изведени от сградите, а полицията започна да претърсва помещенията, паркингите и района около сградите за опасни вещества и предмети.

Часове наред клиентите на мола не можеха да извадят автомобилите си от подземния паркинг, защото се правеше щателна проверка. По-късно полицията окупира района на големите търговски вериги в Пловдив. Екипи на жандармерията бяха разположени пред Централната гара в града. Това обаче не притесни пътниците.

„Може да се случи, но е важното как ще реагираме.”, разказа жена, която днес пътува с влак за Стара Загора.

По-късно през деня от полицията съобщиха, че не са открили взривни вещества и опасни предмети при мащабната проверка и че работата може да продължи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
н преди 8 години
Абе не разбрахте ли че няма истински териристи.Всичко е план на ....сетете се кого.И паниката и страха се създават нарочно и целенасочено Четете и покажете на други budnaera/201402/14060710.html
4
4
 
4
 
! Отговори
4еpa преди 8 години
KOMUNISTI4ESKO MEROPRIATIE E TOVA OBAJDANE- MNOGO GI NATISNAHA S KONTRABADNITE KANALI I PO4VAT DA PRVIAT SMUT V DARJAVATA !!!!!
3
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За съжеление нашите служби немогат нищо да направят. Отново сигналите бяха подадени от външни разузнавателни служби. Че са възможни атентати в България!
2
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
на някое лапе му хрумнало да си разнообрази скучния ден като вдигне малко шум
1
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Едно време се обучаваха терористи в тази държава а сега кой ми ср* в таковото.Каквото сееш батко това е живота.