Винетка 97 лева, а новата "Марица" вече пропада! Защо?

Дали магистралата не е жертва на некачественото строителство
Обновена: 12 дек 2015 19:50 | 12 дек 2015 19:45,
196

Снимка: Facebook

Едва месец след откриването магистрала "Марица" вече пропадна. Проблемът с качеството на строителството и ремонтите не е софийски, той е национален и силно тревожен, алармира "Спаси София".

По-притеснително е, че пропадането е в аварийната лента, която всъщност е най-слабо натоварена.

"Магистрала Марица е поредната жертва на некачественото и претупано строителство, при което надзорът и контролът са само на хартия. Припомняме, че същата съдба сполетя и магистрала Струма по-рано през годината", написха още от гражданската организация.

Изпълнителите са Пътища Пловдив АД и Агромах АД. На снимките се вижда как фирмата ремонтира и друг участък, пак от същото трасе.

"Спаси София осъзнава, че магистрала "Марица" не е свързана със София, но България няма излишък от пари и време, за да ги пилее по този безобразен начин", завършват будните граждани.

По повод на сигнала за пропадането на аварийната лента от АПИ съобщиха, че трасето при 30-и км на магистрала "Марица" не е компрометирано.

От АПИ уточняват още, че е разпоредено на изпълнителя на обекта за своя сметка да предприеме необходимото за отстраняване на пукнатина от около метър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами строителят на България Боце Великолепни дето постоянно се хвали че само той строи пътища и магистрали да излезе и да обясни защо така се получава.Ама не да говори глупости от сорта че вече щяло да има строг контрол за фирмите изпълнители както наскоро се опита да се измъкне от отговорност.Нали самият той доскоро се хвалеше как лично контролирал строежите на магистрали,излиза че трябва да накаже сам себе си.Е*ати наглеца.
75
0
 
12
 
! Отговори
никой преди 8 години
Проблема е в корупционната практика на търговете и печелищите ги фирми които нямат изобщо такава дейност а търсят фирма подизпълнител те пък друг и така става синджир марка.фирмата изпълнител вкрайнна сметка трябва да свърши работата за по малко от половината пари от стоиността на проекта. И ето ти ронлив асфалт.честито..
74
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На новата част от околовръстното ,което беше открито преди месец, отстрани вместо бетон е покрито с гипсокартон на кръговото.
73
0
 
7
 
! Отговори
Hh преди 8 години
Бориславчо загробва
72
2
 
13
 
! Отговори
бокотъпуту преди 8 години
матриалци дуате ли супата. чекайте да доде сметката сега за парниковите емисии да видите тогава пусти глад и едри въшки. холокоста тепърва започва. а скоро ше цепим и територия в знак на приятеслтво нашия ушат везир малкия мук и нашия бащица ердоганя.
71
10
 
3
 
! Отговори
осери София преди 8 години
Аман от тия самозванци от Спаси София!!!
70
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Марица е жертва на Куката, който натопи Джаро, че слага пепел в основите вместо трошен камък.
69
0
 
24
 
! Отговори
Maks преди 8 години
Защото сВинетка не си е свършила работата . Но иначе иска по-скъпа винетка.
68
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Онова дебело прасе - Лилиту - Подлогата Бокова, още ли ще иска винетки за тая дивотия? Наглост с космически размери, че и повече!!!
67
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Дали магистралата не е жертва на некачественото строителство"А дали не е жертва НА КРАЖБИ В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ???????? Да, краднали са и със задниците си, краднали са като за последно, крадат ежесекундно - ТОВА НА КОЙ ОЩЕ НЕ МУ Е ЯСНО, А??? Май, само на самите крадци от ГЕРБ, щото си мислят, че това е задължително в шибаното им "управление", да ги в *** смотани!!!!!!!!!!!
66
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Дали магистралата не е жертва на некачественото строителство"Това риторичен въпрос ли е? От тия, дето не се нуждаят от отговор.
65
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ГЕРБСпоред статистиката и официалните проувания,на всеки следващи избори гласуват все по-малко образовони хора! Изводите за мен са ясни!
64
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
МИ ТОЙ РАПОНА КАЗА ЧЕ "ЕДИН АСФАЛТ ,ТРАЕ 4 ГОДИНИ" . ВРЕМЕ БЕШЕ ДА СЕ РАЗВАЛИ, ДА МОЖЕ ДА СЕ УСВОЯТ ЯНУАРИ ПАРИ ЗА РЕМОНТ. ПРОБЛЕМ ЛИ ИМА БЪЛГАРИНО ???
63
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тиквенска му работа. Някой фа не би да е изненадан. Парите са усвоени, лентичката е резната. Снимки и хвалебствия из медиите. Това е важното.
62
2
 
28
 
! Отговори
*** преди 8 години
И да има избори пак ще ги купят гробарите ...!
61
0
 
17
 
! Отговори
хм преди 8 години
В Северна България няма Марица, значи няма проблем и няма винетки...
60
0
 
24
 
! Отговори
А в БГ-то ... преди 8 години
Търгът печели този който иска 20хил, дава 10хил на управляващите, 5 хил отделя за себе си, а с останалите 5 - каквото виждате на снимката горе!
59
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вдигнаха винетката на 97 лева , а маичинските с 2 лева Дори и преди да съм гласувал за ГЕРБ , вече изтрезнях...както и много мои познати Така че от ЧЕСТНИ избори не ме е страх , тъкмо с гласа си ще изразя мнение
58
0
 
17
 
! Отговори
Търг преди 8 години
На търг се явили немец, французин, евреин и бай ***.Немецът казал, че работата ще свърши за 30хил - 25 за изпълнение и 5 печалба.Французинът поискал 60хил - по френските "технологии" работата излизала 45хил, за любовницата 10хил и за него 5 хил.Евреинът казал 90 хиляди - 30хил за този който му дава работата, 30хил за него и останалите 30 хил за немеца да свърши работата.Накрая бай *** се изрепчил и казал 20 хиляди - 10 за него , а за останалите 10 каквото стане!
57
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всичката работа на Т_иквата е такава . Язък за чалъмите,текметата, ,фальопръцковштината му преди месец .