Тодор криел сърдечни проблеми от майка си, за да тренира

Разследващите със записи на охранителни камери в търсене на истината
Обновена: 23 яну 2016 14:38 | 23 яну 2016 07:30,
188
Тодор криел сърдечни проблеми от майка си, за да тренира
Снимка: архив, Булфото

Майката на 18-годишния Тодор, който почина миналата седмица във Враца след свада на пътя с братята Иван и Десислав Дамянови, не е знаела за проблемите му със сърцето, съобщава БНТ.

Ученикът умишлено прикривал заболяването си, като по този начин се надявал родителите му да не го спрат от тренировки.

Още по темата

Според становище на лекарите младото момче е можело да тренира, но не като професионален състезател, а просто за да поддържа форма.

Междувременно стана ясно, че разследващите разполагат със записите на охранителна камера на банков клон, намиращ се в близост до мястото, където се разиграла трагичната случка. Именно от кадрите следователите се надяват да изчистят противоречията, които възникнаха между свидетелите на свадата.

Вчера свидетел на фаталния инцидент заяви, че братята Иван и Десислав Дамянови са били повече Тодор, отколкото той тях.

"Удари ги някъде четири-пет пъти двамата, те обаче повече го биха. И в главата го удряха с плесници, ритаха го, в задното стъкло му удариха главата. По-слабият брат с крак удари лявото странично огледало", спомня си очевидецът Цветелин Милов, служител от Общински паркинги и гаражи във Враца.

Така основното твърдение на защитата и на задържаните за убийството на Тодор, че те не са го удряли, а само са се отбранявали, стана спорна. "Те го биха повече", категоричен е свидетелят.

По-рано вчера Мариян Иванов, който оказал първа помощ на момчето след свадата каза, че не е видял братята да го бият, но е видял как познат на момчето слязъл от такси и взел бокса от ръката на Тодор.

"Към момента, в който аз пристигам тук, виждам следната ситуация - Десислав със затворено, посинено око, след минута-две вече имаше оток, Иван беше с разбита уста, Тодор в средата стоеше, беше му доста забавно", твърди Мариан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
11
 
3
 
! Отговори
Paralel преди 8 години
Има убийство, има убит човек. А убийците /ПОНИЧКИ/ трябва да си понесат отговорността.До кога народе, ще мълчиш и ще си затваряш очите за мракобесниците в тази оскотяла страна?До кога?
78
12
 
3
 
! Отговори
Пиленцето преди 8 години
Боже, Боже каква е тази майка дето е родила двама Убийци? Поне от единият да беше излязъл човек.Жалко
77
9
 
3
 
! Отговори
Пали Лула преди 8 години
Двамата убийци редовно са шмъркали. Всичко се знае във Враца. Токсикологичния анализ ще го докаже. Как мислите, как тези убийци ще притъпяват гласът на съвестта, освен с дрога?
76
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен'Това е открито в кръвта на двамата УБИЙЦИ. Токсикологичното изследване показва, че в кръвта на двамата е имало КОКАИН. Така ще ги оневинят, че са били под влиянието на наркотици.
75
5
 
2
 
! Отговори
Патоанатом преди 8 години
Не се ядосвай! Има кой да се яви в съда и камерите и мед. експертизи, всичко ще се разбере, но няма да осъдят двамата убийци, защото в тази страна всички убийци, социопати, мафиоти, борчета и психопати са на свобода.
74
11
 
6
 
! Отговори
Пипилота Виктуалия преди 8 години
Момчето не е било нито болно, нито му е имало нещо. Загинало е от нанесените удари в главата от двамата братя с КУЛТОВОТО име - Понички.
73
7
 
4
 
! Отговори
Патоанатом преди 8 години
До АнонименДобре, че си призна, че всички пишете. Явно имате връзка помежду си, а ние всички не сме слепи, за да не разберем. Искаш ли да знаеш по какво се разбира каква сте комбина, а?Глупави сте, неграмотни сте, озверели сте, оскотели сте и още, и още.Кажи на твоите АВЕРИ - ПОНИЧКИТЕ, че ще си понесат последствията не само в този живот, но и в отвъдния, а там още по - страшно за убийците.
72
2
 
7
 
! Отговори
... преди 8 години
Братята са *** , но да абсолютно невинни . МАЛКИят първи тръгнал да се прави на мъж , че си и знае , че има проблеми със сърцето и т.н , като спортист не може да не знае , че може да стане някой фал така .
71
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен под номер 130Абсолютно си прав. Когато убиваш, вършиш безчинства и всякакви тъмни дейности, то ти сам определяш съдбата си. Поничките /убийците/ ще трябва да отговарят....
70
6
 
2
 
! Отговори
патоанатом преди 8 години
Какво скачат приятелите им на тези бабаити, съдът работи в полза на убийците, така че няма страшно.
69
9
 
2
 
! Отговори
Померан преди 8 години
Поничките, Поничките - бабаити и борчета приемат поръчки за мелета.Бият, трепят те наред, нямат страх от закон и ред.Закони няма, държава няма, всичко е ПОНИЧКОВА ПЛЯВА.
68
10
 
3
 
! Отговори
Виждам те преди 8 години
Поночките - само вижте как ги наричат...какви може да са освен бабаити и борчета?!Кой нормален, честен и отруден човек има прякор на борче?
67
11
 
4
 
! Отговори
Бабин преди 8 години
До Анонимен под номер 119Защото човекът го е било страх!! Цяла Враца знае, че поничките са мафиоти и вилнеят, бият и убиват, кой ще смее да се намеси? Ето, то се видя, Убийците са на вън и няма правосъдие?
66
14
 
7
 
! Отговори
Кульо- кульо преди 8 години
До VSI4KI LUJATНай - вече лъжеш ти. Цяла клика сте се събрали мафиоти и списвате във всички сайтове. ПОвтаряте все едни и същи хули против УБИТОТО момче и семейството му, за да измъкнете онези убийци, като се надявате, че една лъжа повтаряна хиляди пъти става истина.Даже и глупави журналистки пишат и си изсмукват от пръстите статии, но то е от глупост и невежество, иначе няма обяснение.
65
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този от "Паркинки и гаражи"го питат-Като видя ,че го бият защо не се намеси?а той-Далече бях.Ама иначе всичко видял отдалеч.Дърт ама вижда.Има пълен запис от камерата на банката,всичко ще стане ясно,кой-кого
64
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Айде стига с този *** случай! Един *** слязъл от колата с бокс в ръка за да си търси белята и взел че я намерил. Изживявал се като голям бияч , ама се оказало че от него има и по-големи! Идиотска държава - *** случки! "България?! ... там тези които мислят за бъдещето, имигрират!" Умберто Еко
63
16
 
3
 
! Отговори
политикан преди 8 години
Има Журналисти от БГ.Днес които пускат статии, които са тенденциозни. Намрисва ми, че сайта или "журналистката" - Мария Несторова е или супер НЕКОМПЕТЕНТНА или е обвързана по някакъв начин с близки на ПОничките. УЖАС!!
62
0
 
22
 
! Отговори
Тео преди 8 години
Кой каквото и да говори, цялата ситуация е станала от просстащнина и слабоумие. Така както виждам свидетелите не си противоречат особено, защото очевидно този Мариан Иванов е дошъл СЛЕД като боят е свършил, а първия свидетел е бил там още от началото. Та, поступали са се малко, адреналина се е вдигнал и на момчето сърцето не му е издържало. Но аз се чудя как 18 годишен ще крие сърдечно заболяване от родителите си? Имал го е отдавна а непълнолетни не ходят на лекар сами. Взе да намирисва!
61
16
 
6
 
! Отговори
Свидетел преди 8 години
МУТРИТЕ не изглеждаха като удряни с бокс, Интересно, че първо по тв показаха едно видео замъглено в което обаче се виждаше като че ли едната мутра държи Тодор и другата мутра го бие! След това, когато става кризата това е на друго място, а първото видео никъде не е качено, направо го цензурираха! Тия МУТРИ имат яка протекция, няма да ги вкарат в панделата, ето сега и лъжесвидетел докараха, нищо не се казва за резултата от аутопсията, влачат се нещата, ясна е работата!...
60
3
 
6
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
znaela e ama se poma4i da skrie zdravoslovniq mu problem neznam kva e bila celta i