Най-после! Белезници за Бейтула, премазал Ники на "Хемус"

Прокуратурата иска 72-часовото му задържане
12 окт 2016 14:00,
88
Най-после! Белезници за Бейтула, премазал Ники на "Хемус"
Снимка: Facebook

Бейтула Исмаил, на 28 г., който уби 23-годишния футболист Никола Терзиев, като блъсна колата му с 220 км/ч е бил арестуван и му е било повдигнато обвинение, съобщиха от прокуратурата.

Той е задържан за 24 часа като държавното обвинение иска от съда 72-часово задържане. Мярката ще се гледа следобед във Варна, съобщава 24 часа..

Още по темата

Припомняме ви, че 23-годишният Никола Терзиев умира, след като 28-годишният Бейтула Исмаил го блъска с над 200 км/ч на магистрала "Хемус".

Веднага след като научава, че сестрата на загиналия млад мъж е публикувала във Facebook писмо, адресирано лично до Борисов, министър-председателят, пожела да разговаря с майката.

Срещата бе минали вторник, преди заседанието на Министерския съвет. На нея са били още главният прокурор Сотир Цацаров и министрите на вътрешните работи и правосъдието Румяна Бъчварова и Екатерина Захариева.

Ден преди разговора в МС, сестрата на Никола Терзиев - Боряна сподели снимка на брат си като малко момче, на която той позира до Бойко Борисов. По това време Борисов е главен секретар на МВР и двамата се запознават случайно. Премиерът посъветвал Ники да не става футболист, а каратист (виж цялото писмо долу).

"Ники беше убит преди месец, като служебната му кола бе изхвърлена от пътя от шофьор, карал със скорост над 220 км/ч - близо три пъти над ограничението. На убиеца нито му е повдигнато обвинение, нито е задържан, а може вече да не е и в страната - въпреки свидетелските показания и въпреки полицейския протокол", написа сестрата Боряна.

За часове писмото ѝ бе споделено от над 15 хил. души във Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
29
 
! Отговори
mimoza преди 7 години
Ако я нямаше тази снимка, какво щеше да се случи????????? Нищо! Това е тъжния отговор...
21
0
 
29
 
! Отговори
напукана БАТКА преди 7 години
Ей на туй са вика разделении на властитr - БАЦЕ ги вика, строява ги и нарежда ...аз/изпълнителна/, аз /законодателна/, аз /съдебна/ ;-)
20
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо сте сложили снимка на банкянския тлъстак отпреди 10 години.Сложете го сега - да му видят всички фенки увисналите цици и шкембе.
19
1
 
35
 
! Отговори
Krom преди 7 години
А всичките които бяха избити като кучета по пътищата, но не са снимани с Борисов? За тях ще има ли възмездие или техните убийци, подчертавам - убийци защото няма разлика между димящ пистолет и два тона желязо в ръцете на индивид, чиято съвест е колкото на улична котка, карат по пътищата в търсене на следващата си жертва.
18
2
 
22
 
! Отговори
Питане преди 7 години
Ако не беше се снимал с НЕГО и майка му не бе писала писмо...дали щеше да бъде задържан Бейтула? Вместо да го хвалят индиректно---наш,те тазависимо и честни журналисти да отговорят на въпроса---откакто печели изборите какво е променил ТОЙ ?.. НИЩО ОСВЕН БАНКОВАТА СИ СМЕТКА...ПАРДОН ВЛОШИЛ Е НЕЩАТА...ПО НАЗАД СМЕ ПО СВОБОДА ЗА БИЗНЕСА, МНЕНИЯТА, ДЕМОКРАЦИЯТА. ПО НАПРЕД СМЕ ОБАЧЕ В КОРУПЦИЯТА---ТАМ ТОЙ НЯМА РАВНИ.
17
3
 
3
 
! Отговори
До 19 преди 7 години
Точно на теб задавам въпроса,и да ти обясня защо!Повтаряш като папагал нещо написано от някой си без никакви аргументи!То вярно,че не много умните хора нямат собствено мнение и информация,но даже и глупостта трябва да има предел!Та пак те питам умнико-ти как разбра,че убиецът не е в България?
16
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега ще му дадат една условна присъда ако въобще го осъдят и тва ще е.Нали родителите му са паралии?Ще направят така,че оня убитият е карал с 250 на задна и се е ударил в горкият човек,докато е чакал пътна помощ в колата си.Знаеме си и държавата и съдебната система и законите.
15
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
publikuvaite celorastovo sninmkata da vidim kade e diasnata ruka na mom4enceto...
14
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който не се снима с Боко, кучета го яли. Ако ако момчето не беше на тази снимка, какво... Трябваше родителите ли да го гонят тоя тyрчак!!! ЗАКОНЪТ Е В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА!
13
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Снимка с боко и край с проблемите!Ам ако и Бейтула има снимка с Боцето кво праим тогава!? Че и бейтула бил син на важна клечка от ДПС!!!!!
12
1
 
13
 
! Отговори
за съжаление преди 7 години
До Бейтула не е в Бългаискам да ти кажа, че навярно няма да се укрие, понеже той знае, че според нашето перверзно законодателство ще получи присъда не повече от 3-4 г. от които ще лежи 1,5. Проблема разбира се е в продажните съдии, но и в ниските присъди при птп, които все минават по непредпазливост. Тази предпазливост при смърт на пешеходна пътека, тротоар и подобни просто трябва да се заличи и да се води умишлено престъпление.
11
1
 
4
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Това телефона е голяма работа,както те затварят ,така те и пускат на свобода.
10
3
 
3
 
! Отговори
до 12 преди 7 години
Ти как точно разбра,че не е в България?
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 2 пьзел: не е швед а турчин! Някои Шведи макар че носят турски имена не се крьщават с имена като кара дай, Бейтула или Осман!
8
0
 
20
 
! Отговори
До 5 преди 7 години
Да де,ама ако не беше снимката и раздухването в социалните мрежи,тоя щеш да си кара и да си трепе кой знае до кога!
7
3
 
16
 
! Отговори
Бейтула не е в Бълга преди 7 години
Тоя е напуснал БГ още преди седмици.Като Галевите и другите турски убийци.Добре че са тия услижливи съдии да дават домашен арест на чужди граждани за убийства.На тайни извънредни заседания при това.
6
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това, че са го арестували виновника, е добре. Жалко за момчето. Въпросът е - трябва ли човек всеки път да вдига шум чрез социалните мрежи, медиите и т.н., за да се задейства тромавата машина на закона? Значи, освен че им плащаме заплатите, и работата да им вършим?
5
1
 
25
 
! Отговори
без преди 7 години
И аз трябва да се снимам с бат Бойко!
4
3
 
14
 
! Отговори
маке-ариец преди 7 години
Ха-ха, тиквата на тази снимка е от-кутюр! С тези гащета няма нужда от костюм за Халойин!
3
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Saradi snimkata s boiko li