Все още вадят телата на загиналите край Вакарел

Пожарникари режат ламарини, за да достигнат до жертвите
25 ное 2016 16:14,
32

Снимка: Булфото

Продължава работата по изваждане на телата на жертвите от катастрофата край Вакарел. Служители на пожарна безопасност се наложи на режат ламарините на падналите от виадукта на автомагистрала "Тракия" ТИР и лек автомобил.

Още по темата

Трима души загинаха при четири поредни катастрофи на магистрала "Тракия" край Вакарел в посока София тази сутрин. При най-тежкия инцидент камион и лек автомобил паднаха от виадукта от 30 метра височина. Шофьорите и на двете превозни средства са загинали, жена е тежко ранена. 

Повече от 8 часа магистралата в този участък бе затворена. Малко след 15 часа от АПИ съобщиха, че вече е отворена за движение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
26
 
! Отговори
До 8 преди 7 години
Кажи ми една държава по света, където шофьорите да не карат безотговорно в смисъла, който ти влагаш с написаното от теб, което означава, че държавата им не ги е принудила със силата си да бъдат отговорни! Няма такава държава, освен в лакърдиите на КАТ и на хората с промити от КАТ мозъци. Наявскяъд епо света, във всички държави се шофира по наична, по който съответния КАТ позовлява да се шофира. В България КАТ не работи и затова има всеки ден има десетки милиони нарушения от чужденци и български
7
6
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички у нас са ужасно безотговорни, всички!Кара се бързо, без дистанция, с рискови изпреварвания, без да се мисли ...Целия народ е без акъл.
6
5
 
19
 
! Отговори
Николай до №2 преди 7 години
...приятелю, дори и 2 бордюра с по три парапета да имаше, няма как да спреш такава машина, най-много да я отклонят навътре и да помете съседни МПС. Имах в предвид, че не се вижда грайфер по гумите (знам че зимни нямат). По скоро е прав 4, че техническите прегледи у нас са бутафорни.
5
6
 
41
 
! Отговори
Кратун преди 7 години
Този, който е сключил договор за зимна поддръжка сега трабва да влезе в затвора за престъпна небрежност довела до смъртта на повече от 1 лице. Само така ще станем нормална държава! Всеки иска да взема едни пари без да си мръдне пръста.
4
2
 
38
 
! Отговори
до 2 преди 7 години
Това са стандартни гуми за камион. Всички камиони карат с такива. ДАФ-а изглежда нов. Горките хора... лека им пръст... съболезнования на семействата им. В мъгла трябва да се караш със скорост, която ти позволява да спреш на дистанцията на която виждаш. За съжаление много рядко се спазва това правило. Виадукта обезопасен ли е или само един бордюр??!
3
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не може да се каже дали са пистарки, трябва отблизо да се видят. Друг е въпросът, как тези метални чудовища минават на технически преглед преди всеки курс, кой разписва и как, въобще... а всяко неглижиране е фатално. Това си е отговорност на самата фирма, с каква култура са там хората. КАТ нека ги спира и да прави проверки, лошо няма.
2
2
 
44
 
! Отговори
Възмутен отново! преди 7 години
Тотална безотговорност, престъпна безотговорност! Същото положение с необработен против заледяване мост имаше преди дни, само че на мостовете на Витиня. Всичко беше в лед, долу колите бяха една върху друга. Едвам минах през ударените коли, спаси ме, че съм с товарна кола и карах много бавно. Полицаите дори не правеха опит да предупредят идващите от горе. Седяха с ръце в джобовете и гледаха сеир! Това е България. Отговорни, както винаги няма. В затвора вкарани, едва ли!
1
18
 
11
 
! Отговори
Николай преди 7 години
Не знам дали така ми се струва, но на сн.6 е видно че гумите са "пистарки". Стана лоша практика "у нас" да се кара с гуми на доизживяване. Сменят ги едва когато "гръмнат" :-( Цяло чудо е, че при стария ни автопарк и сервизна култура катастрофите не са кой знае колко. Иначе за "несъобразената скорост" е ясно че е налице.