Освобождаването на шведа с ритника Ралф Сундберг: Безобразие!

Адвокатът му представил фалшив документ за настаняване в хотел
21 юли 2017 16:30,
65
Освобождаването на шведа с ритника Ралф Сундберг: Безобразие!
Снимка: архив, Булфото

"Това, което се случи през последните дни с промяната на мярката на шведа Ралф Сундберг и пускането му под домашен арест е безобразие. Делото се е гледало при закрити врата и за мен също бе изненада, когато научих, направо получих шок", сподели пред "24 часа" районният прокурор на Несебър Радост Бошнакова.

Още по темата

"Не подлагам на съмнение обаче решението на колегата от Бургаския окръжен съд, който безкрайно уважавам. Явно той е бил подведен, но аз няма да оставя нещата така", добави прокурорката.

Тя е и наблюдаващ прокурор по делото с шведа, брутално изритал в лицето камериерка в Слънчев бряг.

Прокурорката се закани, че ще разследва адвокатa на шведа Никола Атанасов от София за документно престъпление, тъй като се оказва, че е подал документ с невярно съдържание в съда.

Става дума за предоставен документ, според който Ралф Сундберг имал резервация в хотел "Планета" в Слънчев бряг, където да изтърпява мярката си "домашен арест".

От хотела обаче категорично отричат да имат някакъв наем за договор с лицето и когато шведът е бил конвоиран до въпросния хотел на 20 юли, излизайки от затвора, чужденецът изобщо не е допуснат до хотелския комплекс.

След създалата се суматоха и колебание къде все пак да бъде настанен той, с разпореждане на Районен съд-Несебър е настанен в апартамент в квартал "Стадиона" в Слънчев бряг.

В момента в жилището пред сграда "Калифорния" има полицейска охрана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
всички съдии в Бг трябва да бъдат уволнени и пратени да чукат камъни в Сакар планина.Да внесем съдии от Германия.Ще са ни достатъчни и 5% от сегашният съдебен състав което значи че можем да си позволим да им плащаме 20 пъти по високи заплати от настоящите.Няма германски съдия който да откаже такива пари.За 2-3 години всичката престъпна пап..лач ще е в пандиза.ТОВА е РЕШЕНИЕТО.П.П. Гаранция Бибитко ще е в пандиза заедно с КОй и цялата им престъпна шайка.
32
2
 
9
 
! Отговори
плаил си е някому преди 6 години
До Абе пмиярска историяЦялата работа е за пари!!!!
31
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами щом освободиха онзи бабаит дето блъскаше и биеше слепите...То този Ралф е виновен колкото и оня. Не че го оправдавам. Явно за българския съд да риташ и биеш невинни хора не е престъпление.
30
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 20А избягал преъ границата как ти звучи, бе ?!
29
3
 
10
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Толкова и е силата на "Българската държава". От шведското или хамеригочкото посолство са скръцнале със зъби и Тиквата се е наакал в памперсите.
28
0
 
11
 
! Отговори
ааа преди 6 години
Шведоносната пчеличка -- на СВОБДА да носи приходи на кой,,,,? Време е вече бълг. МАГИСТРАТИ да се се определят как да отреждат:-- по закон? и джоб-- по закон и съвест
27
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първо изрита невинна жена в главата а сега излъгал и за наем на стая в хотел.Този си е 100%-ов престъпник!!ЗАЩО е на свобода?????????ЗАЩО, бе, съдията??????
26
16
 
4
 
! Отговори
само така преди 6 години
Ей останахи и свестни адвокати в БГ . БРАВО на адвоката че го е измъкнал човечеца. Той да не би да е искал да ритне оная дрипла. Тя нещо го е обидила сигурно...
25
0
 
3
 
! Отговори
До 24 !!! преди 6 години
Диахронично* (13). Закрити вратаЕдна читателка на блога ми изпрати въпрос по имейла за необичайното граматическо съгласуване в словосъчетанието закрити врата . Тъй като отговорът се крие в историята на българския език и сравнително малко хора го знаят, не мога да пропусна възможността за публично обяснение.В старобългарския език съществителното име врата е било от ср.р. и е имало само форми за мн.ч. (pluralia tantum). По силата на тогавашното граматическо съгласуване определението към него (прилагателно, причастие) също е било в мн.ч.Впоследствие врата е била преосмислена като съществите
24
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
смех ... що го пуснаха тоа ?
23
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Закрита врата се казва.Не поправяй без да си сигурен.
22
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще има куп процедурни грешки, това е ясно. На края ще му излезе шоуто безплатно, като ги съди в Страсбург за нещо
21
3
 
10
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 6 години
"Делото се е гледало при закрити врата и за мен също бе изненада, когато научих, направо получих шок" Когато делото се гледа при закрити врати (не врата) означава, че процесът не е публичен, но страните присъстват. Щом прокурорката се е шокирала, когато е научила, явно въобще не си е направила труда да се яви на заседанието, а сега възмутена. От друга страна мярката за неотклонение не е наказание, че промяната й да предизвиква такъв отзвук, работата е там, че обикновено пуснатите си бият камш
20
0
 
14
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 6 години
БГ СЪДА е Нарушил собственото си решение , а именно - да пусне следствения под домашен арест в приетия от съда адрес , разпоредил е да се настани в посочения от Съда адрес след като представения като Доказателство се оказва Фалшив .Има само едно обяснение за това решение , и Обществото в България го знае много добре и за това ни критикува цял Свят - Съда в Несебър е Корумпиран , погазва Закона и издава неадекватни решения въпреки ясните Доказателства за Престъпление .
19
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пълно с неграмотни хора в тоя форум, пос домашен арест не значи опраядан
18
0
 
26
 
! Отговори
сега преди 6 години
Адвокатът му Никола Атанасов от София представил фалшив документ за настаняване в хотел да бъде съден за ФАЛШИФИКАЦИЯ и отнемане на адвокадските права.А съдията не проверил истинността на документа в ареста на мястото на шведа.
17
1
 
32
 
! Отговори
Андрешко преди 6 години
Не ме учудва това,което е постановил съда и няма да ме учуди дори ако го пуснат да си ходи в Швеция по живо по здраво. Ето за това не ни допущат в Шенген,заради лошо правосъдие,корупция и престъпност. Има ли в света престъпление,където няма замесен българин?
16
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Миналта година се стреляха с бронежилетки и няма нито един в затвора, а сега за този викате безобразие, че втори месец го влачат по съдилища. Егати безобразието!
15
0
 
14
 
! Отговори
expert преди 6 години
До АнонименНа *** от Берлин 3г реален затвор и то по милост.
14
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шведа е под домашен арест поне, а онова *** несебърско го изкарахте болно и в момента си играе в казиното и чака други слепци, за да ги блъсне с мерцедеса на дЕдо си! Двоен стандарт! Това второто е истинско безобразие!