2 чадъра и 4 шезлонга за 64 лева? Концесионери - станала е грешка!

Те уточниха, че цената на чадърите и шезлонгите това лято е 4 лв.
300

Проверяват плажа в Слънчев бряг след сигнал за завишени цени на чадърите и шезлонгите. Поводът стана съобщение на жена от Казанлък, която вчера показа в социалните мрежи снимка на касов бон за 64 лева за платени два чадъра и четири шезлонга на същия плаж.

Според конценсионерите е станала грешка, цената на чадърите и шезлонгите това лято е по 4 лв. на целия Южен плаж в Слънчев бряг. Най-вероятно жената е била таксувана с цени от миналата година.

"Във времето вероятно е имало и други различни цени с консумация на различни артикули, но нямаме такава цена и просто нашият служител се е объркал. Извиняваме се на госпожата,  да се свърже с нас да  и възстановим сумата", коментира управителят на хотела Даниела Конярова пред Bulgaria ON AIR.

"Не става ясно от това, което видях в интернет, пише плажна услуга в единично число. Не става ясно дали става въпрос за чадър, шезлонг, може да са ползвали джет, може и масаж да си е правила", каза концесионерът на плажа Николай Димитров.

При установени нарушения Министерството на туризма веднага ще наложи санкция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
238
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
she gi zapalim, she gi progonim.sasto i teroristite ot parlamenta.kato ne ste mira, na ti sekira!i obstinskite slugi ste progonim, ako ne chistiat dobre bregovete. nikakvi ohluvi geshevi niama da chakame.tak tak. nie da sme kondio s 100 jivota?!
237
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
na 238:tasi moda svarshi. krai na koncesioneri i piasachni targovci.bg plajove sa prazni, svobodni i dostapni za bg narod suveren.koito okove, okupira bg plaj, poluchava barza dupka v glavata i sindjiri na krakata. nema a chekam nikvi umreli iztrebiteli.seki sam si nosi dravoto, poneje drave tam otkole nema. pa i kamene nema...:-) ama benzina eftin...:-)
236
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
na 242.tasi taktika e stara.ot parvi juli nova stara taktika: bum, bum, bum, ogan i pepel... briz...piasak, voda...slance...luna...zelen flag "svoboda ili smart" na zlatnia piasak!
235
0
 
6
 
! Отговори
язе преди 3 години
Плажните мършояди тази година ще лапат само пясък и огризки от стари чадъри. Хората се осъзнаха и отидоха там където не ги правят на баламурници и овце.
234
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Грешка в полза на хотелиера и концесионера. Защо не се "объркаха" и да им вземат по-малко? Дали догодина, когато предполагаемо няма да има такива мерки, "погрешка" ще вземат на курортистите 16 лева за същото, или пак ще си е 64? То това е и срамно да се пита и показва докъде сме я докарали, при положение, че по света тази услуга така или иначе е безплатна.
233
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Грешници ли са тези, които разчитат на грешката наречена български туризъм? Трябваше за 48 часа в медиите да се разбере,че е наложена солена глоба на този концесионер. Да си вземат чадърите и шезлонгите и да идва друг концесионер.
232
0
 
22
 
! Отговори
Ели преди 3 години
Да пише само "Плажна услуга" на касовата бележка е нарушение. Колко плод-зеленчука глобиха, че на касовата бележка не пише череши, грозде и тн, а само плодове и подобни.
231
0
 
22
 
! Отговори
Чичо преди 3 години
Грешка!!!!!Ако мине номера.Но в случая ударили греда.
230
0
 
32
 
! Отговори
D преди 3 години
А другите, които изгърмяха, но си замълчаха на тях дали ще им върнат парите заради грешка. Много грешки, много чудо. Ей затова туризма ни ще замине. Не задари корони, а заради простотия и алчност.
229
0
 
33
 
! Отговори
позата картинка преди 3 години
номера от селски вечеринки! ей за това хората бягат към Гърция и други дестинации и нямат грам доверие на нашите пишман бизнесмени. защото у нас хем ще се гаврят с тях, хем ще ги оберат до шушка, а в замяна на това - обслужване, повече от отвратително!
228
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да бе грешка...ако мине, мине...
227
0
 
40
 
! Отговори
Простотия българска преди 3 години
То не бяха такси за празен стол, шезлонги за по 100лв, фалшиви обяви и какво ли не още.... А искат от нас да почиваме на нашето море. Понеже е много хубаво да лежиш върху бетон, да плуваш до кафяви "медузи" и да плащаш цени като за Монако.
226
0
 
17
 
! Отговори
Търговец на едро преди 3 години
Хората обичат безплатните неща, чисто психологически. Ясно е, че безплатен обяд няма, но една сметка може да бъде поднесена на клиент по различен начин. Например като се пазарува онлайн, хората не обичат да плащат за доставка. Когато тя е включена в цената на стоката и доставката е обявена като безплатна хората са много по-склонни на покупка. Някои онлайн търговци не го разбират това. Същото е и с плажовете. Ще бъдат пълни ако са безплатни. Концесионерите да се договорят с хотелиерите. Ама акъл?
225
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А мс имали оше заблудени да се къпят в Варненските фекални води !
224
0
 
33
 
! Отговори
Мистър П преди 3 години
Заради този тарикатлък хотелите ще пустеят още повече това лято.
223
2
 
42
 
! Отговори
One преди 3 години
Не е е лесно да си *** и нагъл селянин. Хората всякакси се опитват да им обяснят, че ще останат без храна, защото никой не иска да ходи на нашето море имено заради такива ***.а.нари. Ама тия толко си могат и ги е яд. "Да бе да ще им слугувам на гадните шопи..." Айде се га без моите гадни шопски пари... Да видим на кого ще му е по-гадно.
222
0
 
28
 
! Отговори
Бай Иван преди 3 години
Гнусни алчни ***. А дано фалирате всичките.
221
1
 
30
 
! Отговори
Шопов преди 3 години
МОШЕНИЦИ!Желая Ви тежки фалити и Ви изпращам поздрави от Гърция!
220
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Просто сложете 100-200 платени шезлонга и махнете взички останали. Оставете хората да ви идват в шитларника свободно! Може някой и да се излъже да дойде. Разберете, по туристическите портали за Българското крайбрежие туристите пишат постоянно за скъпи и противни плажове. Хората в Европа си имат хотели, но ценят природата. Нашите мутри искат да бият по цени Монако, но не могат да разберат, че се намират в България!
219
0
 
32
 
! Отговори
Курдо Коленко преди 3 години
Едно време,туристите бяха от цяла Европа на куп по нащо Черноморие през лятото!И това успяхте да съсипете!Обзалагам се,че таЯ година на морето ще е като във филм на ужасите-пусто и обезлюдено!