Протестиращи блокираха Е-79 за час при Кресна

Образуваха се опашки от превозни средства и в двете посоки
Обновена: 2 авг 2020 22:29 | 2 авг 2020 22:26, Веселина Йорданова
154
Протестиращи блокираха Е-79 за час при Кресна
Снимка: БГНЕС, архив

За около час тази вечер беше блокиран главният път Е-79 в района на Кресна от протестиращи срещу правителството и главния прокурор.

Над 4-километрови колони от чакащи автомобили и камиони се образуваха през това време и в посока София, и към Гърция. Обходен път в района няма, предаде БНР.

Над 60 бяха участниците в блокадата на пътя, които преминаваха непрекъснато във верига през пешеходна пътека.

Протестиращите - от Благоевград, Кресна, Сандански и Разлог, бяха изтласкани от пристигналите на мястото полицаи и жандармеристи.

До сблъсъци не се е стигнало.

Преди обяд беше направен опит първият опит за блокада на Е-79 в района на Благоевград, но пътят беше освободен само за 10 минути от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още по темата: протестблокадаКресна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
0
 
5
 
! Отговори
айде се разкарайте преди 3 години
пътищата не ги е строил баща ви- от нашите данъци са , безделници.
125
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 146Нещо се се объркал, от десет години има едно раболепнечене пред ес и меркел поради ниското интелектуално ниво на бб, което постави страната в безгласна буква на ес и я превърна в колония за евтин труд и политическо влияние на западна европа, виж гърците и румънците са друго нещо, защитават си интересите и не дават да им се бъркат разни некадърни еврочиновници..ю
124
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво,браво така трябва, непрекъснат тормоз за м..утренското правителство, трябва да сме солидарни с хората, докарани до безизходица от престъпно..то управление на борисов,
123
3
 
5
 
! Отговори
Ангелов ГР преди 3 години
"мъдър" мравояд, очевидно е, че няма толкова много протестиращи,, за да се осъществи "гениалния" ти план за блокиране на пътища през 5 км. До момента, осъществявайки правото си на протест, вие причинявате неудобство на хората с вашата агресия и изглежда не допускате, че нарушавате нашите права за свободно придвижване. С вашите действия, предизвиквате само неприязън. След няколко месеца свършва мандата на това правителство и на изборите ще се види дали 2/3 от хората в България ви одобряват.
122
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да гласуваш за мутра да сране премиер през 2009г - глупав си бил, сбъркал си.Да гласуваш за Мутрата да стане отвново премиер след три мандата на разкапваща всеки държавен орган корупция и на овладяна и обладана от Мутрата и законодателна и съдебна власт - вече си съучастник и престъпник.
121
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестиращите са новите интелектуалци пият само бира
120
6
 
12
 
! Отговори
До Мехуро 137 преди 3 години
Виждаш, ама не разбираш.Никой не е казал, че сегашното правителство е идеално или че няма безобразия по места.Но хората избират по-малкото зло.При Бойко има центростремителни сили по посока на Европа и на богатия и уреден западен свят.При кукловодите на льотчика силите са центробежни и целят отдалечаване на България от цивилизованата част на света и съсредоточаване на цялата власт в ръцете на грабители, които служат на чужди интереси и досега неколкократно са съсипвали и разорявали страната.
119
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 134"Протестиращите" кресльовци не са децата на България. Една шепа платени манипулатори са.А около тях са се наредили също малък брой неразбрали нищо хлапета, които досега са мрънкали на родителите си за повече джобни, а отскоро са установили, че ако сами си ги заработват, това никак не е лесно. И не им е харесало. Искат живот като заможните си връстници на Запад, но наготово и не се питат как е постигната тази заможност, нито се сещат колко бедняци има и там.
118
4
 
16
 
! Отговори
Само за около час? преди 3 години
Може ли михлюз да прецени какво значи един час чакане на изнервяща опашка, в прегрятата ламаринена "прегръдка" на купето на автомобила, когато цялото семейство се връща отпочинало от уикенда или от годишната си отпуска?Нека да им кажа. Това значи цялата ти почивка и свежите сили, които си възстановил, да отидат по дяволите. Днес заставаш на работното си място изнервен и каталясал.Но това е без значение за платените мързеливци, които помагат надоказани АЙДУЦИ и НЕКАДЪРНИЦИ да дойдат на власт.
117
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Долу Мутрата от СИК!Шайката в затвора!
116
8
 
16
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Група безделници за 50 лева на Черепа тормозят Народа. Хубаво онзи е искал да сгази някаква пиkла на 19 години, метежничка. Ако я попитам директно: - Я ми кажи като падне ГЕРБ и Фигуранта нагласи комунисти във временното правителство, по-добре ли ще е и на редовните избори кой мислиш, че ще победи?
115
13
 
6
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Дайте да му съберем един последен милион на ония, че да си ходи спокоен най-накрая, стига се е инатил като магаре. Еврата за ковида и без това няма да ги дочака
114
8
 
4
 
! Отговори
Мехуро преди 3 години
Гледаш броя коментари по статиите - тия, свързани с политика в БГ - яко коментари. Всички останали доста по-малко, но нормалния брой за днес.беге. По-интересното - в неполитическите статии яко плюсове за коментари, усмиващи герберастите. По политическите въпроси - точно обратното. Виждаме ви, платени ***. Виждаме ви.
113
1
 
5
 
! Отговори
До Ванина преди 3 години
Дай корднати да се вземем
112
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Младите избраха за България бизнес внос на опасни отпадъци от други страни и експлоатация на полезните изкопаеми.Минералните извори ще пресекнат от минната дейност, земята ще се отрови, а дървесината ще се изнесе за огрев в Турция.ДПС няма да мисли за вас, а за своите.Граждански комитети към институциите беше правилният избор.Много съжалявам, че децата на България са вар-вари.
111
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Правителствата на България обслужват българския бизнес.Без български бизнес голяма част от българите ще трябва да емигрират в търсене на работа.Времето на аутсорсинга свърши.Дори не ми е весело като гледам как чалга-поколе-нието погребва държавата.
110
6
 
5
 
! Отговори
Кой е зад протеста? преди 3 години
И коя е политическата сила? Ако бъде подадена оставка , кой ще е следващият кандидат извън сегашните политически сили?
109
5
 
6
 
! Отговори
Летчика РР преди 3 години
Летайте, летайте дураки такие
108
0
 
6
 
! Отговори
БАТ САЛИ преди 3 години
ПУСТА ,НЕОКАСТРЕНА ТОЯГА ,
107
1
 
6
 
! Отговори
Айде преди 3 години
Къш, къш... !