Тормозени ли са деца в детска градина в Плевен?

Родители са записали шокиращи аудиозаписи
12 май 2021 14:40, Ния Христова
32
Тормозени ли са деца в детска градина в Плевен?
Снимка: Pixabay
Викове, крясъци и обиди в детска градина в Плевен. Това може да се чеу на аудиозапис, направен от родители, които забелязали промяна в поведението на децата им през последните месеци, съобщава Нова тв.
 
Възмутени от поведението на педагога родителите са сезирали институциите. Записите са от 27 април и са с продължителност от два часа.
 
"Силно съм притеснена от случващото се. Детето ми се прибираше вкъщи притеснено. Това не е нормално, а проблемът е масов. Отношението е меко казано нехуманно", каза Гергана Тупарова.
 
Други родители също потвърждават думите на Гергана.
 
"Средата в градината е меко казано неблагоприятна. Учителите нямат идея от педагогическите методи. Детето ми е неспокойно и плаче. Отбягва ме и не ми отговаря", добавят родители.
 
"Сигналът е получен и е назначена спешна проверка. Ще има изслушване на родителите, защото това освен недопустимо е и престъпно деяние", заяви зам.кметът на Плевен Стефан Милев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Меко казано - г,ъски! В :България всеки разбира от футбол, икономика и образование. Кой знае каква ов.ца е тая Гергана - меко казано, но е с претенции. Ами да иде да работи вместо даскалиците - тъкмо ще вземе висока заплата! И да покаже как се прави всичко правилно!!
29
13
 
13
 
! Отговори
учител преди 2 години
Защото се гледат много лошо, затова ли по време на локдауна през ден питахте кога най- сетне ще отворим, че едвам изтърпявахте по 1 дете. А 25- 30, за колкото ви задължават? От стомана да си, ще изперкаш! За 40 лв месечно. Айде в частните градини- 500 лв и 6-7 деца. Всичко е ок!!!!!
28
5
 
6
 
! Отговори
Анонимeн преди 2 години
Разбира се че са тормозени, от Борисов
27
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен---------------------------------Освен пречупения кръст изобрази ли и петолъчката.
26
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ъъъЕдно като зареве другите го следват :)) Видех родителите по НОВА, русата майка изглеждаше секси :) Другите ми изглеждаха като булгаропитеци :)
25
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В детската геадина трябва да има камери за да се види черно на бяло как се държат с децата. Ако детето е агресивно нека се покаже на родителите записа и да ги принудят да посетят специалист. Учителската професия не е това, което беше. Възрастния персонал стои до пенсия, щото след 55г къде ще отиде. А младите каки си гледат незаинересовани гел лака.Още преди 15г в НУп и ПУБ влизаха тези, които никъде другаде. Вярно има и съвестни, но са рядкост. В частните градини горе долу е същото.
24
2
 
4
 
! Отговори
илати ун варна преди 2 години
ношта БАБА ги гледаши като квачка ! и това само за минимална заплата ,гарантирано от гроб и потника!!!
23
2
 
25
 
! Отговори
ъъъ преди 2 години
Пуснаха записа тази сутрин по Нова. Въобще не ставаше въпрос за изпускане на нервите. Момичето си крещеше нон-стоп като изоглавено без конкретен повод и причина. Толкова му е акъла, очевидно. Лошото е, че детските заведения са пълни с подобни изчадия, и то от край време. Абсолютно наложително е видеонаблюдението, иначе няма оправия.
22
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 21Възпитанието зависи от родителите, поне основата :) Ако е виновна госпожицата или госпожата да си понесе заканите от родителите :) Проблема обаче е от самите родители, които даже слагат подслушвателни устройства, което само по себе си води до грешни изводи, аз не чух грешни неща от записа, даже си е меко това отношение :)) Насилие нема, само малко караници :)
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За коя детска градина става дума?
20
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На всеки му се случва да си изпусне нервите. Представете си само всеки ден с 20 деца!!! Аз лично съм разрешила на госпожата в градината да се кара на детето ми ако има нужда, защото смятам, че липсата на възпитание през часовете, които то прекарва в забавачницата ще са в лоша услуга за него и семейството ми. Това е част от възпитанието, време е да се мисли рационално, а не да чета по форумите, как учителите не възпитавали. Как да стане, като всеки скача, че детето му получило забележка?!
19
1
 
14
 
! Отговори
до 2 преди 2 години
Е нали нагледно виждаме това "възпитание" какво общество е създало?! Слугинажа на ЕС, дребните тарикати на ЕС, мамещи за всичко и получаващи заплатите си в плик, най-пpocтата нация в ЕС (след румънците, разбира се). Погледни един швейцарец или един немец как е възпитан, после погледни Бай *** с великото му комунистическо образование и възпитание. Разликата е като между авcтралопитек и човек от бъдещето.
18
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така се гради нация от *** И,започва се в детската градина с крясъци,минава се през училище с физическо насилие и безпорядък,после идва ред на секс тормоз за дами и рекет за младежи в университета и накрая получаваш робски статут на работното място,като продължаваш да бъдеш обиждан от арогантни чиновници,лъган от политици и ограбван всячески от държавните институции. Накрая ти самия свикваш с идиотщината и ставаш част от нея създавайки следващото поколение *** и така до края на света.
17
5
 
13
 
! Отговори
Ro преди 2 години
Преди години, когато бях дете, в детската ми градина беше същото - от педагозите до готвачките голям процент бяха супер кисели, крещяха за всичко, тормозеха ни и обиждаха. Не се намесваха, когато тарторчетата на групата биеха по-смотаните. В началното беше подобно преживяването, яли сме и шамари от даскалицата за забравено помагало или че сме започнали размяната на подаръци помежду ни без нея. Явно няма особен напредък.
16
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 15От записа не чух кой знае какво, собственичката е млада женичка, явно се е изчерпало търпението :)) Без да съм педагог знам, че има деца с лошо възпитание, просто трябва да се сопнеш за да влезнат в правия път :)) Много ясно че ще са смутени като се приберат във вкъщи, там ги галят с перце и слушат родителите как се заканват :))
15
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 14Децата са си деца, дали са 38 или 138 нема значение :)) Споко, нема да се разболеят, просто развиват контакти от рано и се учат на социален живот, нема все пак да ги държим в пашкул и да се надяваме да немат трудности в живота :))
14
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако учителката е виновна да се разследва случая, да бъде наказана и да понесе своята отговорност.Аз питам обаче, кога родител ще бъде наказан за използването на записващо устройство. Никой няма право да бъде записван и фотографиран без негово съгласие. Да не говорим, че това може и да е монтиран заапис. Ще има ли наказан родител?
13
6
 
10
 
! Отговори
преди 2 години
До истината за ПлевенПлевен е един прекрасен град, който в последно време се населява от *** вероятно като теб, които идват от околните села. И не, не е селище а един прекрасен град , който ако се прочисти ще бъде още по-прекрасен.
12
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Иначе по темата, те толкова им е акъла на родителите :) Като станат тийнейджъри децата ще се сблъскат родителите с културата от улицата, да ги видим какви подслушвателни устройства ще слагат :))
11
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 2За Детската немам ясни спомени, обаче учителката в 1-ви клас ми удряше пръстчетата с точилка - причината беше, че съм нарисувал руски танкове да громят нацистките :)) Проблема в детската рисунка беше, че съм изобразил пречупения кръст :))