Жена чака 40 минути пред Спешното във Враца и почина

Мъжът й се обадил на тел. 112, но линейка така и не дошла
1 фев 2022 13:35, Ния Христова
255
 Жена чака 40 минути пред Спешното във Враца и почина
Снимка: БГНЕС
Проверяват смъртта на 44-годишна жена от Врачанското село Пудрия, която е починала пред Спешното отделение на врачанската болница, съобщи Нова тв. 
 
Според информация на близките й тя чакала 40 минути пред регистратурата на Спешното отделение. 
 
Мъжът й се обадил за помощ на телефон 112, но линейка така и не дошла. Той я закарал сам до Спешното.
 
Именно там жената изпада в безпомощно състояние, според свидетели, пред очите на детето си. Час по-късно е починала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
191
3
 
1
 
! Отговори
лекар преди 2 години
До АнонименНе за 30 мин а буквално за 5-10 мин. може да настъпи смърт при масивна белодробна емболия!!!Лечението е успешно едва в 15-20% от случаите
190
2
 
17
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Врачанската куха кифла на рецепцията в затвора.
189
1
 
10
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
В района Монтана,Видин,Враца положението е ужас.
188
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мога да се обзаложа какво ще установи въпросната"проверка"лицето на рецепцията ще бъде уволнено за назидание,клетата женица ще я изкарат,че е била почти умряла още в дома си от сърдечна недостатъчност!
187
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мир на прахът на тая женица и Господ да помага на клетото детенце,лошото е че както винаги и тая трагедия ще е Като всяко чудо за три дни,здравната ни система е тотално деградирала а тая пандемия просто извади всичко на показ!
186
1
 
37
 
! Отговори
Етна преди 2 години
От фургон на фургон и никой лекар не пожела да ме преслуша, да ме погледне, да каже какво да взема за задуха, НИЩО! Миналата година отидох в спешното в Токуда, със задух, едвам дишах, не можех да слезна от колата, но охраната вместо да ни помогне, каза на дъщеря ми - Махни колата, тук не е паркинг. А вътре същото, първо регистрация, 20 минути, после не може да ме види никой, защото нямам тест за Ковид и т.н. Така че проблемът е в системата ГОСПОДА И ГОСПОЖИ УПРАВЛЯВАЩИ! Ние сме хора, а не ЕГН!
185
4
 
9
 
! Отговори
Етна преди 2 години
Наистина жалко за жената, много ми е мъчно! Но за съжаление това се прави масово навсякъде! Това е заложено по стандарт от УМНИТЕ ГЛАВИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА! Жената просто си върши работата, защото ако почине без да е регистрирана пак ще е проблем! Да си оправят бакиите от НЗОК, Министерство на здравеопазването, защото накрая виновни излизат сестрите.Аз миналата година бях в инвалидна количка, с отрицателен тест за Ковид, със задух и бронхопневмония, мъжът ми ме водеше от кабинет на кабинет, от фургон
184
1
 
5
 
! Отговори
Мнз обещава преди 2 години
Мрането вече ще става за по малко от десет минути. А не за 40.
183
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано се намери някой адвокат с топки,на тия всичките трябва да им набръчкат челата от дела,от тая на регистратурата до управителят на тая болница!
182
1
 
16
 
! Отговори
Кристиан Георгиев преди 2 години
Масово има такива кадри в системата на здравеопазването, не са двама за жалост както казва господина. Господа и госпожи медицински работници, не сте се родили на тези длъжности и ако не ви се работи не сте длъжни да стоите, прав ви път. И цялата мантра, че по презумпция заслужавате уважение няма как да я бъде. Ще си го заслужите! С коректна работа и отношние към пациентите, така както всички останали се борим за уважение чрез коректност към клиенти, партньори и контрагенти. А героинята от клипа
181
1
 
12
 
! Отговори
До191 преди 2 години
Не,не,за тая същата система,ти си един подвижен портфейл,особено сега по време на тая пандемия.
180
1
 
13
 
! Отговори
Българино преди 2 години
За системата. Ти си просто едно ЕГН . Ти си просто статистика .
179
1
 
13
 
! Отговори
Оставкаъ преди 2 години
Промяната няма да стане така и с тези в момента. Истинската промяна трябва да я направим всички ние . И ще бъде страшно за някои. Всичко тепърва предстои.
178
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тази мед.сестра даваше интервю на следващия ден с подвити миглички с макиаж за театр.сцена сякаш предния ден не е оставила едно детенце пълен сирак.някакъв психопат ли е.едно куче да агонизира ще му помогнеш.
177
1
 
15
 
! Отговори
Готови сготвени сме преди 2 години
Ходещи портмонета . С ковид без ковид със зелени сертификати или без но задължително със запушени усти със здраво натегнати маски ЕГН та кротки и послушни. Сенки безмълвни. Номера без душа . А не човеци . Мечтата на всеки политик
176
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хората в тази държава *** като мухи от безхаберие,разни самозвани платени професори обясняват,че било защото не са си набили не ефикасните шитни.И без пандемия сме на първо място по смъртност,а сега заради ковид хората нямат достъп до елементарна лекарска помощ
175
2
 
12
 
! Отговори
До185 преди 2 години
Кога и направиха аутопсия,кога констатираха причината за ***,че имаш наглостта да твърдиш всичко това,или припяваш това което е удобната "диагноза"на И...ди?!??
174
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 183Остави какво казват ,мед.сестрата която е приемала жената се занимавала с нея 6 минути, има го записано.Жената е умряла от белодробна емболия от която човек може да умре буквално за 30мин.и лекар трудно би му помогнал!
173
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ето защо мургавелите ги поступват редовно,явно и ние трябва да действаме така.
172
3
 
21
 
! Отговори
До181 преди 2 години
Какви шест минути,човекът се е обадил на бърза помощ,оттам са го отсвирили,тогава той я закарва сам в болницата където отново го правят на маймууна!Добре,че се намерил някой да снима цялата тая трагедия и просто тия уууроди няма накъде да шават,защото утре ще отрекат,че има обаждане към 112 и оттам към бърза помощ и ако не бяха тия кадри щяха да шикалкавят както винаги!