Протест пред болницата във Враца заради починалата жена

Прокуратурата и здравното министерство разследват случая
2 фев 2022 06:57, Ния Христова
67
Протест пред болницата във Враца заради починалата жена
Снимка: БГНЕС
Протест пред Спешната помощ във Враца ще се проведе по-късно днес заради случая на починалата жена, чакаща да бъде прегледана, съобщи bTV.
 
Все още не е ясно защо линейката не е дошла на адреса на жената, въпреки че е била повикана. Жената е трябвало сама да отиде в болницата.
Още по темата
 
Прокуратурата и здравното министерство също са започнали проверка на случая. Те ще разследват дали е имало забавяне в приема на починалата.
 
Случката предизвика вълна от възмущение, след като стана ясно, че жената губи живота си, докато служителка на болницата изисква да й бйдат представени документи и лични данни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
22
 
! Отговори
Избирател преди 2 години
Вън търговците от здравеопазването
10
2
 
25
 
! Отговори
Алооо преди 2 години
До Анонимен "Чайчета, аспиринчета, разтривчици...и накрая - белодробна тромбоза!" и пак не е оправдание за здравната система. Колкото и да го дъвчете се видя некомпетентността, непрофесионализма и некадърността на служителите в болницата и в частност "сестрата". Никой не е застрахован, че утре няма да му прилошее и да се окаже в същата ситуация, пък аз до теб ще седя и ще ти приказвам за чайчета и да те поучавам докато умираш. Не знам толкова ли сте слепи или пр о сти или и двете ?
9
9
 
15
 
! Отговори
Нема се плашите преди 2 години
Според Мангъров сме безсмъртни.Тук-там някоя суха клечица.
8
4
 
17
 
! Отговори
Алооо преди 2 години
До Мангъровщината тя да не е лекар, от къде да знае какво и е. Пак не е оправдание, независимо дали жената си е стояла вкъщи или не, трябва да се помага на хората, щом е стигнала до там и се вижда, че състоянието и е тежко трябва веднага да се взимат мерки. Ти може и утре инсулт да получиш или инфаркт, а особено като звъннеш на 112 и кажеш, че човека е по-възрастен въобще не си дават зор.Ти ми звучиш като фашист, тия болните да *** и това е. Абе пожелавам ти да не изпадаш в такава ситуация
7
2
 
22
 
! Отговори
msm преди 2 години
Да идат да проверят, каква е мизерия там у спешното. После да ходят да цъкат ваксини и да чекират сертификати. За друго не стават наште управници! А, може и някои лев или евро да окрадат!
6
5
 
11
 
! Отговори
До мангъровщина преди 2 години
Лично бих ти извил врата!
5
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още ли проверяват? Толкова ли е трудно?
4
1
 
22
 
! Отговори
Алооо преди 2 години
До Мангъровщината извинявай ама това не е оправдание за "сестрата". Не се знае дали на теб утре няма от веднъж да ти стане лошо и да висиш в "спешното" 40 мин и накрая да си отидеш щото на оная е по-важно да си прави регистрации и да умре човек пред нея. По твоята логика да се молим никога да ни стигаме до болница, а не да има професионализъм. Ако беше се постарала да извика някой по телефона или поне да се направи на загрижена 100% никой нямаше да каже нищо, щото е направила каквото може.
3
3
 
25
 
! Отговори
До4 преди 2 години
Полза от такива индивиди като тия "сестри и лекари"-НИКАКВА!
2
3
 
24
 
! Отговори
Алооо преди 2 години
Лошото е,че няма навременни действия от институциите да се предотвратят такива случаи. Докато няма яки глоби, затвор ще продължаваме да си мрем, я по стълби, я във фоайетата... Брутален непрофесионализъм и некадърност, която води до нечия смърт.
1
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В нормална държава министърът моментално си подава оставката.Ако има чест и достойнство.Ама ,кво ти достойнство и чест от жена с пет брака зад гърба си.Проверки щяла да назначава??!!