Адвокатът на Божков: Ще обжалваме разбира се

В момента са спокойни
26 авг 2023 20:25, Росен Стойчев
37
Адвокатът на Божков: Ще обжалваме разбира се
Снимка: БГНЕС

Съдът остави в ареста бизнесмена Васил Божков и прие, че от събраните доказателства може да се направи обосновано предположение, че Божков е извършил престъпленията, за които е обвинен.

"Чуха се неща, които нямат общо в самото дело. Ще обжалваме, разбира се.

Още по темата
  Той е сигурен и спокоен, но само да не съжалява, че се е върнал. Той си дойде с идеята, че нещо се е променило, че ще има справедливост. Оказа се, че е сбъркал. Не ми е споделил опасения за живота си", коментира адвокатът на Васил Божков Георги Гатев пред Bulgaria ON AIR.

Има доказателства, че Божков е предлагал подкупи на висши длъжностни лица, както е давал такива, за да плаща по-ниско от дължимите такси и да попречи на издаването на лицензи негови конкуренти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: Васил Божковадвокат
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
7
 
! Отговори
Смях и тъ потии преди 8 месеца
предлагал подкупи на висши длъжностни лица, както е давал такива, за да плаща по-ниско от дължимите такси и да попречи на издаването на лицензи негови конкуренти.
7
4
 
6
 
! Отговори
бърза процедура преди 8 месеца
пускайте го на улицата бе , до няколко дни някой ше му каже - много поздрави от ,,,,
6
4
 
10
 
! Отговори
мая общата преди 8 месеца
аааааа , за протести не е плащал , ние за без пари ги правехме . мдаааа !
5
12
 
15
 
! Отговори
Тоя преди 8 месеца
Си прилича на труп, без зъби, съсухрен и сив на цвят, точно като в моргата каквито ни ги носят.... Пътник е
4
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
2- УЙДОРМА ЛИ ЧЕ ТЕ ТОЯ СЛУГА НА КРЕМЪЛ ДЪЛЖИ НА БЪЛГАРИЯ 700 000 000 ЛВ ДАНЪЦИ ОТ ЛОТАРИЯТА- АКО ИМАШ ДА ПЛАЩАШ 400ЛВ НА НЯКОЯ БАНКА- БАНКАТА ЩЕ ТЕ ДАДЕ НА СЪДИЯ ИЗПЪЛНИТЕЛ ТОЙ ПРЕЗ СЪДА И СЛЕДВА ЗАПОРИРАНЕ НА ЗАПЛАТА ИЛИ ПЕНСИЯ- А ТОЯ ДЯДО ПЕЕ ЕДНО И СЪЩО- ТОЙ Е ВЕЛИК И НА НИКОГО НИЩО ОБАЧЕ КРЕМЪЛ ГО ПОДГОНИ И ДЕДО СИ ДОЙДЕ НАПРАВО В АРЕСТА, А КО КАЗАЛ...ВИДЯ ПРИЯТЕЛЯ СИ КАК СИ ЗАМИНА И ВИЖ КАК СЕ КРОТНА ПРЕБЛЕДНЯЛ И СМАЗАН, А СОФИЯНСКИ НЕ ГОВОРЕЛ ОТДАВНА С НЕГО- ТИ ДА ВИДИШ...
3
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Как ше докаже прокуратурата че черепа е говорил с Пригожин и да е говорил с него какво от това и как ще докажат че е поръчал атентата срещу Алексей Петров .Измишлютини !!!И защо мълчаха до сега ??
2
14
 
7
 
! Отговори
Абе преди 8 месеца
Кво точно ще обжалваш бе бандит че нещастно, я бързо и тоя някой да го гръмне
1
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ако е вярно че делата срещу тиквата за спрени(чекмеджегейт и Барселона гейт) ,а на черепа му написват всяко дело което им дойде на акъла.Бил говорил с Пригожин ,бил поръчал да стрелят Алексей Петров с гранатомет .Това значи че няма разлика между Сарафов и Гешев и прокуроратурара работи за ГЕРБ и съдебната реформа е алабала .