Раздяла. Росен изостави Слави Трифонов

След 15 години заедно, дясната ръка на гологлавия шоумен го напуска, ще се занимава с продуценство
24 май 2008 13:19,
217
Раздяла. Росен изостави Слави Трифонов
Пътищата на Росен и Слави се разделиха след 15 години заедно. Снимка: Булфото

Росен Петров, най-близкият човек до Слави Трифонов си тръгна от  екипа му.

Дясната ръка на шоумена напуска и продуцентската компания “Седем осми”, където и двамата са съдружници, като Трифонов има мажоритарния дял, разкри вестник “24 часа”. В момента компанията продуцира и шоуто “Пей с мен”, като има идеи да застане зад още проекти.

Росен Петров беше главен сценарист на “Шоуто на Слави” от самото му създаване през 2000 г. Двамата обаче работят заедно от 1992 г.

Петров е обмислял напускането си цяла година и е съобщил решението си на 14 май. В момента той и Трифонов в момента изчистват финасови въпроси.

Според вестника, той ще продължи да се занимава с телевизионно продуцентство и вече има предложения от две телевизии.

Петров ще се изхранва и от наскоро стартиралия му бизнес с магазини за дрехи, чийто управител е бившата балерина на балет “Сатен” Яница Ламбрева.

”Моето решение не е плод на някаква емоция или разправия”, категоричен е Петров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ох, на батя, монголо-татарчето Роско.
35
0
 
0
 
! Отговори
Янкова преди 16 години
Каква е тази помия дето изсипваш върху "Шоуто на Слави" , Анонимен? Нямаш доблест да пишеш името си даже!!! Като не ти харесва предаването и Слави в частност, ми не го гледай бе! Някой насила да те кара да го гледаш и да ти подпира с клечки очите? Има едно копче на дистанционното дето сменя програмата, много е лесно - сменяш канала и готово - гледаш каквото си харесваш ти! (ако има въобще нещо да харесаш, щото ми приличаш на човек , които е недоволен от никой и пише срещу всеки)
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Бившите служители на Слави, избягали от него - Анджи, Кали, Нина Николина, Галя и половината балет Сатен, Любо Нейков, Шерифа- китариста, Деси Добрева, Александра Раева, Росен Петров, сценариста Милошев, Руслан Мъйнов, Албена Михова, Мая Бежанска! Отпреди пък това се изпокара с колегите си от Каналето! А вече друг е въроса как се подигра със Светльо, който спечели 5 Старс и му обеща албум и клипове и не си спази обещанието и също участниците от Танцувай с мен, като взе на турне само 4, другите не и после същия тоя роско го оправдаваше, защотото се бил разболял ни ги взел и другите, пък как избра да вземе тези 4мата не стана ясно! А като направи конкурс за актьори, тоя дето спечели се появява 2 пъти в годината и вече даже хората го забравиха и го бъркат с новия актьор - Мариан Бачев! На Слави му е в кръвта да се кара с хората и да си избива селските комплекси над персонала си. На млади години многооооо му личаха тези комплекси, много! Сега удъртя, ама и все същия див селянин си остана!
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
СЕМ трябва да забрани това травеститско шоу. Вредно е за децата. Темите са - полови органи, мъже преоблечени на жени, гей-вицове.
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Гнусното и пошло шоу на Сл.Тр.остава без един от най-мазните автори на глупости в българския ефир.Тия хора като Слави,Росенчо,Кулеков и пр.трябва да ги забранят със специален закон.Техните простотий бълват от ефира всяка вечер и промиват съзнанието на много млади хора.Вживяват се на ментори на българското общество и си слагат тъмни очила за истинските проблеми.Слави и Росенчо са обикновени крадци-недоносчета,които ще си останат цял живот със семето в .Популярни били дрън-дрън.*** мекерета,жалки лапачи....На тях все нещо им пречи,я озоновата дупка,киселинните дъждове,земетресението в Китай,безредиците в Сомалия и др.Но на крива ракета космоса и пречи........
31
0
 
0
 
! Отговори
edin chetqst преди 16 години
балет Стаен" ?????
30
0
 
0
 
! Отговори
XaxAXaxa` преди 16 години
амиии така ще е първо ГОЛЕМИЯ НЕЙКОВ после не толкова големия Петров ! надолу и надолу тва е
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
tezi vsi4kite sa s gramnati gazove a rosen e izvesten kato nenasitnicata v nqkoi stoli4ni zavedeniq.
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Слави ослепя, сега мозъкът и дясната му ръка го напускат. С какво ще си бие от тук нататък. Няма да види оргазъм вече това момче :(
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Правилно говориш.Спомнете си какви мъдри слова редеше от стаята си когато бе с тъмни очила,заради проблема с очите.и за Бог говореше и същия този човек си позволява да се гаври и усмива българските свещеници,като позволява на актьорите му да разиграват скечове.иначе религиозен бил,вярващ бил,много извисен духовно-извисен материялно,сребролюбец.В шоуто му освен да каканижат простотий и да се чудят каква по-голяма глупост да покажат за да вдигнат и без това гаснещия рейтинг на предаването му друго не правят.Слугинажчо трифонов-това е слави
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Основни теми в Шоуто на Слави - полови органи, секс във всякакви форми! И който измисли по голяма простотия повече му се смеят! Как може така прехвалените му сценаристи да са автори на най-мазните чалги в България?!!?!?! Нека ви припомня гаврата с българската история, песента Шатрата на Румънеца и ЕНчев е измислена от тия, Бобулечка кючек и най-новата песен на Трифонов в която се пее- Еб.си майката, какъв живот живея!А Трифонов как от сляп стана прогледнал - библейско чудо!Спомням си го като по млад преди 10 години, кльощам и изключително злобен, с времето се умекоти, но явно за пред камерите, щом и роска-рогозка го напуска!
25
0
 
0
 
! Отговори
BenSherman преди 16 години
До кога ще злорадствате ? Близо 14-15 години му гледате предаването и сега не можете да кажете една добра дума ... Душите са ви черни , и бъдещето Ви е таковеа...Радвайте се на трохичките култура който имате дано ви стигнат !
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Amm hah nau4ete se da pishete ;]] А та що се отнася до темата?! без коментар хъх ;Д
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
*** КАКТО ПОВЕЧЕТО ИЗВЕСТНИ БЪЛГАРИ! ОТВРАТ! В България се издигат в култ селянията, селяните се радват на успелите селяни, а умните и способните се оплюват и се държат настрани и от шоу бизнеса и от политиката и от всичко в тази държава, затова си взимат шапката и се развиват в чужбина! Екипа на Трифонов всяка вечер залива с простотия България и има не малка вина за опростяването на народа, а особенно сред младите! Чалга и -не, единствените теми в Шоуто му!
22
0
 
0
 
! Отговори
Под. преди 16 години
Балет САТЕН не Стаен ихххихих
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
"Росен е изключително информиран" - ченге е и е нормално да е информиран. Доколкото си спомням - Слави е водещ, Росен е бил шеф на сценаристите. Ако нещо не е било наред - то за това вина има Росен ченгето, а не Слави Трифонов. По-добре е за всички че такива дребни лукави човечета като този *** няма да имат нищо общо с популярни предавания които създават обществени нагласи ...
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
i toia *** se e nalapal
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Азис и Китаеца = Слави и РосенРазвод му дай и повече не го мъчиииииЩе делят семейното имущество
18
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 16 години
4udesno 4e Rosen se razdelq sas slavi.Rosen e mozakat na slavi ,a sega na kade li bez Rosen,gorkia slavi
17
0
 
0
 
! Отговори
Neda преди 16 години
Просто съм човек, оценяващ качествата на другите, а не негативен и отричащ всичко и всички, подобно на завистливите драскачи по форумите. Точно такива като теб имах предвид под "злобарчета". Не отричам правото ти на мнение, но ако е обективно и непородено от омраза към успехите на другите