Швеция фаворит за Евровизия, ние сме на дъното

Букмейкърите пуснаха залози за победител на конкурса
Обновена: 14 мар 2012 12:41 | 14 мар 2012 11:37,
180
Швеция фаворит за Евровизия, ние сме на дъното
Шансовете на Софи Маринова са оценени като нулеви. Снимка: Булфото

Букмейкърските къщи пуснаха своите прогнози за краен победител на конкурса Евровизия, който тази година ще се проведе в Баку.

Според William Hill и Ladbrokes абсолютен фаворит е Швеция с песента "Euphoria". Тя е в изпълнение на екзотичната Лорийн, която е с мароканско-берберски произход. Коефициентът за успех на скандинавката се оценява на 3.00 (Ladbrokes) и 2.87 (William Hill).

Изненадващо или не, много високо се котират шансовете на "Бурановските баби" от Русия, които са втори в класацията съответно с коефициенти 6.00 и 6.50. На руския финал бабите показаха доста фалшиво пеене, но явно тяхната възраст и въздействието върху публиката ще им донесе място в призовата тройка.

Още по темата

С по-малки шансове са представителите на Дания, Сърбия, Ирландия и Великобритания, които допълват шестицата.

Победа за България граничи с научната фантастика. Букмейкърите не очакват изненада от Софи Маринова и нейната песен "Love unlimited", затова и първото място за нас е оценено с максималния коефициент 101.

Ако е някаква утеха, в нашата аутсайдерска компания са още Холандия, Сан Марино, Грузия, Малта, Латвия и Албания.

Миналата година заложните къщи познаха победителя, след като през март представителите на Азербайджан бяха техния фаворит.

 


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
4
 
5
 
! Отговори
до 72 преди 12 години
Куче, стой в Италия да ринеш *** на чужденците и недей дава акъл на българите. Не всички сме се предали.
60
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чалгата е за политици и футболисти ! Успех Loreen накъсай им шушоните, ние простолюдието ще слушаме некачествената музика на пропадналите западняци.
59
5
 
19
 
! Отговори
:) преди 12 години
Чалгата ме дразни яко, но е доста полезна понякога. Когато разбера, че някой слуша чалга го слагам в категория "Човекоподни маймуни" и така си спестявам време.
58
5
 
11
 
! Отговори
ivan (verona-italia) преди 12 години
MNOGO *** ... MNOGO *** ... MNOGO bEZRAbOTITSA ... MNOGO UbIISTVA ... MNOGO MIZERIA ... PATI6TA S MNOOOOOGO DUPKI. ETO TOVA E DARJAVATA LUDNITSA KOITO SE KAZVA MANGALISTAN. bRATIA KAKVO 4AKATE ????? IMATE SAMO 1 6ANS: E_M_I_G_R_A_T_S_I_A
57
3
 
2
 
! Отговори
фен преди 12 години
На мен ми хареса гръцката представителка Eleftheria Eleftheriou - Aphrodisiac youtube/watch?feature=iv&v=8SLT_nf8buk&src_vid=DAEJw52Y1Eg&annotation_id=annotation_918348
56
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая вие като койот къде я пращат тая.
55
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чалгата е музиката на най-долното ниво ***, на нивото на маймуните!
54
0
 
16
 
! Отговори
пръдливо джудже преди 12 години
всички песни в тоя измислен конкурс Евровизия,в който се гласува по политически принцип са пълни шитни,няма смисъл да го гледате даже...наша Софка пак ще отпадне още отначало ,така че не виждам за какво се вълнувате...
53
2
 
21
 
! Отговори
Лоренцо преди 12 години
Софка ще е първа, отзад напред.
52
1
 
19
 
! Отговори
хю хефнър преди 12 години
Мароканката е по-красива от българската *** с крива физиономия !
51
3
 
15
 
! Отговори
58 преди 12 години
58, И няма да излъжат. Десислава си е една пропаднала чалгарка и колкото и да се напъва няма да стане истински артист. Не е замесена от подходящото тесто. Такива като нея могат да цвилят чалгии или в най-добрия случай да станат народни певачки. Чалгарите са *** на БГ обществото. Това е положението.
50
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** се надпреварват : Софи е *** славей, Азис е *** славей ...Ами то това ***, ***, джипсита и цигойна са били само славеи, ама то там няма нито крадци, нито джепчии.Даже някакъв психясал хореограф от Видин, говори, че *** величие Азис бил световна голяма величина.Абе този народ изкука!
49
2
 
10
 
! Отговори
:) преди 12 години
хаха .... хорат пеят ние се лигавим:]
48
5
 
9
 
! Отговори
:) преди 12 години
И тази, и нашата са пълен ***. И двете са "от боята", но шведката е доста по-секси :)
47
3
 
2
 
! Отговори
до 55 преди 12 години
Просто си пропаднало хейтърче. Най-вероятно всяка възможна песен ти звучи тъпо.
46
13
 
4
 
! Отговори
:) преди 12 години
Абе хейтъри, веднъж ще спрете ли със злобата? Ако беше Десислава, пак щяхте да ревете, че е чалгарка. Има много хубави песни и нашата също е хубава. Едва ли ще сме последни. Като гледам бабите от Русия ще са на последно място :DА номер 35 - спри да говориш пълни глупости, че ще се задавиш от злоба.
45
11
 
6
 
! Отговори
maria преди 12 години
да,нашата песен е по-хубава.
44
13
 
7
 
! Отговори
Стефан преди 12 години
Късмет, Софи! Няма значение, че си ромка, а песента не е чалга. Това, че прилича на румънско диско-няма никъкво значение. Разбий ги в Баку!
43
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само на мен ли всичките песни за Евровизия ми звучат еднакво тъпо? Говоря не само за това издание.
42
1
 
14
 
! Отговори
:) преди 12 години
Предлагам Софка и Васко Пед.... да изпеят "бай ***". И нещата да си дойдат по места:Бай *** не е вече във пандела.Бай *** пие кафета със канела.Бай *** знае 2 и знае 200.Бай *** пак ще е на *** Феста.Бай *** е първ на светофара.Бай *** кара Кадилак - Самара.Бай *** не чака много,много,много.Бай *** със пънкари прави пого.Бай *** е страшно печен тип!Бай *** е на Чехов прототип.Бай *** е следовател пандизчия.Бай *** е на султана ***.