Швеция фаворит за Евровизия, ние сме на дъното

Букмейкърите пуснаха залози за победител на конкурса
Обновена: 14 мар 2012 12:41 | 14 мар 2012 11:37,
180
Швеция фаворит за Евровизия, ние сме на дъното
Шансовете на Софи Маринова са оценени като нулеви. Снимка: Булфото

Букмейкърските къщи пуснаха своите прогнози за краен победител на конкурса Евровизия, който тази година ще се проведе в Баку.

Според William Hill и Ladbrokes абсолютен фаворит е Швеция с песента "Euphoria". Тя е в изпълнение на екзотичната Лорийн, която е с мароканско-берберски произход. Коефициентът за успех на скандинавката се оценява на 3.00 (Ladbrokes) и 2.87 (William Hill).

Изненадващо или не, много високо се котират шансовете на "Бурановските баби" от Русия, които са втори в класацията съответно с коефициенти 6.00 и 6.50. На руския финал бабите показаха доста фалшиво пеене, но явно тяхната възраст и въздействието върху публиката ще им донесе място в призовата тройка.

Още по темата

С по-малки шансове са представителите на Дания, Сърбия, Ирландия и Великобритания, които допълват шестицата.

Победа за България граничи с научната фантастика. Букмейкърите не очакват изненада от Софи Маринова и нейната песен "Love unlimited", затова и първото място за нас е оценено с максималния коефициент 101.

Ако е някаква утеха, в нашата аутсайдерска компания са още Холандия, Сан Марино, Грузия, Малта, Латвия и Албания.

Миналата година заложните къщи познаха победителя, след като през март представителите на Азербайджан бяха техния фаворит.

 


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Auuu, tazi Loreen vie kato gradska sirena za zapochvane na voina !!!
80
3
 
8
 
! Отговори
valeri преди 12 години
Тази ще спечели класацията за най *** муцуна. Само като я видят хората ще изпопадат от смях.
79
6
 
5
 
! Отговори
Генади преди 12 години
Заложил съм 20 лева на Софито че ще мине квалификацията! Айде Софи с тебе сме!!!!!
78
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Molia jurito da si sveri chasovnika s komentarite v foruma !
77
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Софка има талант,виждам я на финала и даже в десетката ! Дано успее!
76
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мачкай,Гришо!
75
2
 
12
 
! Отговори
Онзи преди 12 години
Песента с която Швеция ще бъде представена е на светлинни години от тази с която България ще се представя. Въобще не искам да коментирам изпълнителните, Софи Маринова е достойна за уважение като глас, но този род румънско звучащи песнички (като тази на Софи) се котират само в нашият Балкански регион...Но не можем да очакваме БГ изпълнител да излезе с песен от такъв ранк, страна в която тиражите на албумите са няколко стотин броя...
74
2
 
21
 
! Отговори
ева преди 12 години
Пращайте *** да ни представят, а после се възмущавайте, защо на 8ми март децата танцуват на Азис....Никой не ни е виновен. Животът ни е поп-фолк, както пееха Ъпсурд
73
4
 
9
 
! Отговори
gugi преди 12 години
защо продължаваме да се излагаме и пратихме софи маринова тя е вървежна само за една част от българите и по точно чалгарите ама това е *** народ сме си следващият път може и пумакиня или пумак да пратим да представя българия ,повръща ми се от всичко в тая държава и се чудя няма ли да има светъл лъч ,кога ще почнем да мислим нормално или няма да го доживем този момент
72
0
 
3
 
! Отговори
еврофутбол преди 12 години
Абе ! Щом става въпрос за залози ...може пък *** да спечели -сигурно коефициента е до небето... Как мислите?
71
1
 
23
 
! Отговори
Хан Крум преди 12 години
Това си беше ясно като бял ден, че певачката Маринова ще ходи само за масовката. Освен да пее маанета на *** сватби за друго не става. След Елица и Стунджи и Поли, не виждам нещо стойностно да се прави. Наистина ме е яд за Елица и Стунджи, че не се класираха първи. Такова изключително изпълнение заслужаваше. Нито Софи, нито Азис нито Кондьо, нито Стораро или някой от потната, мазна чалгаджийска *** могат да се доближат на по близо от 10 светлинни години до Елица и Стунджи или до Поли.Но какво да се прави такъв ни е матриала както казваше един наш политик ***, мутри, простаци а ла Слави Трифонов и т.н. и т.н.Наистина жалко.И НЕ МЕ ТРИЙТЕ ВИЕ ОТ ДНЕС. БГ Това не е расистко изказване.
70
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това все пак е конкурс за песен,а не за неистови писъци...Отвратителен стил на пеене.Защо ли пак ще се излагаме -нали веднаж пратихме един ,които също пищеше като че лиу го колят.
69
3
 
22
 
! Отговори
разочарован преди 12 години
Срамота. България се представя пред света от една изключително НЕГРАМОТНА ЧЛАГАРКА. Като бонус, тя е и ***. Браво господа музиковеди и там всякакви други гуру-та. Браво, изпращате една ***, *** *** да ни представлява. Е, дали сега някой е горд от факта, че е българин??? Не бе, само питам.
68
1
 
10
 
! Отговори
chicago преди 12 години
Rainbow,Deep Prple ,Uriah Heep ,Led Zeppelin ,гласовете David Biron,David Koverdale,Robert Plant, Ian Gillan, не са участвали в геополитическата розова парфюмерия ,Евровизия.Групите и певците които изброих са оценени не , на бозаджииски конкурси като , Сан Ремо ,Евровизия,Златния Орфей.Най вероятно компетентите журита не биха ги допуснали ,тях ги оценява друго жури , сърцата ни.
67
1
 
3
 
! Отговори
diva преди 12 години
V Garcia po kanal SAT podigravaxa tsigankata poneje kazva neshto i na texniq ezik,.....tova sme nie balgarite nqmame si dostoinstvo ,kade e tragnala da pee tq!??!
66
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
къде сме тръгнАли с таз крякаща ***?
65
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ква е тая гнусна *** на снимката веееее - сега как ше заспя довечера вие не сте хора!!1
64
1
 
3
 
! Отговори
Sony преди 12 години
I kakvo stana romka li e italianka li e nali se hvaleshe che shtiala da dokara Evrovizia tuk .Moje sled 1000 godini sas nashia orientalski i kurvenski mantalitet nikade ne ni iskat i taka triabva.
63
5
 
3
 
! Отговори
до 63 преди 12 години
Едва ли си постигнал повече от Десислава, за да имаш правото да й даваш такава оценка. Лай във форума, довечера си пак с градския, предполагам?
62
8
 
2
 
! Отговори
do пръдливо джудже преди 12 години
Само ЦСКА бе говедоооооооооооооооооо