Швеция фаворит за Евровизия, ние сме на дъното

Букмейкърите пуснаха залози за победител на конкурса
Обновена: 14 мар 2012 12:41 | 14 мар 2012 11:37,
180
Швеция фаворит за Евровизия, ние сме на дъното
Шансовете на Софи Маринова са оценени като нулеви. Снимка: Булфото

Букмейкърските къщи пуснаха своите прогнози за краен победител на конкурса Евровизия, който тази година ще се проведе в Баку.

Според William Hill и Ladbrokes абсолютен фаворит е Швеция с песента "Euphoria". Тя е в изпълнение на екзотичната Лорийн, която е с мароканско-берберски произход. Коефициентът за успех на скандинавката се оценява на 3.00 (Ladbrokes) и 2.87 (William Hill).

Изненадващо или не, много високо се котират шансовете на "Бурановските баби" от Русия, които са втори в класацията съответно с коефициенти 6.00 и 6.50. На руския финал бабите показаха доста фалшиво пеене, но явно тяхната възраст и въздействието върху публиката ще им донесе място в призовата тройка.

Още по темата

С по-малки шансове са представителите на Дания, Сърбия, Ирландия и Великобритания, които допълват шестицата.

Победа за България граничи с научната фантастика. Букмейкърите не очакват изненада от Софи Маринова и нейната песен "Love unlimited", затова и първото място за нас е оценено с максималния коефициент 101.

Ако е някаква утеха, в нашата аутсайдерска компания са още Холандия, Сан Марино, Грузия, Малта, Латвия и Албания.

Миналата година заложните къщи познаха победителя, след като през март представителите на Азербайджан бяха техния фаворит.

 


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
5
 
7
 
! Отговори
27 преди 12 години
Евро-диското е най-скапаният стил музика! Без значение от коя точно евро държава е
20
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВЪОБЩЕ НЕ Е ТАКА ...ШВЕЦИЯ НЯМА ДА СЕ КЛАСИРА В 5 -ЦАТА. ПРОСТО НЯМА ШВЕДИ ЕМИГРАНТИ В ЕВРОПА И НЯМА КОЙ ДА ГЛАСУВА ЗА ШВЕЦИЯ ...ЩЕ СПЕЧЕЛИ СТРАНАТА С НАЙ-МНОГО ЕМИГРАНТИ В ЕВРОПА ...КАТО УКРАЙНА , РУМЪНИЯ , СЪРБИЯ , РУСКИТЕ РЕПУБЛИКИ И Т.Н.
19
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вие какво очаквахте с тъпата чалга да се класирате ли.?????Xaxaaaaaхубава работа но бай Ганьовска
18
0
 
11
 
! Отговори
той е! преди 12 години
Ходи да си гълташ! Какво ни занимаваш с вкусовите си предпочитания?! Щом ти харесва етно семето няма лошо, а и тук сигурно има и деца, които четат гнусните ти коментари?! Ако не те е срам, мен ме срам от такива хора като теб, които "умряха" в България!Амин!
17
3
 
20
 
! Отговори
yyy преди 12 години
е вие какво очаквахте с нашата проста Софка,не стига ,че вие по *** индийски,ами си я харесвате...
16
1
 
25
 
! Отговори
RD преди 12 години
Всичко на тази земя е пари. Който плаща печели. А нашата представителка е трагична извадка от факултетО. Не знам журито които я избраха дали не са от глухите , слепите и хора с промблемно мислене. Песента е глупава и цвърчаща в един тон с изпълнителката.
15
2
 
11
 
! Отговори
:) преди 12 години
Песничката не е нищо ново, но е по-добра от нашата. Има съвременно, клубно звучене. При нашата песен основният мотив е супер остарял, ала румънски денс. Единственото хубаво е, че припевът ти се набива яко в главата и не можеш лесно да я забравиш.
14
1
 
6
 
! Отговори
тцЪ преди 12 години
@ХасанПич, явно е че слушаш само Софка, така че няма смисъл да се напъваш да даваш компетентни мнения относно музика. Колкото до конкурса - за пръв път от 2007 година насам ще го гледам, и то само заради руските бабки - голям смях бяха.
13
2
 
28
 
! Отговори
optimist преди 12 години
С тия чалгарки участнички, оставаше да не сме на дъното ;) Във всичко сме на дъното - продължителност на живот, стандарт на живот, смъртност, демографски растеж, спорт (с изключение на тенис и шах), изкуство и т.н. Трябват не просто реформи, а радикални промени!
12
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Руските бабки са номер 1!!!!!
11
3
 
26
 
! Отговори
Мисля си преди 12 години
Дали не направиха постановка на Софи? След случая в Катуница се засилиха антициганските настроения. Много малко хора я подкрепят ,а за повечето представянето и на Евровизия е поредната излагация за България. Швеция я представя мароканка и танцува *** ,но песента е свежа и явно се харесва. Значи етноса не е от значение. Така и не се научихме преди да пристъпим към нещо да проучим какво се изисква. Песента на Софи в комбинация с лошото и изпълнение и за мен е излагация!
10
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
haha,taia pesen scepi mraka,na Sofka e kade-kade po-melodichna
9
9
 
32
 
! Отговори
Венелин преди 12 години
до ватманаСигурно си наистина ватман, защото от музика не разбираш! А *** не само няма да се класира с тази песен, ами ще ни изложи тотално (което вече си ни е навик). Песента и освен ***, е дразнеща слуха, така че може да влезе в класацията за най-лоши песни при човека глас...
8
3
 
14
 
! Отговори
Мими преди 12 години
аууу, че лошо...горката софи ще бърше едни сълзи, едни сополи....
7
20
 
11
 
! Отговори
Хасан преди 12 години
На Софи Маринова песента е по-хубава от тази.
6
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има ли някой ,който да е бил толкова наивен ,че да си е мислил че ще спечели ?За да има шанс песента трябва да има смисъл и да се пее така че да се харесва от чужденците. Колкото и да се правят на толерантни ,не познавам човек ,който да харесва *** виене . Песента и е изпълнена с фолк извивки и звучи изключително неприятно. Дали се дава сметка ,че така се остава само с *** за слушатели и бавно ще започне да изпада от всичко като изяви?
5
21
 
2
 
! Отговори
на 4 преди 12 години
Дарил я е доктора. Тя него -също.Нашата певица е страхотна!
4
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
A коя е индианката на снимката?
3
2
 
5
 
! Отговори
7 преди 12 години
Minalogodi6nata pesen na Loreen - My heart is refusing me, s koqto se systezava6e , no ne q pusnaha na Eurovision e mnogo po-hubava. Ina4e zvu4eneto i e po4ti sa6toto.
2
10
 
29
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Ако участваше на финала Десислава,еуропейците щяха да гласуват за...нея и да е фаворит,заради това,че е надарена с...хубави ц***ци.