Не съм дебелокож човек, който ще изяде един еколог!

Диана Найденова с позиция за скандалното интервю с Петко Цветков
Обновена: 20 юни 2012 21:45 | 20 юни 2012 14:55,
695
Не съм дебелокож човек, който ще изяде един еколог!
Диана Найденова призна, че е била емоционална повече от допустимото. Снимка: Булфото

Извинявам се на всички млади българи, които лягаха пред багерите на Иракли и които пазят Витоша.

Това заявява журналистката Диана Найденова по повод скандалното й интервю с еколога Петко Цветков от фондация "Биоразнообразие" миналата неделя, което взриви Facebook.

След него социалната мрежа прегря от призиви за нейното уволнение.

"Може би съм била повече от допустимото емоционална в разговора си с еколога Петко Цветков. Зрителите на bTV и радиослушателите знаят, че винаги съм била журналист с позиция. Проявявала съм емоционалност при много други теми", признава журналистката в лична позиция, разпространена от bTV.

"Извинявам се на всички млади българи, които лягаха пред багерите на Иракли и които пазят Витоша. Не съм искала да нагрубя никого. Изгледах няколко пъти записа с гостуването на г-н Цветков. Той нападна bTV. Просто исках да чуя от организаторите на протеста: Съжаляваме, че колегата ви Иван Филчев е с комоцио", заявява Найденова.

Още по темата

Тя споделя, че на третия ден от протестите е попаднала в задръстване заради блокадата на Орлов мост и е станала свидетел на много неприятна ситуация - дете е получило гърч, а линейка не могла да стигне до него.

Наложило се хората да носят детето на ръце през парка до лекар.

"Не съм дебелокож човек, който ще изяде един еколог. Никоя кауза обаче не трябва да бъде плащана с юмруци", допълва Найденова.

Тв водещата си навлече гнева на хората, след като с арогантен тон се опита да изтръгне извинения от поканения събеседник за "наранения и жестоко нападнат колега оператор". 

Тя дори открито се опита да вмени вина у него с фрази като: "Знаете ли, аз съм домакинът тук и аз ще подавам началото и края на всеки въпрос" и "А вие отидохте и пребихте един човек, който беше на работа".

Протестиращите срещу промените в Закона за горите бяха недоволни от начина на отразяване или по-скоро липсата на отразяване на протестите от страна на bTV.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


695
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
499
0
 
14
 
! Отговори
Просто я забравете преди 11 години
Не я съдете строго. Личният й живот е пълен провал, така, че Господ вече й е отредил заслуженото. Останалото не може да компенсира нещастието. Не искам да влизам в подробности (който желае ще ги намери в нета), но с какъв човек трябва да живееш ако той (в случая съпругът на госпожата) е предпочел да се самоубие, така, че завършвам с каквото започнах - не я съдете строго. Това е човек с жалко настояще и никакво бъдеще.
498
2
 
34
 
! Отговори
зрител-оценител преди 11 години
Не си дебелокожа!Просто си дебела!
497
0
 
17
 
! Отговори
Зрител преди 11 години
Интересно дали при толкова негативни изказвания въпросната журналиЗка има съмнения в професионализма си.
496
1
 
33
 
! Отговори
Уна преди 11 години
Хей хора! Колко години мислите ,че можем да издържим на този тотален политически, икономически, изборен и морален натиск ? Лично аз съм почти на предела......
495
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Г-жо Найденова, само един начин има хората да ви запомнят с добро при това положение. Той се заключва в това да се извините на еколога и на цялата аудитория за това представление и да заявите че повече няма да се занимавате с журналистика, защото определено не ставате за това. В което няма нищо срамно. Ако го направите това ще бъде една достойна постъпка и ще бъде оценена подобаващо.
494
0
 
36
 
! Отговори
Казуса преди 11 години
Тя била искала да чуе "само, че гостът и съжалявал, че проституиращият и колега бил с комоцио". Тя освен нахална *** се оказа и доста глуха )))Госпожо простакесо, гостът Ви няколко пъти каза, че съжалява, че е пострадал Ваш колега.Всъщност Вие сте една гнусна и отблъскваща лъжкиня. Защото Вие не искахте да чуете, че той съжалява, а че се извинява.А сега излизате, "извинявате се" и лъжете, че сте искали да чуете "съжаления".Отвратителна сте! Отвратителна!
493
0
 
6
 
! Отговори
TV fen преди 11 години
Imam 4uvstvoto 4e v tazi TV nare4ena o6te BTV e razvadnik na kuxi leiki i zertvi na turski seriali xaxaxaxaxaxa
492
1
 
3
 
! Отговори
TV fen преди 11 години
Are be tazi nema li da ia xva6ta rak,mnogo dalgo zivee.
491
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До сега през живота си не съм виждал по отвратителна жена от тая диана.
490
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
самочуствие,наглост,простотия тече от тая.
489
0
 
16
 
! Отговори
капо ти тути фрути преди 11 години
Тая е толкова журналистка, колкото аз съм бос на плодовата мафия...
488
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе ти да не си едноклетъчно та си мислиш6 ,че ядеш през кожата каквото срешнеш
487
0
 
4
 
! Отговори
TV fen преди 11 години
Napalnili sa ia kato tikva s semki dokato se e pravila na TV zvezda taka e v TV upotrbena do krai.
486
1
 
16
 
! Отговори
обикновен човек преди 11 години
Не съдете жената тя е болна от ЛУДА КРАВА!А може би е луда крава и заразява цялата журналистика в бТВ?!
485
1
 
24
 
! Отговори
зрител преди 11 години
Кой каза че тази глупава жена е журналистка.
484
0
 
26
 
! Отговори
!!! преди 11 години
Тази женица е пример за това какъв НЕ бива да е истинския журналист- продала съвестта си за шепа сребърници.Ако интелигентните и будни българи нямат моралната подкрепа на журналистическата гилдия, бъдещето на тази държава е обречено.
483
0
 
12
 
! Отговори
цецо преди 11 години
Много си е повярвала тази жена ........а ми беше симпатична :(
482
1
 
20
 
! Отговори
Диана Найнедова преди 11 години
Трудно е да защитаваш лобистки интереси. Не е лесно да не изпълниш волята на силните на деня. Едно че така се живее по-лесно, второ - парите са си пари, какво лошо има да стана милионерка. Да не мислите че ми е лесно в живота - селко момиче само в големия град. Алтернативата е да гледам патки и прасета в с-Уйковица от където съм. Неее, избирам да папам бахурите на Цоко, Пръча, Мамута, Цеко Миминев и други знайни и незнайни мутри , искащи да станат бетохотилиери в гората.
481
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тези от БТВ на протеста се държаха като телевизията на читаците ТВ7 на онзи дебелак и майка му
480
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много дълго продължи непрофесионалното държане на тази жена, за да се извинява чак сега. Освен това трябва да се извини на още много други хора преди това. Когато човек не умее да си върши работата е несигурен и компенсира с грубост , нападателно държание - това се отнася и за други професии. Тя води телевизионно предаване, което хората гледат в домовете си, как звучи нещо от рода "Вие тук сте гост, аз определям, аз решавам " и т.н. Тя е госта в нашите домове. Аз съм взел своето решение да НЕ гледам това предаване, където е тя - отвращава ме.