Рада Богданова и Антон Андонов са новите водещи на "Събуди се"

Ива Софиянска също ще се изявява в съботно-неделния блок на Нова тв
26 мар 2013 14:23,
4
Рада Богданова и Антон Андонов са новите водещи на "Събуди се"
Рада Богданова и Антон Андонов Снимка: Нова тв

Рада Богданова и Антон Андонов са най-новата двойка водещи в ефира на Нова телевизия. От тази събота, 30 март, те застават начело на съботно-неделния блок „Събуди се”.
 
Двамата са единодушни, че основната им цел ще бъде не просто да събуждат зрителите, но да ги оставят в добро настроение през целия ден след това. „Ще бъдем будни и открити, ще подхождаме с усмивка, различен и позитивен поглед към всички актуални и любопитни теми”, допълват още те.

Рада Богданова е един от дългогодишните и утвърдени журналисти на медията със 7-годишен опит като общински репортер. Тя е човекът, който добре познава проблемите на града и темите, които вълнуват неговите жители. Все още помни своето бойно кръщене в журналистиката, а именно – завръщането на българските медици от Либия, когато е изпратена да отразява посрещането им. През последните месеци Рада беше в центъра на събитията на Орлов мост, като активно информираше зрителите за протестите и позициите на хората.
 
Със 7-годишен опит зад гърба си е и Антон Андонов. Той е част от екипа на „Събуди се” още от старта на предаването, но като сценарист и човек зад кадър. Сега обаче му предстои да застане от другата страна на камерата. Бил е сценарист и на формати като „Music Idol 2”, „Станция Нова”, “Това го знае всяко хлапе”, “Рекламна пауза” и други. Вярва, че именно опитът му в подобни развлекателни формати ще му помогне да бъде по-близо до зрителите, да задава техните въпроси и да допълва сериозния политическия опит на екранната си партньорка.

Ива Софиянска също се присъединява към екипа на „Събуди се”, съобщиха от медията.

След опита, който натрупа във ВИП Новините и предаването „Студио ВИП”, щерката на Стефан Софиянски тя ще продължи да ни отвежда зад кулисите на шоубизнеса и културния живот, като обещава да ни събужда в компанията на най-интересните имена и личности. 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: водещиИва Софиянска
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
БАЙ ГАНЬО преди 11 години
ДВОЙКАТА Е ПРЕЛЕСТНА.СЪС ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА АНТОН АКО СЕ БРЪСНЕТЕ ЩЕ ИЗГЛЕЖДАТЕ СУПЕР НЕ СЪМ ВИЖДАЛ ВОЛЕЩИ НЕ БРЪСНАТИ И НАЙ ВАЖНОТО НЕ ВИ ВЪРВИ ПОСЛУШАЙ СТАРИЯ ЧОВЕК БАЙ ***.БЪДИ ИЗиСКВАН МЪЖ.МЪЖЪТ Е МЪЖ КОГАТО Е ЧИСТ БРЪСНАТ ЛЪСНАТ
3
0
 
2
 
! Отговори
софиянец преди 11 години
тоя младеж може и да става, може и да не става, ще видим.. Радата, обаче една много неадекватна и отвеяна милата, като я бяха метнали на протестите беше като пиле в кълчища... но ще видим, може пък и да тръгне
2
2
 
8
 
! Отговори
iсисис преди 11 години
тази хич не я трая неприятна физиономия ,да не говорим за бащата крадец от класа !
1
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А татакото на Ива Софиянска,ще ни буди ли с лигавата си 100 % фалшива усмивка на печен мошеник тип "Остап Бендер".По-добре да си буди само мамата на Софиянска,от усмивката му получаваме позиви за повръщане