Нова тв с нов трансфер, този път от БНТ

Надежда Узунова ще води късната новинарска емисия
3
Нова тв с нов трансфер, този път от БНТ
Снимка: Нова тв

Нова телевизия направи нов трансфер в новинарската емисия, като този път кадърът е на БНТ.

Надежда Узунова се присъединява към екипа на Новините на Нова, като от 12 май става водещ на късната новинарска емисия и ще се редува с Богомил Грозев. Зрителите ще я виждат и в ролята на репортер, като специално внимание ще обръща на зрителските сигнали в "Моята новина".

Надежда Узунова е дългогодишен кадър на Българската национална телевизия, където трупа опит през последните 10 години и минава през различни звена на журналистическата кариера. В началото работи като съдебно-криминален репортер, следват позиция „Редактор” в новинарската емисия „По света и у нас”, редактор и автор в предаването „Панорама” в продължение на 5 години, а през последната година – водещ и редактор в следобедния информационен блок „Още от деня”.

Узунова е автор и на няколко документални филма, сред които "Земята на Кръстника" – за Сицилия и лицето на мафията, "На север от кризата", посветен на европейското икономическо чудо Естония, както и "Таксим навсякъде", отразяващ протестите в Турция през лятото на 2013 г.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
ПТС-1 преди 9 години
До Цецо АпартаментнияЩо бе ? Теб да не те отряза и са злорадстваш ? Явно причината е в теб , не знаеш как да си поискаш.